Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אומר הצבע על בעל הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנסה להישען על כל רכב ביום חם שטוף שמש :)

ולגבי הצהוב... אתה ואבא שלי תסדרו יופי, יש לו אהבה בלתי מוסברת למכוניות צהובות.[/אולי שרתנו יחד בחיל אויר,בתקופתי כול הרכבים הצבאי שנסעו בבסיס היו צהובים,והיתה לזה סיבה טובה.

פורסם

פסיכולוגיה זה מדע לא מדע עם הרבה אופציות למחקר מתמיד וחסר מסקנה כמו שאמרו אתמול בערוץ 10 "מסקנה היא הרגע שבו עייפת מלחשוב". אז יש מרצים מגניבים שמדגימים שמי שהולך על צבע לבן הוא ככה ומי שהולך על צבע אחר הוא ככה. אבל זה פחות או יותר דומה לאסטרולוגיה כשבסוף אם תקרא מזל אחר ותנסה להשוות למצב שלך תבין שמדובר במשהו גנרי שיכול לשקף מצב של כל אחד, יש גליצ'ים פה ושם אבל זה מתבסס על זה שהרוב תואם לכולנו.

אני אישית לקחתי ירוק מהסיבות האלו:

1. I20 בצבע אחר נראית כמו עוד קקי מהרחוב

2. הדגם בהשקה של הI20 נראה בדיוק כמו שלי (3דל ירוק) - love at first sight

3. נמאס לי מצבעים משעממים ואפורים (אפור כביטוי ולא כצבע)

פורסם

לדעתי צבעים סטנדרטיים כמו לבן כסוף שחור לא אומרים כלום.

צהוב אדום ירוק סגול אומרים תשימו לב שאני פה.

היו לי 8 מכוניות במשך 19 שנה של נהיגה והן היו 3 אדומות ו 5 לבנות.

כך שאני לא בטוח בכלל שצבע בכלל אומר משהו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כחול כהה/אפור/לבן/אפור/כחול כהה.

זאת ההסטוריה שלי. מה זה אומר על העתיד, או עלי? כלום, גם בעתיד אקנה יד שניה, ואתן יותר תשומת לב למצב הרכב מאשר לצבעו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

היי,

ראיתי את השרשור ורציתי להגיד דבר ראשון שהוא מאוד מעניין, אז החלטתי לתרום קצת מהנתונים שלנו באוויס שאולי יעניינו אותכם,

כנציג חברה בעלת צי של יותר מ- 30,000 כלי רכב, אני יכול לנדב את המידע הבא:

- בחלק מהחברות שמזמינות כלי רכב מליסינג, קיימת מגבלה לגבי הצבע (מדיניות חברה לגביה כל המכוניות יהיו בצבע אחיד), כך שעובדה זו מטה את המציאות.

-לא כל הצבעים זמינים בכל הדגמים, ואם חברה מזמינה רק רכב מדגם מסוים – העובד מוגבל ביכולתו לבחור צבע.

-ברוב כלי הרכב החדשים, מערכת מיזוג האוויר עוצמתית דיה כדי לנטרל השפעות של צבע כהה על טמפרטורת הרכב (ובמילים אחרות – בחום של אוגוסט, גם רכב בצבע לבן ירגיש כמו כבשן לוהט).

גיל מאוויס

פורסם

נכון, אצלנו בחברה לא נותנים לבחור צבעים שאינם : לבן, כסוף,אפור עכבר או שחור.

בעברי עבדתי בחברה שנתנו בה לבחור רק צבע אפור עכבר.

לפעמים יש אילוצים ,למשל : הרכב בו אני נוהג מגיע בלבן , אדום או שחור .שלושה צבעים שאני לא מחבב ולא הייתי בוחר אם זה היה תלוי בי, אבל בגלל שלא רציתי להתפשר על סוג הרכב, התפשרתי על הצבע שהוא הכי פחות גרוע מבין השלושה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ישנם צבעים שתמיד צדקנו כשעצרנו לבדיקה. מצד שני זה לא אומר שלא מפקששים שווי בדיקה שלא עוצרים,בהכי שיגרתיים.כל הצדדים מתחכמים.

• תוכן חדש...