Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומר הצבע על בעל הרכב?

yuval1111
שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם אתם מוצאים קשר בין צבע הרכב לאופי בעליו או לסוג המכונית?

למשל, בעידן הליסינג שמתי לב שלאנשים לא ממש אכפת משיקולים פרקטים הנוגעים לצבע ויש הרבה יותר מכוניות בצבע שחור שלא בדיוק מתאים לאקלים ארצנו שופעת השמש (אבל למי אכפת, כל זמן שלא צריך לשלם על צריכת הדלק המוגברת להפעלת המזגן....).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אומר הרבה. לי באופן אישי אין העדפה לצבע מסויים. כל רכב נראה טוב בצבעים מסויימים - אין לי בעיה לנסוע בשירוקו בצבע ירוק זרחני או באודי TT לבנה. שתיהן נראות יפה בעיני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת היא שלדעתי יש קשר. אני מכיר כמה אנשים עם רכבים אדומים, שהמזג והטמפרמנט שלהם הוא ממש כמו התגובה של שור למראה סדין אדום :twisted:

חוץ מזה, טוענים שיש לצבעים השפעה על אנשים.

התפשרתי בקניית הרכב שלי על צבע כסוף. אני דווקא רציתי אותו בכחול אבל היבואן הפסיק לייבא אותם בצבע שרציתי בשנה שבה קניתי את הרכב. אני מאוד התאכזבתי שהבחירה בצבעים הצטמצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי ברכב עצמו, אני לא אוהב מכוניות לבנות אבל שנהב פנינה הוא הצבע הכי יפה על 2 מהרכבים שלי.

לא הרבה מכוניות יפות בלבן.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא בעד רכבים בצבעים נועזים גם אם הם לא הכי יפים (כמו הירוק זורח של מאזדה/יונדאי וכו'). אני מעדיף לראות רכב בצבע שפחות מחמיא לו (כמו צהוב בננה על רוב הרכבים) מאשר לראות רכב בצבע בנאלי כמו לבן/כסף/אפור.

אצלי בבית יש 2 רכבים בצבע זהב מטאלי (זהב זהב ולא זהב שמפניה), סגול חציל מטאלי ואדום (אדום עגבניה לא מטאלי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם בסיני היתחברתי לאיזה אנגליה פנקיסטית ששיכנעה אותי שאוטו לבן זה אוטו בלי צבע,ולקחה מיכחול וציבעי מים וכיסתה את הדשבו שלי בפרחים.אחרי זה צבעתי אותה בצהוב .ומאז כול המכוניות שלי צבעתי בצהוב ,ולא ביגלל מכבי .כי זה הצבע הכי בטיחותי,ניראה טוב ביום ובלילה.ולא מיתחמם בקיץ.ובכלל "אני פנוי וגם ספישל"

IMG_0662.JPG

תמונה 013.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהג רכב לבן\אפור: אל תסתכלו עלי, אני לא פה.

נהג רכב כתום\ירוק\צהוב\אדום\כחול: תסתכלו עלי.

נהג ברכב שחור: חם לי, תסתכלו עלי.

יש לציין שלדעתי רכבים צבעוניים או שחורים הם הרבה יותר יפים. בנוסף יש גם את הפן הבטיחותי - רכבים בצבעים אפורים\לבנים נטמעים באספלט הכביש והרבה יותר קשה להבחין בהם. עם זאת, אני הזמנתי אפור (העדפתי אותו על פני האופציות של אדום שחור וכחול) כי אני לא רוצה את תשומת הלב של אף אחד על הכביש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי אני נהנה מזה שהרכב לבן וסתמי.

שוטרים לא שמים עלי, ערסים לא מנסים להתחיל "פתיחות אח שלו" וכשמישהו חושב איזה אוטו יש לי, לרוב הוא לא זוכר אלא אם הוא חובב רכב אמיתי.

הוולוו די מפחידה אנשים במראה כי היא כחול כהה וקרובה יותר לשחור.

יש אלמנט מסוים של אמת בבחירה של הצבע, אבל אני בטוח שאם היו בודקים את זה בצורה מדעית, זה לא היה מובהק.

אין לנו מספיק תרבות מוטורית בשביל זה עדיין.

מה שכן, אני אוהב משום מה רכבים בצבע כתום מטאלי כמו הפאביה עם הגג הלבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפעם המי-יודע-כמה:

שחור לא מתחמם יותר.

אדום הכי מתחמם, ובאופן זניח ביותר.

מה שמשפיע על החום ברכב היא מבנה הרכב עצמו (כמו חממה)

ולא הצבע, שמשפיע בחצי-מעלה גג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אליי צבע לא מדבר יותר מדי, בתור אחד שקונה בדרך כלל יד 2 ולא חדש אין לי אפשרות בחירה. נהגתי ברכב סגול בעבר (כי היה רק אחד כזה בארץ), ועכשיו אני נוהג ברכב כתום (מיוחד), גם כי אין הרבה כאלה בארץ. אני מעדיף למצוא רכב שאני יהנה ממנו הצבע הוא משני. מה שכן שאתה נוסע ברכב עם צבע מיוחד לא מפסיקים להסתכל על הרכב שלך וזה לא תמיד תענוג גדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום !

אישית אני מעדיף צבעים פחות מוגדרים. כמו אפור כהה כהה על גבול שחור.

או חום מאד כהה אדום מאד כהה וכו'.

המממ כנראה שאני אוהב צבעים כהים:roll:.

אבל הצבעים שאני מדבר עליהם, הם צבעים עמוקים ומיוחדים שכיף להסתכל עליהם.

ובגוונים הבהירים, הלבן פנינה/שנהב הוא בהחלט דוגמא טובה כמו שהזכירו כאן קודם.

עוד דבר, בגלל המחירים המוגזמים לכל הדיעות של רכבים פה בארץ, רוב הרוכשים, הולכים על משומשות.

ואז אין הרבה ברירות של צבע.

ולפעמים הצבע של הרכב הוא כ"כ מהותי, עד שאנשים ש"פחות מבינים" רואים רכב (אתן דוגמא בה נתקלתי)

למשל רכב פיז'ו 406 (כן, זה היה לפני כמה שנים כשהן עוד היו חדשות) בצבע כחול כהה

ומישהי שהלכה איתי אמרה שזה רכב מאד יפה ! כמה מטרים לאחר מכן, רכב פיז'ו 406 אותו שנתון אבל בצבע ירוק

הניב את התגובה: "לא זה אוטו לא מוצלח...פשוט לא יפה":shock:

אני כמובן לא ידעתי איך להכיל את הצחוק שגאה בליבי.

ומאז כבר נתקלתי פעמיים במקרים ששאלתי בחורות אחרות(מה לעשות, זה בד"כ בנות) על רכב שהן סיפרו שראו

או שחבר שלהן קנה. ואני שואל , מה איזה רכב? ואני יודע שאני לא יכול לצפות לנתונים טכניים, אבל לפחות שיגידו סובארו.

שברולט. אלפא. לאדה, סוסיתא, משהו ! אבל לא, היא אמרה לי "לא יודעת.... רכב אדום כזה" לא הייתה לי ברירה אלא להשמיע קול אנחה גדולה ונואשת לקול צחקוקן של אותן בנות אומללות אשר הבינו כי כל מה שאמרו...כמו לא נאמר.

נו, אז יש כאלה שאצלם הצבע, זה השלב הראשון בבחירת רכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה ביום חם שטוף שמש להישען (לגעת) באוטו שחור.

תנסה להישען על כל רכב ביום חם שטוף שמש :)

ולגבי הצהוב... אתה ואבא שלי תסדרו יופי, יש לו אהבה בלתי מוסברת למכוניות צהובות.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא מתארים לעצמכם כמה הרבה אומר צבע הרכב על בעליו.

לא מזמן עברתי סוג של סדנא שכללה כמה וכמה דברים. האמת שנכנסתי אליה כדי לטחון את הימים האחרונים שהיו לי בצבא בלי להיות בבסיס ובלי להזיז אצבע, ובסוף יצא שלמדתי שם הרבה.

המרצה חילקה כ8 צבעים ואמרה לכולכם שכול אחד ישב בקרבת הצבע שהוא הכי מתחבר אליו.

אני היחיד שישב מול הצבע הלבן, אצלי הכול לבן, הפאלפון, הריהוט, הקירות, הבגדים וכשקניתי את הרכב לא הייתי מוכן להתפש/ר על שום צבע אחר.

היא הסבירה שכול צבע מאפיין משהו, וזה נכון.

יכול להיות שברכבים זה קצת שונה כי יש את האופציה שאדם קנה רכב אדום או ירוק זרחני כדי להתבלט, ואת האפוציה שהמצב המכאני של רכב מיד שניה היה מצויין ולכן הצבע לא היווה עבור בעליו משמעות.

אבל בעיקרון אם בחרת בעצמך את צבע הרכב, ולא רק בגלל שבשחור הוא מ"מגניב יותר" מאשר בלבן או אדום, סימן שזה אומר עליך משהו.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיקולים שלי היו,כן להיתבלט,אני יודע וכולם יודעים שבכביש זה חשוב.והשיקול השני זה השמש והחום,ודוגמה טובה לכך זה הזריקן השחור מלא מים שהיה כול היום על הגג של האוטו בשמש.ובערב היו לי מיים חמים להיתקלח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...