Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב חדש מהחברה שברולט קרוז .לפני חודש בערך הרכבתי לה זוג קומפוננטים קידמיים לא הכי טובים אבל סבבה של פיליפס 80 ואט אראמאס עכשיו אני שומע ברכב שאיכות גבוהה מאד אבל הווליום לא מספק.ברכב יש ארבעה רמקולים זוג קומפוננטים וזוג רמקולים בדלתות האחוריות.אין וגם לא יהיה ברכב מגבר או סאב,חשבתי לבטל את הרמקולים האחוריים ולעשות חיתוך ל6על9 איכותיים ואולי זה יגביר לי את העוצמה.אני רוצה מכם יעוץ להגברת הוליום ללא מגבר .המערכת של הרכב מספקת 43 ואט ל4 ערוצים שלפי מה שהבנתי לא משנה איזה רמקול או קומפוננט אני ישים זה ישמע זהה אז בבקשה תעזרו לי ותייעצו לי איזה רמקולים לקנות 6 על 9 או קומפוננט לדלתות האחוריות.כרגע מדלתות האחוריות יש זוג רמקולים מהחברה של 100 ואט.תודה רבה לעוזרים זה די דחוף שבת שלום

!

פורסם

תראה יצא לי לנסוע בלא מעט קרוזים. המערכת שם נשמעת די טוב אפילו עם הרמקולים המקוריים, אבל היא לא בנוייה לעוצמה מי יודע מה. לדעתי 6על9 רק יוסיף לך באס וזה לא ייתן לך הרבה כי באס לא חסר ברכב הזה. קשה לי להאמין שזה באמת יוסיף לך ווליום, וגם אם כן זה לא יהיה איכותי.

לדעתי חבל על הכסף של הרמקול ועל עלות ההתקנה, תיקח בחשבון גם שההתקנה כרוכה בחיתוכים במגש האחורי דבר שלדעתי יגרום לבעיות בהחזרת הרכב.

או שתסתפק במה שיש , וזה באמת לא רע בכלל, או שתחסוך את הכאב ראש תתקין סאב +מגבר+מנחת (יש גם מגבר עם מנחת מובנה שיחסוך לך הוצאה על מנחת), תבצע התקנה דיסקרטית שתאפשר לך להחזיר את הרכב למצבו המקורי ברגע שתצטרך להחזירו.

פורסם

תודה על העצות...הגעתי למסקנה שאכן לא שווה לי לעשות חיתוך לאוטו של 6על 9 ומגבר וסאב אין סיכוי שיהיה כי גם אין תקציב וגם זה רכב של הורים והם לא בעניין..אז חשבתי לקנות זוג קומפוננטים עוצמתיים.אני רוצה שתציעו לי קומפוננטים שיעבדו אם איכות ועוצמה מקסימלית לטווח מחירים של 500-600 שקל ויהיו לי ברכב 4 קומפוננטים זוג חזקים קדימה וזוג פחות חזקים (מה שיש לי עכשיו קדימה) יעברור אחורה..והשאלה גם אם זה בכלל יגביר את הויליום..אז אם אפשר הצעות לקומפוננט שעובד טוב ללא מגבר .תודה ושבוע טוב אחיםם.

פורסם

מאיפה הנתון של ה43 וואט לערוץ?זה מה שרשום?

בפועל HU לא מוציא את הנתון שרשום, גם האיכותיים ביותר ומוציאים הרבה פחות מכך.

אתה תוכל לקנות קומפוננט איכותי ונציל אבל לא תוכל לפתוח אותו...

בלי סאב הבאס שלך לוקה בחסר, ו6*9 זה דרך מעולה למלות את החלל.

אתה רוצה שישמעו יפה ובווליום גבוהה, לצערי בלי תקציב ועם המגבלות הקיימות לא תוכל להגיע לתוצאה הזאת.

אם מה שיש היום לא מספק, אני לא חושב שאתה תקבל את השיפור שרצית בתוספת של 500 שקלים.

הסטאפ שיתן לך את השיפור במינימום כסף ובמקסימום שמירה על המגבלות שהצעת זה מגבר + קומפוננט איכותי קדימה + 6*9.

אתה יכול לקנות קומפוננט כמו טמפו או דוטק ב600-800 ש"ח ולחבר אותם ולראות אם אתה מתקרב לתוצאה שאתה רוצה, במידה ולא תגיע לתוצאה תצטרך להוסיף מגבר ואז תקבל אותה. אם יהיה חסר לך באס (ויהיה חסר) תוסיף 6*9 או סאב קטן.

ככה תתקדם בשלבים, ולפי התוצאות תדע כמה רחוק ללכת.

פורסם

זה נתון שאמר לי איש מקצוע בקשר ל6 על 9 כבר ירדתי מזה כי צריך חיתוך ויש בעיות עם ההורים חח..אם אני יקנה את הטמפו הווליום יעלה או שהוא ישאר כמו שהוא?? ואם אפשר תן לי חוות דעת על הקומפוננט הזה

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=SE60CK&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=3&aff=Zap&lang=he

העוצמה שלו האפיקטיבית זה 175 rms אם זה יוסיף לי ווליום אני יוכל לשים אותו מקדימה ואת הקומפוננט שיש לי קדימה עכשיו אני יעביר לדלתות האחוריות

***ננעל עקב שפה עילגת וירודה ומחסור בשימוש בסימני פיסוק. הגעת לפורום רציני, אתה מתבקש להתנסח בהתאם***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...