Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הלאון קשורה לקטגוריה שהוא בחר?

הוא מתמקד בקטגוריה B והלאון שייך לC (קומפקטי עירוני מול משפחתי)

נוחות אין לי ספק שהפונטו תיהיה המנצחת בקטגוריה

איבזור, אם תוכל להוציא את מלוא המבצע של הספיריט אז גם כאן הפונטו מנצחת, אחריה הפולו ואחרונה ועירומה היא היאריס

אמינות, בדיוק הסדר ההפוך - יאריס לאחר מכן פולו ופונטו למרות שזה יותר מזל מאשר שכל

טיפולים - אכן הפונטו מנצחת מבחינת תמחורים וגם ציינת שיש את מבצע הטיפולים.

סחירות - קשה לחזות את המצב 3 שנים קדימה אבל קח בחשבון שמי שתפסיד (נכון להיום) הכי פחות במחירון היא היאריס, אין זה אומר שהיא הכי סחירה, כי הפונטו תמיד הייתה קורצת ביותר בשוק היד 2

לסיכום - מה היה לנו, הפונטו לוקחת בעדיפות

Confidence In Motion

פורסם
מאמין שעד סוף החודש יגיעו ההפתעות :wink:

בתור בעלים של סקודה פאביה TSI בת חודש וחצי אשמח אם תחשוף את ההפתעות החדשות.. אולי גרסת המונטה קרלו? או בכלל הVRS?

פורסם
בתור בעלים של סקודה פאביה TSI בת חודש וחצי אשמח אם תחשוף את ההפתעות החדשות.. אולי גרסת המונטה קרלו? או בכלל הVRS?

לצערי הרב, ההפתעות האלה ישארו באירופה - לפחות עד הודעה חדשה :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אל דאגה, אנחנו לא נפגענו. יגיעו גרסאות בסיס חדשות ובמחירים אטרקטיביים מאוד, זה הכל :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני דיי חדש פה ואני לא מכיר את הנפשות הפועלות.

לגבי ההפתעות, אתה אומר את זה כי אתה עובד בסקודה או בגלל משהו אחר?

לגבי הליאון היא לא בקטגורייה שלי וכנראה גם לא במחיר שלי גם התצרוכת דלק לא בשבילי.

האיביזה היתה על הפרק וירדה בגלל שלא אהבתי את פנים המכונית וגם המחיר היה גבוה (המבצע של 90K הוא על 3 דלתות)

בכל מקרה ספיריט אני לא יכול לקבל, דיברתי איתם היום והם הביאו רק 200 מכוניות כאלה וזה נגמר לפני למעלה מחודש.

עוד שאלה

יש חודש מועדף שבו היבואנים מציעים מבצעים?

או הורדות מחירים?

פורסם
אני דיי חדש פה ואני לא מכיר את הנפשות הפועלות.

לגבי ההפתעות, אתה אומר את זה כי אתה עובד בסקודה או בגלל משהו אחר?

בשקודה לא עבדתי וגם לא אעבוד. אתה מוזמן להרגיע דעותיך.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש חודש מועדף שבו היבואנים מציעים מבצעים?

או הורדות מחירים?

המבצעים מגיעים בדרך כלל בנובמבר לקראת סוף שנה כאשר היבואנים רוצים להגדיל מכירות ולהיפטר ממלאי מכוניות השנה היוצאת, שבדר"כ התבשלו בשמש כל הקיץ ליד הנמלים.

לעיתים יש גם מבצעים במועדים אחרים, קשה לדעת מראש.

חשוב שתדע בנוגע ליאריס:

יצא דגם חדש, לפי הכתבה יוצע בארץ רק באמצע 2011.

צריכת הדלק מדהימה, שכעת חשובה על אחת כמה וכמה.

אולי שווה לחכות כמה חודשים אם אתה כבר מוציא כל כך הרבה כסף על רכב חדש.

ברכב הזה תהיה לך גם עוצמה, גם חיסכון וגם המילה האחרונה בטכנולוגיה של עולם הרכב.

פורסם
ברכב הזה תהיה לך גם עוצמה, גם חיסכון וגם המילה האחרונה בטכנולוגיה של עולם הרכב.

חסכון אולי יהיה לך.

עוצמה והמילה האחרונה בטכנולוגיה של עולם הרכב אלו מושגים ששמורים למרצדס S קלאס ולא לא ליאריס.

פורסם

אם כתוב שזה יגיע באמצע 2011 סביר להניח שזה יגיע לקראת 2012.

בכל אופן אם אני אחכה חצי שנה אני דיי בטוח שגם אז ימליצו לי לחכות קצת בשביל דגמים אחרים.

כמו עם מחשבים:מריך? תקנה!

כל פעם יצוץ משהו חדש יותר טוב.

רק רציתי לעדכן בינתיים שעשיתי נסיעת מבחן על היאריס והיה ממש לא נוח הלוח שעונים הקטנטן באמצע הרכב.

כרגע אני עם סיוויק חדשה של ההורים ואין מה להשוות אפילו.

היה מפחיד כל פעם להסתכל על מד המהירות תוך כדי נסיעה כי אתה מוריד את העיניים הצידה.

יש מישהו שנוהג ביאריס כזו ויכול להגיד לי שזה לא נוראי אלא עדיף אולי? אולי אני צריך זמן להתרגל?

אגב הגיר הרובוטי לא כזה נורא כמו שחשבתי.

אז עכשיו זה פולו או פונטו איבו

• תוכן חדש...