Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק רנדוו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא וסבתא שלי שוקלים לקנות כרגע ביואיק רנדוו הם מצאו אקזמפלר שמור מאוד שנת 2004 מנוע 3400 180 כ"ס כל התוספות יד ראשונה או שנייה אני לא זוכר בוודאות וק"מ 150K בערך אני לא זוכר בידיוק כרגע.

השאלה שלי האם יש איזה שהם בעיות מוכרות לרכב? צריכת דלק? המוכר אמר שהרכב צורך 13 קמ לליטר מחוץ לעיר ובעיר 8 קמ לליטר לא נישמע לי כל כך אמין הדבר כי בכל זאת זה גיפ ועוד מנוע 3400.

כמו כן עוד שאלה סבא שלי גם התעניין בפגו 607 שנת 2003 מנוע 2.2 דיברתי עם בעל מוסך צרפתי אמר לי אחלה אוטו והייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו.

כמו כן אני מאמין ששמתם לב שהם מחפשים רכב יוקרתי ולא כל כך משנה גיפ או רכב פרטי רק שיהיה מפנק ואמין.

פורסם

לדית מי שאמר לך את מריכת הדלק ההזויה הזאת פשוט היה שתוי ,ולדעתי הסבא יהנה יותר בפיג'ו לדעתי רכב פשוט מפנק במחיר נמוך אלה עם כן הסב אוהב לרדת לשטח קל לפעמים

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לרנדוו מנוע וגיר זהים בדיוק לאלה של האימפלה 3400... אין לי אותה מספיק זמן כדי לדבר על אמינות אבל אני מכיר כמה וכמה אנשים שמחזיקים אימפלות כאלו כבר כמה שנים על אפס תקלות, ויש לי גם חבר שיש לו רנדוו כזו. המנועים האמריקאים האלו מאוד אמינים, צריך להקפיד מאוד על טיפולים בזמן ושימוש בנוזל קירור מקורי.

מבחינת צריכת דלק, אני שמעתי ממקור ראשון שזה בערך 1/6 בעיר ובערך 1/10 מחוץ לעיר... האימפלה שלי עושה לי בדיוק 1/6.5 בעיר ו 1/12 בחוץ ככה שהצריכה של הרנדוו בטח גבוהה יותר בגלל המשקל העודף. אבל יש כאן גם איזשהו קאטץ', לאמריקאיות האלו עם המנועים הגדולים יש המון תנופה וצריכת הדלק תלויה מאוד בסוג הדרך, אם הנסיעה העירונית היא בכבישים יחסית פתוחים שהרכב יכול לשייט על 60-70 רוב הזמן אז בוודאי זה יכול להשפיע מאוד על הצריכה כי אפשר לשייט כמעט בלי ללחוץ על הדוושה כשהרכב כבר צבר מהירות. אני נוסע רוב הזמן בין רמזורים וכיכרות ולכן הצריכה 1/6.5 הגיונית מאוד, יש אנשים שאמרו שהאימפלות שלהם עושות 1/7.5 ואפילו שמעתי 1/8 בתוך העיר... יכול להיות אבל בגדול זה יותר סביב ה 6.5-7 בתוך עיר צפופה.

מבחינת הרכב עצמו, יצא לי לשבת בו והוא כצפוי מאריקאית מאוד נוח, לא יודע איך הוא נוסע כי לא נהגתי אבל בטח הנסיעה אמריקאית ספינתית טיפוסית (שזה נהדר לדעתי, פשוט יש כאלה שלא אוהבים...)

אם מתעניינים ברכב יוקרתי אז אולי כדאי לבדוק גם אופציה של אימפלה או מאליבו או אולי לה-קרוס, רכבים זולים במחיר בדיחה (במילים אחרות לא להאמין מה שאתה מקבל במחיר של פחות ממאזדה 3... שנים 2005/6 כבר ספגו את הירידה הגדולה במחיר כך שאין חשש מירידות כבדות נוספות) ומפנקים ברמות גבוהות. ביחס לפיג'ו אתה מקבל עוד 1000+ סמ"ק ומנוע V6 שזו נסיעה אחרת לגמריי, אני גם דיי בטוח שצריכת הדלק זהה (פיג'ו 607 עם מנוע 2200 בטח עושה 1/6 בעיר תהיה בטוח...)

חזרתי איתה מוצ"ש מאילת... איזה תענוג הלוך חזור, נוחות מקסימלית, כוח זמין כל פעם שצריך לעקוף על כביש הערבה, צריכת דלק מחוץ לעיר כמו של מאזדה 3... בקיצור אני מאוד ממליץ.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הבנתי תודה רבה על העזרה! אנחנו הולכים על הרנדוו סבא אוהב סבתא אוהבת הוא גם נוח לה מאוד כי קשה לה להיכנס כרגע למכונית שיש להם עכשיו קיה מנטור שנת 2000 לכן הגובה בישבילה זה + גדול מאוד וכמו כן הספינתיות של האוטו מאוד מוצאת חן בעיני סבא שלי וכניראה כבר ביום שישי נבצע בדיקה במכון והעברת בעלות במקרה שהכל יהיה טוב וכמו כן התנאים שאנחנו מקבלים מצוינים אני אכתוב אותם ותגידו לי האם הם באמת מוצלחים כמו שהם נשמעים אנחנו נותים את האוטו שלנו במחיר מחירון 11K הוא נותן לנו הנחה על המחירון של הביואיק שהמחיר כרגע אחרי תוספת של תוספות והכל שהמחירון לפי לוי יצחק 83K הוא נותן לנו מחיר של 79K אנחנו נותנים 50K מזומן וכל השאר הוא נותן מימון שבסך כל ההחזר יוצא שאנחנו מוסיפים ביגלל הריבית כ1200 ש"ח כמו כן הוא מחליף עכשיו צמיגים מתקן את כל השריטות הקטנות שיש על האוטו ויש רק סריטות קטנות ממש שמור וגם מחליף איזה חלק שהגיע זמנו בקיצור עושה את האוטו תדלק וסע ועל כל זה נותן אחריות של 6 חודש של מנוע גיר שלדה דבר מעולה.

וכמו כן יש גם טסט לשנה.

אז מה אתם אומרים על התנאים האלה?

פורסם

בחירה מעולה. לגבי המחיר נשמע סביר כי אתם מקבלים מחירון על הקיה.

לגבי הרכב עצמו, מנסיון שלי עם הגיר של האימפלה ושל עוד כמה אנשים שאני מכיר, יש "מחלה", לפחות באימפלות שהוסת לחץ שמן גיר המקורי נוטה לההרס וגורם להחלפות לא חלקות עם "בעיטות" בין הילוכים מסויימים (אצלי זה היה בין 2-3 ולפעמים בתחילת נסיעה ההילוך הראשון כאילו לא היה משולב ואז הוא היה כן משתלב תוך כדי "בעיטה"). התיקון לא כזה נורא, אני שילמתי 1700 ש"ח (קניתי את הרכב עם הבעיה לצערי) למוסך, אבל בדיעבד תיקון יכול להיות זול משמעותית אם מזמינים את החלק מחו"ל ומשלמים רק על הרכבה. הוסת שמרכיבים הוא של חברת "בוש" ומחליף את המקורי שנוטה להתקלקל.

בקיצור כדי לא לחפור יותר מידי, שורה תחתונה, תעשו סיבוב על הרכב, עדיף אפילו עם מישהו שמבין ויכול להרגיש דברים כאלה, זה יכול לקרות גם רק כשהמנוע בטמפ' עבודה (השמן גיר חם) אז אל תתביישו לבקש לבדוק את זה על מנוע חם. כמו כן בדיקת מחשב אמורה להראות אם קיימת בעיה של לחץ שמן גיר ואם לא חסר שמן גיר אבל דווח במחשב על לחץ שמן גיר אז זה יכול להיות זה. אם הגיר מחליף הילוכים חלק אז אין בעיה בכלל, אם יש ספק כדאי לבדוק. הגיר הזה כשהכל תקין אמור להחליף הילוכים בצורה חלקה מאוד וכמעט לא מורגשת (מנסיון) אז אל תתביישו לבדוק את הענין וכמובן אם כן יש בעיה אז תפילו את התיקון עליו לפני שאתם לוקחים את הרכב.

כמובן כל זה רלוונטי לאימפלות, אולי ברנדוו זה לא קורה אבל בגלל שזה אותו מנוע\גיר אני מאמין שזה רלוונטי.

שיהיה בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...