Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

lookout היא חינמית לחלוטין, אלא אם כן אתה רוצה איזשהו שירות שהם נותנים (לא בדיוק זוכר איזה) שהוא כן עולה כסף, כשתתקין אותה, תקבל "גרסאת נסיון" לשירות ההוא ל14 יום ואחר כך אתה יכול להחליט, אני אישית חושב שהוא מיותר, עובדה שאפילו שכחתי מה הוא בכלל.

הודעה לציבור מזתמשי הדיזייר: אחרי נסיון עם הרום קסטה של MIUI, שעובד על HBOOT MC7R2 (משמע מליארד מקום לאפליקציות) הגעתי למסקנה שמי שרגיל לסנס, הרום הזה פשוט doesn't cut it עדיין, המחסור במגירת אפליקציות נפתר ע"י GO LAUNCHER, אבל חביב ככל שהוא לא יהיה, סנס זה לא, אפילו לא קרוב. אני נשאר כרגע עם הרום סנס שלי (2.3.3 עם סנס 3) עד שיצא מחליף ראוי מבוסס ICS.

באסה. אבל ברגע שמתרגלים לממתק הגרפי שהוא הסנס, קשה לחזור ל"סתם" רום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אפליקציה סגנון whatsapp אבל שנרשמים אליה עם המייל מבלי לתת מספר טלפון לצד השני שרוצה לשלוח לי הודעות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
skype?

בג'ימייל עצמו / google talk

GMAIL קיים גם לאייפון?

האפליקציה הזאת לא מוגבלת גם רק לבעלי חשבון GMAIL?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה לא?

Google maps ויוטיוב יש לך מובנה במכשיר.

http://itunes.apple.com/us/app/gmail/id422689480?mt=8

אגב לגבי Gmail, התכוונתי ביצירת קשר ע"י אימייל רגיל.

G-talk אין לך סטנדרטי של גוגל, אבל יש מספיק תוכנות שעובדות עם הפרוטוקול (זה פשוט צ'ט מבוסס ג'ימייל)

וגם כאן באתר (דרך הסמארטפון). אכן צריך ששני הצדדים יהיו עם ג'ימייל.

http://www.google.com/talk/

פורסם

מישהו יודע אולי איך ניתן להתקין קובץ מכמונות מהירות עדכני לתוכנות sygic\igo שיראה את מצלמות הגטסו החדשות ויתן התראה בזמן ניווט?

או שאולי יש איזה אפלקציה אחרת,אבל חשוב שלא יהיה תלוי באינטנט סלולורי אלה בבסיס נתונים קיים.

תודה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בעייתי, לפחות ממה שאני זוכר מלפני שהייתי לי חבילת דאטא. אתה יכול לבחור נתיב ניווט כשאתה נמצא על רשת וויי-פיי אבל כשאתה יוצא מהטווח שלה אצלי הוא תמיד היה מנסה להחזיר אותי הבייתה.

"פנה שמאלה"... "פנה שמאלה, ומייד לאחר מכן, פנה שמאלה..." לא רוצה לפנות שמאלה יא כושילי****!!

ככה שעל אחריותך, יכול להיות בגרסאות האחרונות יש אפשרות להוריד מפה מראש.

*אני מדבר על WAZE למי שלא הבין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...