Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכשיר זה גלקסי S מאורנג'-מקורי.

יש דרך לקצר את התהליך של למידה עצמית דרך פורומים ??

אשמח אם אפשר יהיה לתת כאן הסבר.

תודה.

פורסם

OK.

לרוט הזה יש השפעה על המכשיר אם אני לא משנה את התוכנה של אורנג'? או שהרוט הזה זה בעצם שינוי של התוכנה של אורנג'?

SORRY,בלי ידע ממשי בנושא.

פורסם

רוט זה רק לפתוח את המכשיר, זה לא מחייב אותך בהחלפת התוכנה של אורנג'.

אבל אם תיגש לאורנג' לקבל שירות ויראו שפתחת את המכשיר, אני בספק אם תקבל שירות במסגרת האחריות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רוט מבטל אחריות, גם בספקית הסלולרית, וגם בחברה שייצרה את הטלפון.

למזלנו יש תהליך שנקרא un-root שהוא, כשמו כן הוא, מבטל את הרוט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רוט ואן רוט זה תהליך מאוד פשוט וקל לפחות ככה זה בSGS2 איך זה ב1 אני לא יודע אבל כניראה גם פשוט.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בSGS 1 במיוחד ברומים המקוריים רק צריך לעשות פלאש מהאודין לקרנל של SPEEDMOD

נכנסים לריקאברי

עושים INSTALL SU

וזהו

תהליך של 2 דקות

בלי להיות גאונים

מורידים ODIN 1.85 [גוגל]

מורידים SPEEDMOD עדכני [גוגל]

מכבים את הגלקסי

לוחצים VOL DOWN + HOME BUTTON + ON ל3 שניות

מגיעים לדאונלואד מוד [זהירות עובדים בכביש]

מדליקים את האודין וטוענים את את הSPEEDMOD שהורדתם כTAR לתוך הPDA בתוכנה - מוודאים שרק AUTO REBOOT ו F.RESET TIME מסומנים

מחברים את המכשיר למחשב [בהנחה שמותקנים הדרייברים]

רואים שיש סימן ירוק בODIN

לוחצים START

שותים שוקו חם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הם כבר הוציאו B0.2.5, אני יכול להיות רגוע (יחסית) שהכל עובד טוב?

tapatalk מעניין לי את הישבן

לא יודע איך הגרסא לדיזייר, אבל אם במעבר לביטא לא הייתה רגרסיה רצינית, תעבור בלב שקט :)

ותחזור לדווח אם שווה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

התקנתי את הבטא, ניסיתי אותו קצת ולא ממש אהבתי.

אם זה המחסור במקום לאפליקציות (HBOOT סטוק לעומת CM7R2) או אם זה המחסור בהמון פיצ'רים שקיימים בסנס 3 שאיתו אני כרגע עובד (מסך נעילה, מזג אוויר).

אני מניח שאני אחכה לרום קסטה עם סנס, או שאני אתן עוד נסיון לMIUI החדש מבוסס הקסטה ואחליף מסך נעילה ואוריד לאנצ'ר שיתן לי מגירת אפליקציות (מי עושה רום בלי מגירת אפילקציות??? WTF?)

אותו דווקא יותר אהבתי, יש בו הרבה יותר אפשרויות שונות ומשונות כולל שינוי גודל לכל הווידג'טים

*אפשר להחליף מסך נעילה ברום של CM? ממש חסרות לי ה4 אפליקציות בגישה מהירה, ופה יש רק אחת שאי אפשר להחליף

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הלאנצ'ר המובנה של ICS מזעזע, יש לו מחליף מוצלח - NOVA. וויזואלית הוא זהה, אבל מאפשר שינוי גודל ווידג'ט, והוספה שלהם בצורה נוחה (כרגיל, במקום דרך המגירה).

MIUI באמת מוזרים עם העדר מגירה, אבל כל לאנצ'ר פותר את זה (GO כמובן).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

hi-text נמחק אצלי, השאלה האם יש תוכנה שאני יכול לשלוח סמסים חינם (אין בעיה של חיבור לאינטנרט, בין אם WIFI או של חברת הסלולר)?

2 שאלות נוספות: Animated weather ו- Lookout הן תוכנות חינמיות לגמרי או שיש אותיות קטנות (אני אישית לא ראיתי)?

תודה רבה!

• תוכן חדש...