Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מניח שאני צריך להתקין את הבוטלואדר מחדש כי עכשיו אני ב2.3.4

כאני חוזר מ2.3 ל2.2 אני קודם משתמש בODIN בכדי לחזור ל2.1 סטוק, משם כבר אין בעיה להתקין איזה רום 2.2 שאני רוצה דרך הרקוברי של CWM, זה הדרך הכי "פשוטה" לדעתי.

אם אתם יודעים על דרך יותר פשוטה אשמח לדעת.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
למישהו כבר יצא להתנסות עם הגלקסי S2? המחיר שלו בירידה מתמדת וכרגע ירד מתחת ל3K ש"ח.

כן

מכשיר אצלי כבר 3 ימים.

כרגע עומל על ביצוע גיבוי כי RM לא מצליח :-(

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
OruxMaps , אני אפילו חושב שזה נדון פעם בפורום.

היי אליבאבה.

ביצעתי חיפוש מקיף כרגע, ככל הנראה אתה הראשון שהקליד את המילה כאן בפורום.

אז כשיחפשו להבא ימצאו את זה.

הקלדתי את המילה גם בגוגל עם תוספות בעיברית ומצאתי דיון קצר בפורום השטח של 4X4.

הורדתי את האפליקציה, ננסה לפענח איך עובדים איתה.

צריך להוריד מפות וכו'.

אתה יודע איך לעבוד איתה?

אופנוען

פורסם

האם קיימות סוללות aftermarket שנותנות ביצועים טובים? אני הולך לישון כשהסוללה על 100%, קם אחרי 9 שעות והיא על 33% :?

אני יודע שהוא זולל סוללה באופן כללי, וגם החלפת רום וכו' החריפה את זה, אבל רבאק.. זה מוגזם.

V5

פורסם
האם קיימות סוללות aftermarket שנותנות ביצועים טובים? אני הולך לישון כשהסוללה על 100%, קם אחרי 9 שעות והיא על 33% :?

אני יודע שהוא זולל סוללה באופן כללי, וגם החלפת רום וכו' החריפה את זה, אבל רבאק.. זה מוגזם.

כנראה שאתה לא עוקב אחרי התוכנות שרצות אצלך ברקע

אני בד"כ הולך הולך לישון עם 100 אחוז סוללה ומתעורר עם 92 אחוז אחרי 7 או 8 שעות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא תקין. תבדוק שאין לך באג 50%

פורסם

כנס ל settings > about phone > battery use ותכתוב לנו איך מתפלגת צריכת הסוללה שלך (כמה אחוזים לוקח כל דבר), כך נוכל לדעת יותר טוב אולי מה מקור הבעיה.

עריכה: במצב האופטימלי המסך צריך לפחות 90% מהסוללה - כך אתה יכול להיות בטוח שהסוללה הולכת לשימושים נחוצים באמת לא על אפליקציות למינהן שרק זוללת סוללה ברקע.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה לא שיש לי יותר מדי אפליקציות שפועלות כל הזמן ברקע.

יש פייסבוק,יו-טיוב,מרקט ועוד כל מיני דברים סטנדרטיים שכאלה שיש לרוב האנשים.

snap20110628_211737.jpg

V5

• תוכן חדש...