Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשות הדואר "תקעה" אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ב7/11 מאיביי סווטשרט ,החבילה נשלחה בנובמבר והגיעה לפי הפרוט באתר USPS ב 13/11 ,לאחר חודש הגיעה אליי בדואר חשבונית מקורית של USPS עם החותמת "פטור ממיסים מכס חיפה" ,כבר כאן הבנתי שמשהו מריח לא טוב .

מתברר שאצלנו בסניף מתעצלים להוציא טופס קבלת דואר אז זורקים חשבוניות של USPS ועכשיו תבין לבד איפה החבילה בסניף או במכס חיפה . ניגשתי לסניף עם החשבונית ,הדיילת בסניף התחילה לחפש וכמובן שלא מצאה את החבילה .

לאחר ברורים במכס חיפה הבנתי שהחבילה לא עברה למכס עצמו אלא נשלחה ישירות לסניף המקומי .

אחריי עוד מס' בירורים הגעתי למחלקת תלונות בדואר ישראל ששם נאמר לי ליצור קשר עם המוכר ולקבל החזר דרכו ,אלא מה ? באחד מביקורי בסניף הדואר לתדהמתי נאמר לי שהחבילה נמסרה :shock: באותו היום אבל מוקדם בבוקר (כמובן שאף אחד לא יכל לאסוף אותה חוץ ממני) ,ביקשתי לראות את החשבונית עם החתימה וכמובן שהיא איננה .

הדיילת "הנחמדה" אמרה לי שהיא טעתה והחבילה לא נמסרה ,לא נורא כולנו בני אדם ולפעמים טועים. אבל עכשיו אין לי את הזכות לקבל החזר מהמוכר כי אצלו מעודכן שהחבילה נמסרה אז אני די "תקוע" ,דואר ישראל מפנה אותי למוכר ,המוכר אומר שהחבילה נמסרה ,נהג החלוקה שבטעות מצא סווטשרט ,כנראה מזיע בתוכו ואני במינוס 100 דולר .

איך אני הופך את כל המצב ומגיע לפתרון של הבעייה ?

דעות עצות יתקבלו בברכה .

פורסם

המוכר לא קשור לענין. הוא שלח לך ואת חלקו הוא קיים.

הסיפור שלך לא ברור. אתה צריך לראות אישור מסירה חתום.

אם לא ניתן לך אחד כזה עליך לבוא בתלונות כלפי הגוף שלא מסר לך.

גם אם בדואר אומרים לך לפנות למוכר. תסביר להם שהמוכר שלח והמוצר הגיע. הם אלו שלא העבירו לך את דבר הדאר ולכן הם אחראים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז זהו שרשות הדואר מתנערת מאחריות ואומרת שהשולח צריך לפצות ,אלא אותם טיעונים שאני משמיע במשך חודש לכל פקיד ברשות הדואר .

כמו שאני רואה את זה נשאר לי רק בית משפט לטביעות קטנות .

פורסם

קודם כל תפנה למחלקת התלונות של דואר ישראל, עם המסמכים הרלוונטים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטער על כל עוגמת הנפש, הנזק הכלכלי ועל כך שאיני יכול ליעץ או לעזור לך, אבל אני חייב לשאול...

סווטשירט ב 100$ ?

איזה סוויטשירט זה ?

פורסם

בכל קבלת דואר רשום מחייבים אותך לחתום.

הדואר חייב לשמור את זה בדיוק בשביל מקרים כאלו.

תבקש מהם את הטופס, אם אין להם אותו, זה בעיה שלהם.

תגיד להם שלא קיבלת את החבילה למרות שקיבלת מכתב בדואר שמורה לך לאסוף את החבילה.

פורסם

לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שמישהו אחר קיבל בטעות את החבילה שלך..

תהפוך שם שולחנות ותגיד להם שהחולצה הזאת יש לה ערך סטימנטלי ואפילו פיצוי של מליון דולר לא יחזיר את המצב לקדמותו.

ממש תנסה להזיל דמעה,ותצרח עליהם בו זמנית.

כל מקרה,זאת אשמת הדואר בלבד...עזוב את המוכר לנפשו.:wink:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בדיוק למקרה שלך יש תופס "פתיחת חקירה".

גש לדואר, מלא טופס כזה והדואר יבצע עיכוב מלא לאחר השתלשלות החבילה.

מנסיוני האישי (אני שולח מאות חבילות בחודש), מדובר בהליך יעיל, אם כי לא מאוד מהיר.

הנה ההנחיות לביצוע חקירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, אני מתפלא עליך. תופס = טופס, ועיכוב = מעקב.

בחזרה לנושא השרשור: גם אם הם יבואו לו אישור מסירה חתום, מה הוא בדיוק יעשה עם זה? :|

פורסם

כ"כ מיהרתי לעזור לבחור...פאדיחות :oops:

בכל מקרה, הדואר פותח בחקירה, מבצע מעקב אחר החבילה החל ממשלוחה בארץ המוצא ואם מתברר שהחבילה נכנסה לישראל, עברה לרשות דואר ישראל ואז פתאום נעלמה ללא הסבר, בעל החבילה יפוצה כנגד הצגת חשבונית על סכום תכולת החבילה.

פורסם

תודה על התגובות ,עזרו לי מאוד ,סווטשירט עולה 65$ + משלוח 33$ זה המחיר לסווטשירט של HARLEY-DAVIDSON :)

לגבי טופס חקירה ,אני אנסה למלא גם אותו .

החבילה מעולם לא הגיעה לסניף הדואר המקומי - זה מה שהפקידה טוענת ,לכן גם אין לה קבלה חתומה וזאת טעות הקלדה .

פורסם

מאחר והכל היום מבורקד, תוך כמה דקות של חקירה, דואר ישראל יכול בקלות לזהות מה הייתה התחנה האחרונה שבה החבילה עברה.

תוסיף לזה בירוקרטיה ואיטיות מערכתית ארוכת שנים ו"כמה דקות" נהפכות בקלות לשבוע עד עשרה ימים.

• תוכן חדש...