Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי בורה 2002 TDI, מרווח ברגים 5X100.

הצלחתי לשים את ידי על סט מגנזיום עם צמיגים במצב ממש טוב במידה 16, אבל מרווח הברגים בג'אנט הוא כנראה 5X112 (אודי A3 שנתון גבוה).

חיפשצי בפורום פתרונות ורובם דיברו על מתאמי מרווח ברגים, הבעיה שהם עולים 1500 ש"ח והם ייבליטו את הגלגל בצורה משמעותית ולא חוקית.

האם ניתן להחליף צלחת בלימה או החלק הזה שאני לא יודע איך קוראים לו אבל זה שהגלגל מתלבש עליו לאוטו לכזה עם מרווח ברגים 5X112 כדי להתאים לג'אנט?

אני לא כל כך רוצה להחליף את הג'אנט, הוא ממש בא לי בטוב...

תודה,

אלי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

אפשר להחליף את כל הבסיס של הצלחת שעליו יושבים הברגים אבל זה יעלה הרבה יותר מ1500 שקל,לדעתי הכי טוב תמצא ג'נטים במידת ברגים שלך.

רפי

• תוכן חדש...