Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנמאס לי ללכת כל פעם לנגר לחיתוך של פלטה. וכו.

החלטתי לקנות מסור עגול רציני. שיכול לעשות את רוב הדברים

ההתלבטות וכאן אתם נכנסים.

לבין לקנות מסור + מוביל (משהוא בסגנון )

לבין לקנות מסור עגול איכותי ולבנות שולחן (מסור בסגנון)

או לקנות שולחן קטן שהוא בעיקר קומפקטי (לדוגמא)

השימוש.

לחתוך פלטות. מידות בין 40ס"מ ל80 ס"מ (פלטות לארגזים . ארונות. וכו)

דגש!! זה לשימוש בייתי.!

העיניין. שלא כל הפלטות הן עם צדדים ישרים. ואז הסרגל הרגיל לא מספיק.! לחיתוך ראשון של *90 מעלות.

ליצירת פלטה מרובעת.

ולכן הייתי מעדיף מסור עם עגלה. שאני יכול לדחוף את הפלטה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים לפני שירדתי מהארץ החל שיווק של ריובי.

הרבה קבלנים שעובדים אצלי מאוד מבסוטים מהכלים שלהם, איכותיים, חזקים וזולים לרכישה, לא מצדיקים השקעה במקיטה או ריג'יד.

לי יש ערכה של ריובי בארגז כלים הנייד, 18V ליטיום, סוללה שמספיקה ליום שלם של עבודה וללא ספק המברגה אוכלת את הDEWOLT שהייתה לי לפניה בלי מלח .

haters will hate

פורסם

תודה על ההתיחסות.

אני פחות מתייחס כרגע ליצרן (בוש / מקיטה / רובי / דיוולט / מטאבו / היטצי' / הילטי / פאסטטולס / ועוד )

אני מתיחס ל"לטכנולוגיה" של המסור.

שלוחני / עגול + מוביל מסילתי / מסור עגול מקובע לשולחן תוצרת בית

אגב יש אופציה נוספת.

יש שולחניים שניתן לקנות להם תוספת של עגלה. כמו החברה הזו. ואז זה דומה למסור שולחני גדול.

אבל זה יקר יותר!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

בשביל "ליישר " פלטה אתה חייב עגלה , ואתה חייב

שהעגלה תהיה ב 90 מעלות למסור

בכל מקרה משור כזה נקרא קרייזיק , וזה לא עניין כל כך זול ומאוד תלוי בתקציב שלך ובמקום שיש לך להקצות לו

(יש המון כאלה משומשים ביד2 )

אם הייתי במקומך, הייתי קונה משור שולחני משהו בסגנון הזה

http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/prolookup.taf?&_id=140251&did=3508&g=10295&title=%EE%F1%E5%F8/%EE%F9%E5%F8%20%F2%F5%20%E7%F9%EE%EC%E9%20%F9%E5%EC%E7%F0%E9%20%E3%E2%ED%207315t

אומנם אין לו עגלה, אבל עגלה מקפיץ את המחיר גבוה למעלה

בכל מקרה, מאחר ואתה הולך לשים אותו בבית הייתי ממליץ לך להשקיע עוד קצת בשואב אבק שיתחבר אליו

נ.ב

אם יש לך יד ושולחן עבודה נורמלי , גם משור סקיל יעשה לך עבודה טובה במיוחד בשילוב עם סרגל 90 מעלות

פורסם

יש כ-3 פורומים פעילים ושוקקים של נגרות-חובבים בעברית (תפוז, וואלה ועוד),

כדאי שתשכפל את השאלה גם לשם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זו אחת האופציות.

לגבי פורומים אחרים.

ישבתי כבר כמה שעות טובות (7 שעות) ועברתי על מסורים ופרויקטים של מסורים DIY.

בפורום נגרות.!

אני יבדוק בפורום האחרים.

ונראה הלאה.

אגב כתבתי שאני מחפש מסור עם עדיפות לעגלה.

פורסם

הבעיה במסורים השולחניים הפשוטים היא שהם קלים מידי.

תניח פלטה גדולה מידי ותלחץ חזק מידי וזה יתהפך עליך.

אני כרגע עובד על משהו דומה.

קניתי מסור עגול, יש לי בבית שולחן מברזל שאנחנו משתמשים בו מידי פעם, אני הולך לחתוך באמצע שלו מלבן קטן בגודל של המסור ולהלחים לשם מסגרת שאני יוכל לחבר את המסור העגול, ככה יהיה לי מסור שולחני חזק וגדול, כשנירצה להשתמש בשולחן יש לי פלטת פח שאני יחתוך בגודל המתאים שיש במקום של החור ויכסה אותו.

קובי

פורסם

טוב התיעצות אחת לפני אחרונה.

נשארו 2 אופציות.

אופציה ראשונה

אחד משני השולחנות האלו של חברת SEHEPPAEH

השולחנות הן אופציה אחת משני אלו. והיייתי שמח לדעות שלכם עליהם.

אופציה א.

http://www.scheppach.com/de/produkte/einzelansicht/products/allround-tischkreissaege-ts-eco/backPID/produktsuche.html?cHash=081ad9c44a

אופציה ב-

http://www.scheppach.com/en/products/single-view/categories/tischkreissaegen/products/tischkreissaege-ts-315-gt/backPID/produktuebersicht.html?cHash=312be41000

אופציה אחרת.

מסור עגול. של חברה רצינית. גודל 7.5 ומעלה.

כמו - מילווקי / בוש / מקיטה / הטצי' / או דיוולט.

מסור שולחן עולה בסביבות ה 3 שקל.

מסור עגול עולה בסביבות 800-1200 שקל

פורסם

לפי התמונה בלבד:

לראשון יש הטעית צד לניסור.

השואב יכול להיות ממוקם איפה שתבחר.

ויש לו אפשרות של הגדלה(יותר גדולה מאפשרות ההגדלה של השני).

בשני לדעתי יכולה להיות בעיה עם צינור של השואב, משום שהוא ממוקם למטה, וזה יכול להפריע לפעמים כשאתה רוצה לנסר.

קובי

פורסם

אחרי לבטים רבים . וצורך בשיפורים כמו (שיפור העגלה. הארכה לעגלה. סרגל מתכוונן לעגלה.) ירדתי מהרעיון של מסור שולחן.

התוספות יעלו כ 1000-1500 שקל נוספים לפחות.

אז נשאר האופציה למסור עגול.

עכשיו הבחירה היא בין מסורים.

בוש דגם GKS 190 מנוע 1400W דיסק 7.5 מחיר -800 שקל

מקיטה דגם 5704R מנוע 1100W דיסק 7.5

• תוכן חדש...