Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי במשפחה שברולט קרוז 2010 ובחניה מישהו החליט לפגוע לי באוטו (5000 קילומטר ינעל ****) קיצר אני רוצה לקנות באיבאי צבע מקורי לתקן את זה הבעיה שלי שהבחור לא יכול להתאים לי בידיוק תצבע כי אנחנו מפחדים שמה שנקרא באמריקה gold mist יכול להיות טיפה כהה יותר או טיפה בהיר יותר ואני רוצה לדיייק אז מישהו פה יכל להגיד לי מה הקוד של הצבע השמפניה של קרוז או להביא לי אתר שאם אני ממלא כמה וכמה פרטים יתן לי תצבע המדויק

תודה מראש!

פורסם

בספר הרכב יש הנחיות היכן נמצאת המדבקה בה נרשם קוד הצבע של הרכב.

אם אין לכם ספר, ומכיוון שמיקום המדבקה וקוד האותיות שונים מייצרן לייצרן, אפשר לפנות ליבואן.

בדוק לפני הקנייה מה עלות וזמן המשלוח של הצבע - יש חומרים מתלקחים שאסור להביא בטיסה במטוס רגיל.

• תוכן חדש...