Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Team veiwer. אני משתלט איתה על המחשב שלי בבית ואני בכלל נמצא בקנדה. עובדת מצויין.

יש אופציה ל"מכשירים מורשים", מה שנותן לך אפשרות להתחבר ישר בלי ססמאות למיניהן. ויש אפשרות לחיבור חד פעמי עם יוזר ניים וססמא חד פעמית.

תומר ביקש אפליקציה להשתלטות מהסלולארי על המחשב ולא להיפך.

I

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

I

התכוונתי מהמחשב על הטלפון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תוריד רום מנג'ר מהמרקט.

הוא מציג לך רק את הרומים המותאמים למכשיר שלך.

תבדוק מה יש שם.

אני מאוד מרוצה מהcyberGr על נקסוס ס. רום מבוסס CM שעושה עבודה נהדרת.

תתמקד בדברים מבוססי CM, ותקרא קצת תגובות בתוך עמוד ההורדה ברום מנג'ר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה חייב רוט דבר ראשון. ברגע שיש רוט, זה ממש פשוט.

יש מלא מדריכים בעברית לרוט בiandroid.co.il

ובאנגלית בxda.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

I

אמנם מסתבר שהוא ביקש משהו הפוך, אבל אם אנחנו כבר בנושא אני ארחיב.

Team Veiwer מאפשרת לך להשתלט על מחשב מסויים ממחשב אחר וגם מהטלפון, לזה התכוונתי כשאמרתי שאני משתלט על המחשב שלי בבית, לא ציינתי, אני מצטער, אבל הכוונה שלי הייתה שאני משתלט עליו מהטלפון.

האפליקציה קיימת במרקט (או שעליי להגיד google play store) והיא חינמית לחלוטין ועובדת מצויין.

תומר: למה אתה צריך אפליקציה שתתן לך להשתלט על הטלפון מהמחשב? למקרה של גניבה יש אפליקציות שנועלות את הטלפון ואפילו כאלה שמפעילות את המצלמה הקידמית כדי שתוכל לראות את הגנב השפל. יש אפילו אחת שאוטומטית מעלה את התמונה לפייסבוק שלך. (Got ya)

יש כאלה שמאתרות את הטלפון בעזרת ג'יפיאס ואפילו כאלה שגורמות לו לצרוח אם אתה סתם לא מוצא אותו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מישהו דיבר על כסף???

בגלקסי שלי ושל אשתי,אם האינטרנט לא פתוח,הודעת מולטימדיה לא עוברת (והאינטרנט אינו פתוח באופן קבוע).

אתמול גיליתי בדיעבד שההודעה הומרה למולטימדיה ולא התקבלה בכלל בגלל שהאינטרנט היה סגור.

למישהו יש פיתרון לעניין? אולי אפליקציה של הודעות שלא עושה את זה?

Handcent sms. באפשרויות יש אופציה להמיר הודעות גדולות של יותר מ3 הודעות להודעת mms אחת. כל מה שצריך לעשות זה לבטל אותה (היא מופעלת בדיפולט)

*למנהלים: מצטער על הדאבל פוסטים, אני כותב מהטלפון וזה חתיכת סרט לעשות פה copy - paste

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אמנם מסתבר שהוא ביקש משהו הפוך, אבל אם אנחנו כבר בנושא אני ארחיב.

Team Veiwer מאפשרת לך להשתלט על מחשב מסויים ממחשב אחר וגם מהטלפון, לזה התכוונתי כשאמרתי שאני משתלט על המחשב שלי בבית, לא ציינתי, אני מצטער, אבל הכוונה שלי הייתה שאני משתלט עליו מהטלפון.

האפליקציה קיימת במרקט (או שעליי להגיד google play store) והיא חינמית לחלוטין ועובדת מצויין.

תומר: למה אתה צריך אפליקציה שתתן לך להשתלט על הטלפון מהמחשב? למקרה של גניבה יש אפליקציות שנועלות את הטלפון ואפילו כאלה שמפעילות את המצלמה הקידמית כדי שתוכל לראות את הגנב השפל. יש אפילו אחת שאוטומטית מעלה את התמונה לפייסבוק שלך. (Got ya)

יש כאלה שמאתרות את הטלפון בעזרת ג'יפיאס ואפילו כאלה שגורמות לו לצרוח אם אתה סתם לא מוצא אותו

ממש לא גניבה, מישהו רצה לנסות בשביל הקטע

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם ics לhtc sensation xl?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...