Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תקין בשיט, אני מאבד 3-5 אחוז בלילה.

52% על מערכת ההפעלה זה מאוד חריג.

כנס בשולחן העבודה לADD-SHORTCUTS-SETTINGS-RUNNING SERVICES ותכבה את כל מה שמיותר ואתה לא משתמש בו.

לצורך העניין אני עדיין על הרום המקורי וככה המצב נראה אחרי יום של שימוש מאוד אינטנסיבי, עדיין נשאר לי 28% סוללה.

עריכה:

קבל תיקון, רק עכשיו הבנתי שרק שאלת על הגלאקסי 2 ולא רכשת אותו.

מה שכן, זה עדיין לא תקין. :)

SC20110628-214113.jpeg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיכאל, יש לך תהליכי מערכת שטוחנים לך את הבטריה.

אגב, אם אני זוכר נכון באג 50% נפתר באמצעות העברה למצב טיסה וחזרה למצב רגיל אחרי כמה שניות.

עריכה: אני רואה שיש לך רום של פיילוטX, תשאל אצלו בפייסבוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש ווידג'טים שמנתחים יותר במדויק את צריכת הסוללה, כולל מעקב אחרי תהליכים שחבויים בפניך כרגע.

אני לא ממש זוכר כרגע, אבל כדאי לנסות בשרשור הרציני בנושא הגלקסי S כאן, אתה תראה שצריכת סוללה זה אחד הנושאים העיקריים. תתחיל מהסוף דווקא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מדריך קצרצר לחיי סוללה ארוכים יותר לאנדרואיד -

- כבה WIFI, GPS ו BLUETOOTH כשאין לך צורך בהם.

- אם אין לך אינטרנט סללורי-3G ו/או אתה לרוב רק בחיבור WIFI - כבה data network mode, ובכלל הימנע מלהשתמש בחיבור 3G לשיחות.

- בטל סינכרון אוטומטי בכלל ובפרט לכל מיני פייסבוקים וטוויטרים למיניהם - חוסך המון אנרגיה.

- השתמש בקרנל מסוג UV - לקרנלים אלה ניהול חכם של מתחי הזנה לרכיבים שונים במכשיר, כאשר רכיב מסוים, נגיד מעבד, לא מועמס יתר על מידה או או אינו עובד בקיבולת מלאה הקרנל יוריד את מתח ההזנה לאותו רכיב.

- מחק ויג'טים מיותרים שאין לך צורך בהם.

- תוריד את בהירות המסך.

- השתמש ברקעים סטטיים - עדיף רקעים כהים כמה שאפשר, הימנע מלהשתמש ברקעים דינמיים.

- עקוב באופן קבוע אחר תוכנות שרצות ברקע דרך task manager, ודרך running services.

- תשתמש בתוכנות לניהול חיי הסוללה, אישית ממליץ על juice defender

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מחפש תוכנה שיודעת לתרגם כתב על מסמך עם המצלמה של המכשיר. לי חשוב גרמנית לאנגלית, מעבר לזה זה רק בונוס.

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי בעיה בגלקסי.

משום מה הפלאפון בקושי טוען לי סירטונים מהיוטיוב ומהדפדפן אותה הבעיה. טוען קצת ונתקע.

מישהו יודע מה הסיבה?

פורסם

יש המלצה לאפליקציית MSN שמאפשרת חיבור במקביל לחיבור בבית? אבל לא אחת שמרוקנת סוללה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הדיבורית של הקסדה שלי לא מצליחה להשמיע את המוזיקה דרך הבלוטוס, האם יש תוכנה/נגן שניתן למגן דרכו מוזיקה בצורת קובץ אחר כזה שהדיבורית מכירה?

מדובר בסמסונג גלקסי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כרמי, כשתתחבר לאוזנייה, תיכנס להגדרות הבלוטות', ותראה אם מסומן שם רק "דיבורית" או גם "מדייה" (לא זוכר איך זה נקרא). אולי שם הבעייה שלך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבעיה לא שם הטלפון לא מזהה את הדיבורית ככזו שיכולה לנגן מוזיקה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מישהו יכול להמליץ על תוכנה קלה לשימוש לשמיעת שירים להורדה מהמרקט? ,ברגע שאני שם לדוגמא 500 שירים בטלפון היא מנגנת אחד אחרי השני .

תודה

פורסם
מדריך קצרצר לחיי סוללה ארוכים יותר לאנדרואיד -

- השתמש בקרנל מסוג UV - לקרנלים אלה ניהול חכם של מתחי הזנה לרכיבים שונים במכשיר, כאשר רכיב מסוים, נגיד מעבד, לא מועמס יתר על מידה או או אינו עובד בקיבולת מלאה הקרנל יוריד את מתח ההזנה לאותו רכיב.

היי ,

תוכל להרחיב קצת על הנושא?

Speedmod הוא UV?

Dark Core הוא UV?

תודה.

פורסם

סיירקס, ספידמוד זה קרנל שתומך ב UV-

UV הכוונה היא UNDERVOLT.

עם תוכנה מתאימה שאפשר להוריד מתחי סוללה בתדרים מסויימים כדי לחסוך יותר סוללה בזמן העבודה של הפלאפון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש אפליקציה שמונעת מהמסך להיכבות ומהטלפון להיכנס למצב של נעילת מקשים? חפרתי בכל התפריטים (גלקסיS ) וכל מה שמצאתי זה להגדיר 10 דקות כזמן כיבוי מסך. יש ישועה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...