Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מתעניין לקנות רכב שנתון 2008 בערך (במקרה הגרוע 2007) הרכב חייב להיות אוטומט,

רצוי חסכוני בדלק ואמין כמה שיותר.

האפשרויות שלי היו לקנות טויוטה קורולה 2008 אוטומט (האם יש כזאת ביכלל כי שמעתי שרובן זה רובוטי)?

האפשרות השניה הייתה סובארו אימפרזה 2008.

מוכן לקבל אפשרויות נוספות.

ושאלה נוספת:

אני חושב לקנות את הרכב מחברות כמו (autocenter, trademobile, albar וכו)

אבל לקחת מהם רכב פרטי.

כמה המכוניות בחברות האלו אמינות? ואם יציעו לי מחיר טוב של רכב מליסינג האם

שווה לקנות (במידה ומספר הק"מ שלו נמוך).

תודה רבה!

פורסם

ה2008 הן רובוטיות. הסובארו איננה חסכונית.

הייתי ממליץ לחפש מכוניות אחרות, כמו קיה פורטה או יונדאי i30 יוצאות ליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מחפש רכב יפני בלבד.

לא מזלזל בשום חברה אחרת אבל היו לנו במשפחה גם קוריאניות וגם צרפתיות (והרושם היה לא משהו).

יש אפשרויות למכוניות אחרות מקבוצת טויוטה במחיר 75K אוטומט?

מה בקשר לדגם GLI של שנת 2008 הוא אוטומט לא?

ועד כמה זה שההילוכים הם רובוטיים זאת בעיה?

פורסם

כנציג של חברה כזו – אני די משוחד.

אבל עצה אחת בכל זאת יש לי: קח את הרכב לבדיקה עצמאית שלך. בבדיקה כזו תוכל לדעת מה מצב הרכב לאשורו, ולהסיר כל חשש מקניה של "חתול בשק".

בנוסף – תקבל אחריות על הרכב.

לגבי המחיר – יש הגדרות במחירון לוי יצחק של הפחתה ממחיר המחירון על פי רישום הרכב (מהשכרה / ליסינג), אך הכל עניין של היצע וביקוש: מכוניות מבוקשות מאד יתומחרו גבוה יחסית, ומכוניות ללא ביקוש יתומחרו ברמות הנחה גבוהות ביחס למחירון.

לגבי קילומטרז' – חשוב להביט על כל היער ולא רק על עץ כזה או אחר. יש מכוניות עם קילומטרז' נמוך שהן בעייתיות (מרוב תקלות הרכב פשוט לא נסע... J) ויש מכוניות עם קילומטרז' גבוה שהן מעולות (בעיקר נסיעות בין עירוניות מתונות).

כך שחשוב לבדוק את הרכב ורק אז לקבל החלטה

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס

פורסם

במקרה הזה אני מצטרף לחלק מקודמיי לI30 או לפורטה

אני לא יודע איזה קוריאניות היו לכם במשפחה אבל המכוניות שהם מייצרים בשנים אלו הן עולם אחר והן לא נופלות מהאחיות היפניות שלהן.

מציע לך לשקול עוד אופציות כי כמו שציינו הסובארו 1.6 ליטר הינה מכונית עצלה במיוחד וזללנית מצד שני בעוד הקורולה חזקה זריזה חיה ובועטת אבל - הגיר הרובוטי גם בועט.. בעיקר בך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...