Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשות הדואר "תקעה" אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בא לי לפתוח נושא חדש אז אני מתעלק על השרשור פה:

אני מחכה לחבילה שנשלחה אלי מארצות הברית ב 18.12 והסטטוס שלה כבר איזה שבוע תקוע על International Dispatch.

כתוב שהחבילה עזבה את ארה"ב ב 22.12. אז איפה היא עכשיו? היא תקועה באוויר ?

post.jpg

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

על פניו, נראה שהחבילה תקועה ב"עונת החגים" בשיקגו.

לא רק אצלנו ידועה האמרה "אחרי החגים", גם שם! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מאחר והכל היום מבורקד, תוך כמה דקות של חקירה, דואר ישראל יכול בקלות לזהות מה הייתה התחנה האחרונה שבה החבילה עברה.

יש לך טעות. המשפט הנכון: מאחר והיום הכל מבורדק לדואר ישראל אין מושג לאן נעלם הדואר שלך, ולמען האמת גם לא אכפת לו!

דואר שאמור להגיע אליי נעלם באופן תדיר. מכיוון שיש לי תא דואר אז לא מדובר בגניבות, רק רשלנות. חלקו מתגלה בתיבות של קרובי משפחה (כשרק שם המשפחה משותף, והכתובת הנכונה, והשמות הנכונים על המעטפות לא גורמים למעטפות להגיע למענן), חלקו בתיבות של שכנים וחלקו נעלם לעד. כפיצוי, אני מקבל לא מעט דואר שלא ממוען אליי (ומקפיד להחזירו לדואר).

:turn-l:
פורסם

כנראה שזה בלגאן בסניף הספציפי או אפילו דוור ספציפי.

בגדול, בהחלט ניתן להגיד שהשרות של דואר ישראל הוא אמין והרוב המוחלט של החבילות מגיעות ליעדן.

כפי שציינתי, אני שולח מאות חבילות בחודש, מעולם לא קרה שנעלמה חבילה סתם ככה.

קורה שחבילה נעלמת, מבצעים חקירה ופתאום היא מתגלית.

קרה לי בעבר רק פעם אחת שחבילה נעלמה ללא כל עקבות, מחלקת חבילות בעצמה הודתה בחצי פה שכנראה היא נגנבה, קיבלתי פיצוי מלא על תכולתה, שנה וחצי לאחר מכן, בשיפוצים שבוצעו באיזה סניף נידח היא התגלתה בין הארון לקיר (שמו אותה על הארון והיא נפלה מאחוריו).

הדואר שלח לי אותה, התנצל, ודרש את כספו בחזרה! :shock:

מזל שהצלחתי להוכיח להם שמדובר במוצר עם תאריך תפוגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תמתין, לדעתי זה אמור להתעדכן בימים הקרובים.

רשום שהמשלוח יצא מארה"ב ב-22 לדצמבר. אם אני לא טועה, מרגע שהוא יוצא מהמדינה הם כבר לא מעדכנים. מכאן המעקב צריך להיות באתר של דואר ישראל כשהחבילה תגיע לארץ. אותו דבר לגבי משלוחים יוצאים לחו"ל דרך דואר ישראל. כשהמשלוח יוצא מהארץ המעקב הוא באמצעות הדואר במדינת היעד.

פורסם

כן, בדיוק עכשיו אחותי אמרה לי שהיום היא קיבלה חבילה שנשלחה אליה באותו עת עם החבילה שלי, ולמרות שבדקה את האתר היום לא היה כל עדכון או שינוי סטטוס.

איך אני אמור לדעת מה מספר החבילה בדואר המקומי ?

עריכה: אוקי טוב מצאתי עם אותו מספר חבילה. אותו סטטוס כמו באמרקאי: החבילה הגיעה למדינת היעד.

איזה עצלנים הגרמנים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...