Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאמא שלי.

האופציה הכי טבעית היא קורולה, עד עכשיו הייתה לה קורולה ישנה.

עלו עוד מספר אופציות תוך כדי חיפוש:

1.קורולה

2.טויוטה האוריס

3.הונדה אינססייט

4.סקודה אוקטביה. אני עדיין לא יודע מחירים, כלומר איזה מנוע אפשר לקבל בסכומים האלה( 130K )

מה דעתכם?

תודה

פורסם
ראיתי פרסומת לאסטרה החדשה, נראית כמו תאומה של טויוטה אוריס, וגם יש דגמים בתקציב שלך, שווה בדיקה.

גם אופציה טובה ובהחלט איכותית.

פורסם
ראיתי פרסומת לאסטרה החדשה, נראית כמו תאומה של טויוטה אוריס, וגם יש דגמים בתקציב שלך, שווה בדיקה.

אני גם חושב שזה אופציה נחמדה, אבל לא הייתי מתקרב אליה בתקופה הקרובה, לא הייתי רוצה להיות שפן הניסיונות שמנסה את החידושים של אופל. למה לא ללכת על משהו בטוח?

לגבי השאלה הראשונה.

שמע, הרכבים שנתת הם שונים כולם בצורה קצת בעייתית, איך אתה יכול להשוות טויוטה האוריס להונדה אינסייט? זה היברידי משפחתי גדול, וזה האצבק משפחתי עם מנוע בנזין ומאוד יקר מעל מה שדורשות המתחרות, לדעתי אתה צריך ללכת לכיוון מסויים. אם זה לא משנה היברידי לא היברידי, אז לכיוון של האוריס , קיה סיד, ניסאן טידה 5 דלתות ויסיה.. בכל אופן אלו הרכבים שאני הייתי מציע.

אולי לאמא שלך תרצה משהו יותר קטן עם מנוע נורמאלי כמו I20 1.6, או איביזה או יאריס וכדומה... לא מעוניינת?

פורסם
אני גם חושב שזה אופציה נחמדה, אבל לא הייתי מתקרב אליה בתקופה הקרובה, לא הייתי רוצה להיות שפן הניסיונות שמנסה את החידושים של אופל. למה לא ללכת על משהו בטוח?

לגבי השאלה הראשונה.

שמע, הרכבים שנתת הם שונים כולם בצורה קצת בעייתית, איך אתה יכול להשוות טויוטה האוריס להונדה אינסייט? זה היברידי משפחתי גדול, וזה האצבק משפחתי עם מנוע בנזין ומאוד יקר מעל מה שדורשות המתחרות, לדעתי אתה צריך ללכת לכיוון מסויים. אם זה לא משנה היברידי לא היברידי, אז לכיוון של האוריס , קיה סיד, ניסאן טידה 5 דלתות ויסיה.. בכל אופן אלו הרכבים שאני הייתי מציע.

אולי לאמא שלך תרצה משהו יותר קטן עם מנוע נורמאלי כמו I20 1.6, או איביזה או יאריס וכדומה... לא מעוניינת?

למה אתה כל הזמן רושם שפן ניסיונות של אופל? הן הקורסה הן האסטרה והן האינסגניה,הם מהמובילות בקבוצתן במכירות באירופה!!

לא מדובר על חברה חדשה אלא על חברה גדולה חזקה ומוכרת,הוא לא קונה חתול בשק אלא רכבים של חברה וותיקה ומכובדת!

:fadein:
פורסם

גם אני לא הייתי בוחר באופל.

אין שום בעיה עם הרכב הזה- הוא מצויין, הבעיה היא, שאנחנו זה לא אירופה (למרות שכדורגל וכדורסל משחקים מול קבוצות אירופאיות :lol: ).

עד שאני אראה, שהיבואן החדש משנה את המגמה של השנים האחרונות (מוסכים, יחס ללקוח, תדמית בשוק), גם אני לא ירצה להיות שפן נסיון. כי אין בכוונתי להתחתן עם שום רכב, גם הכי טוב, או למכור אותו בכל מחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת בישבילה הייתי רוצה ללכת על משהו בטוח. עד עכשיו היא נהגה בקורולה.

כשהלכנו לסוכנות ראינו גם את האוריס שלפי דעתי יותר יפה לפחות הגירסה עם הסאן-רוף והסלון הבהיר.

השאלה היא האם האוטו פופלרי בארץ. האם הוא באותה איכות כמו הקורולה?

עשינו נסיעת מבחן גם בהונדה אינסייט, האוטו יפה מבחוץ ובפנים, חווית הנהיגה לא הייתה משהו.

הרכב די רועש, זוית הישיבה מוזרה ושדה הראיה לאחור מוזר מאוד , בכל אופן אני לא התחברתי בכלל.

האם למישהו יש פה המצלה או דעה בנוגע לאוקטביה במחיר המדובר. 130k

פורסם
ראתה ואפילו אהבה,אבל היא רוצה ללכת על בטוח ולא ללכת על דגם שרק הגיע לשוק.

לא חושב שיש מה לדאוג,מדובר בניסן החברה היפנית השנייה בגודלה , חברה עם רכבים אמינים מאוד,הגוק נמכר בעולם כבר שנה ויש לו שם הצלחה מסחררת! ולכן היבואן בארץ לא מקבל מספיק כלים בגלל הביקוש הגדול שיש לכלי בעולם,אין לכם מה להפסיד תלכו לסוכנות ואם אהבתם תבקשו נסיעת מבחן,אני מאמין שהאמא ואתם תתלהבו,כבר ב-127K הרכב מגיע מאובזר בנדיבות.

פורסם
האמת בישבילה הייתי רוצה ללכת על משהו בטוח. עד עכשיו היא נהגה בקורולה.

כשהלכנו לסוכנות ראינו גם את האוריס שלפי דעתי יותר יפה לפחות הגירסה עם הסאן-רוף והסלון הבהיר.

השאלה היא האם האוטו פופלרי בארץ. האם הוא באותה איכות כמו הקורולה?

עשינו נסיעת מבחן גם בהונדה אינסייט, האוטו יפה מבחוץ ובפנים, חווית הנהיגה לא הייתה משהו.

הרכב די רועש, זוית הישיבה מוזרה ושדה הראיה לאחור מוזר מאוד , בכל אופן אני לא התחברתי בכלל.

האם למישהו יש פה המצלה או דעה בנוגע לאוקטביה במחיר המדובר. 130k

האוריס רכב חביב בהחלט. דווקא תא הנוסעים מרגיש איכותי במעט מזה של הטויוטה והריפוד הבהיר מוסיף הרבה. בניגוד לקורולה מגיע עם 7 כריות אויר וזכאי לציון הריסוק המלא של 5 כוכבים.

בהצלחה.

פורסם

שבוע שעבר נסעתי להעביר את הרכב הראשון מבין שניים טסט דרך המוסכים של טויוטה ויצא לי להתרשם קצת מהאוריס הנוכחית (ללא נסיעה)

בשביל רכב משפחתי 1.6 הרכב מאוד יפה גם מבפנים וגם מבחוץ, הישיבה בו הרגישה לי גבוהה ונוחה מאוד - נוחה מהרגיל למען האמת.

אבזור פנים, עיצוב פנים ממש טובים.

תא מטען - קצת קטן לדעתי.

על הכביש אני בטוח שיש לרכב הזה נסיעה של טויוטה - זריז, חזק, חסכוני - לגבי הנוחות, אני חושב שהוא נוח יותר מהקורולה ואני מקווה גם שעבודת הבידוד לרעשי דרך תהיה לפחות סבירה.

בקורולה 2007 למשל היה בידוד לא רע בכלל מרעשי דרך, ב2008 זו היתה ממש התדרדרות לעומת הדגם הקודם.

האוריס עושה רושם טוב - אבל זה רק רושם - אין לי מושג ואתה חייב לקבוע נסיעת מבחן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...