Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב חדש ואלו השלוש שאני מתלבט

בפונטו ובפולו מדובר על גיר רגיל מנוע 1400 הדגם הפשוט ביותר

והיאריס מדובר על גיר רגיל

מה עידף מבחינת:

נוחות

טיפולים

אמינות

שוק יד שניה

וכל מה שעולה לכם לראש

אולי אתם ממליצים בכלל אוטומט?

תודה לכל העונים

פורסם
אני מתכנן לקנות רכב חדש ואלו השלוש שאני מתלבט

בפונטו ובפולו מדובר על גיר רגיל מנוע 1400 הדגם הפשוט ביותר

והיאריס מדובר על גיר רגיל

מה עידף מבחינת:

נוחות - פונטו

טיפולים - פונטו

אמינות - יאריס

שוק יד שניה - כמו שזה נראה כרגע הקרב יהיה צמוד בין הפולו ליאריס.

וכל מה שעולה לכם לראש - ההיגיון אומר יארס, כל השאר פולו.

אולי אתם ממליצים בכלל אוטומט? בטווח המחירים הזה ועם היצע המנועים הנ"ל אין סיבה שלא לרכוש ידני לפחות אם ההתלבטות היא בין היאריס לפיאט, בנוגע לפולו אין הבדל בתצרוכת הדלק בשל הגיר הרובוטי המוצלח.

פורסם

אני חושב שאני אלך על הפונטו

בגלל שהם מציעים 3 שנות אחריות וטיפולים (ו-18 שטיפות :-)) אין תוספת על צבע מטלי

עכשיו עוד שאלה

איך יכול להיות שהאוטומטי חסכוני יותר מאשר הרגיל?

פורסם

אתה יכול להכניס למשוואה גם את הסקודה פאביה, במחיר זהה לפולו הידנית אתה מקבל אבזור עדיף ומנוע חדיש וחסכוני יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אתה יכול להכניס למשוואה גם את הסקודה פאביה, במחיר זהה לפולו הידנית אתה מקבל אבזור עדיף ומנוע חדיש וחסכוני יותר.

כדאי שתפרט לגבי האבזור העדיף, הרושם שאני קיבלתי הוא הפוך לחלוטין (בפונטו האבזור עדיף).

לפאביה למשל אין Hill Holder (נהגתי על ה-1.2TSI ברמת גימור הגבוהה לדעתי - הם קוראים לה Sport).

אני לא יודע מה נמכר היום, אבל המבצע של ה-Evo Spirit כלל גם דיבורית Blue&Me עם שליטה מההגה, ועוד כמה צעצועים.

יובל.

פורסם

המבצע של הספיריט נגמר, היו כ200 רכבים וכולם נמכרו. אכן הרכב מאובזר מאוד וגם לא כל כך מרגיש חלש (למרות 77 כ"ס שעל הניר לא מבטיחים הרבה).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
כדאי שתפרט לגבי האבזור העדיף, הרושם שאני קיבלתי הוא הפוך לחלוטין (בפונטו האבזור עדיף).

לפאביה למשל אין Hill Holder (נהגתי על ה-1.2TSI ברמת גימור הגבוהה לדעתי - הם קוראים לה Sport).

אני לא יודע מה נמכר היום, אבל המבצע של ה-Evo Spirit כלל גם דיבורית Blue&Me עם שליטה מההגה, ועוד כמה צעצועים.

דיברתי ביחס לאבזור של פולו ידנית, לא יודע איך זה ביחס לפונטו.

אגב, למה צריך בכלל את הHILL HOLDER? אלה אם כן ידני זה משהו חדש לך (לא לך ספציפית, דיבור כללי) והרכב מתכבה בזינוקים, הפיצ'ר הזה כלל לא נחוץ לדעתי.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם לא השתנה משהו בחודשים האחרונים היאריס הידנית לוקה בחר אבזור - לא רק אבזרי נוחות אלא גם באבזרי בטיחות. בחן אותה היטב בהתאם לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינת אבזור הפונטו לוקחת בגדול וגם מבחינת השירות והאחריות.

לי חשובים בגדול שני פרמטרים:

שהרכב יעלה עד 100K כולל אגרת רישוי וכל המסביב

שהרכב יהיה חסכוני בדלק.

אז עכשיו השאלה היא איזה דגם לקחת ואם כדאי רובוטי על פני ידני?

פורסם

יובל, למעט העניין ה-Hill Holder, לפביה יש איבזור עדיף (מערכת שמע משודרגת, חישוקי סגסוגת, פנסי ערפל קידמיים, מושבים עדיפים משמעותית וכדומה).

את ה-SPIRIT הפסיקו לשווק, למיטב ידיעתי - וחבל.

בכל מקרה, אמליץ להמתין עוד טיפה ולבדוק את הפביה - היא תקבל גרסאות נוספות והמחירים יהיו מפתיעים.

שווה להמתין :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דיברתי ביחס לאבזור של פולו ידנית, לא יודע איך זה ביחס לפונטו.

אגב, למה צריך בכלל את הHILL HOLDER? אלה אם כן ידני זה משהו חדש לך (לא לך ספציפית, דיבור כללי) והרכב מתכבה בזינוקים, הפיצ'ר הזה כלל לא נחוץ לדעתי.

אני למשל נוהג כבר 10 שנים ומעולם לא היה בבעלותי רכב אוטומטי, ועדיין אני מוצא את זה פיצ'ר נחמד.

אין קשר לכיבוי בזינוקים, אלא להדרדרות אחורה, או קדימה ברוורס בעליה, שיש גם לנהג מיומן (ניתן למנוע זאת על שימוש בבלם היד, אך זה מן הסתם לא נוח כמו המנגנון של ה-Hill Holder).

יובל.

• תוכן חדש...