Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות שעון יד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שעון שיהיה לי אפשר להגיד ליום יום כי הG-SHOCK די נמאס עלי..

אני התחלתי די לאהוב את השעונים שבאופנה עם רצועות לבנות,ורציתי לשאול אותכם אולי יש לכם איזה הצעה שאתם יכולים להגיד לי עליה.

בתכלס אני לא מחפש משהו להטריף ולא יוקרתי..משהו די סטנדרטי עד גג 1000ש"ח,וישנו בחור מהפורום שיש לו שעון כזה וזה אפשר להגיד כמעט הטעם שלי ומה שאני מחפש אך רציתי גם לשמוע עוד הצעות אולי יש מחברות שונות...

השעון שהציעו לי זה זה:

יש 3 צבעים ואני מה שאני מחפש והכי אהבתי זה הצבע האמצעי(עם הלבן צבע זהב)

http://www.galery-israel.com/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=134032&PF=14&did=3042&G=6122&lang=HE&SM=6122&_UserReference=87316371713975CA4D4062BD

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהציע לי עוד דברים..

Scan Speak

פורסם
מ אני אגיד לך. גאלרי מפלסטיק באלפיה?

כנראה שיש משהו שנשגב מבינתי.

המדינה שלנו היא מפעל משומן לייצור פרייארים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אז אולי בגלל זה אני כתבתי את זה לפני הקניה שתעזרו לי ולא רק תגידו "גלארי באלפיה זה גרוע"

יש לכם משהו להציע לי חוץ מזה במחיר ?

Scan Speak

פורסם

אין לי מושג, אחי. אני רק יודע שאשתי קונה מדי פעם שעונים כאלה ממתכת ועם רצועת עור ב300-350 שקל.

אין לי מושג איפה. נראה לי בקניון.

פורסם

שעון זהב לבן?

יש לך X6 במקרה?

אז למה שעון זהב, למה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא אמרתי שאני רוצה שעון מזהב לבן,אמרתי שאני רוצה שעון בסגנון שהבאתי בקישור רק שהוא יהיה עם רצוע לבנה (לא יודע ממה היא) ושהחלקים יהיו בצבע שונה(לדוגמא זהב) כמובן שאני מתכוון לצבע ולא לזהב אמיתי(אין לי מושג מאיפה אתם מביאים את זה) אפשר רק להסתכל על המחיר שאני רוצה ומחפש אפשר להבין על מה אני מדבר.

חשבתי גם על EBAY,יש לכם אולי לאן להפנות אותי כי חיפשתי שם ולא מצאתי איזה משהו..חברה? דגם?

גם כן אותו סכום אחרי הכל משלוח מכ"ס במידה ויהיה.

Scan Speak

פורסם

מזעזע.

גם בחינם לא הייתי שם את ה"שעון" הזה על היד שלי.

יש אתר EVER BUYING - תריץ חיפוש בגוגל ,יש בו שעונים ממש ,אבל ממש זולים ,כך שאם תקנה משהו מכוער תוכל לזרוק אותו שבוע לאחר מכן בלי שום חרטות..בהצלחה.:lol:

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני הייתי הולך על זה סייקו קריטריה (דור 10) הסידרה החדשה ביותר

קצת יותר מאלפייה. לטעמי שעון יפה במחיר הוגן

sndb89p1_05.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קנה שעון שהוא מותג. תשקיע בשעון שהוא לא עם רצועת פלסטיק זולה. ובכלל תנסה להעלות קצת את התקציב כי אם אתה משקיע בשעון טוב הוא ישאר איתך תקופה ארוכה (או לכל החיים).

יש בפורום לא מעט שירשורים בנושא. בטוח תמצא משהו לשביעות רצונך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
קנה שעון שהוא מותג. תשקיע בשעון שהוא לא עם רצועת פלסטיק זולה. ובכלל תנסה להעלות קצת את התקציב כי אם אתה משקיע בשעון טוב הוא ישאר איתך תקופה ארוכה (או לכל החיים).

יש בפורום לא מעט שירשורים בנושא. בטוח תמצא משהו לשביעות רצונך.

יש לי כבר שעון יוקרתי של רולקס,אני מחפש שעון ליום יום שאם יקרה לו משהו גם אז אתה יודע שאני יוכל להגיד עליו קדיש וזהו.

את התקציב אין לי לאן להעלות כבר גם זה יותר מדי בשבילי (חייל)

סולל דרך תודה על ההצע אבל תקרא את השירשור למה התכוונתי ומה שמת לי..

Scan Speak

פורסם

כל שרשור בנושא שעונים שראיתי, תמיד מנסים לדחוף את אותו השעונים לכולם

לא כולם אוהבים שעון ברזל, קטן,לא מרשים ומשעמם.

אם אהבת את השעון שהצגת פה לך עליו, שעון איכותי,נוח,מרשים מאוד ויפהפה.

פורסם
יש לי כבר שעון יוקרתי של רולקס,אני מחפש שעון ליום יום שאם יקרה לו משהו גם אז אתה יודע שאני יוכל להגיד עליו קדיש וזהו.

את התקציב אין לי לאן להעלות כבר גם זה יותר מדי בשבילי (חייל)

סולל דרך תודה על ההצע אבל תקרא את השירשור למה התכוונתי ומה שמת לי..

רולקס מזוייף אתה מתכוון

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש את המבצע הזה כל שנה באותו השבוע, אני וחברים שלי מחכים לשבוע הזה.

כבר קניתי שעון TISSOT ב-60% פחות.

אבל האמת לפי העומס שהיה בחנות אני לא יודע אם נשאר משהו.

זה נכון

• תוכן חדש...