Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, ה CM7 זה לא רק אוסף של תוכנות שקיבצו לרום אחד.

זה ממש תיכנות של המערכת הפעלה ספציפית פר המכשיר לביצועים הטובים ביותר.

הם קבוצה מאוד מיוחדת :)

הם לא בדיוק משתמשים במה שסמסונג מביאים להם כמובן חוץ מאשר הקודים החיוניים.

אם אתה על רומים מבוססי 2.3.4 רגילים אתה יכול להחליף ביניהם בלי בעיה ואפילו לפעמים בלי WIPE מלא.

תוכנות כמו TI BACKUP עושות חיים קלים במקרה הזה גם ככה.

תמיד מומלץ להשתמש ב BACKUP מהריקאברי [במידה והחלפת קרנל] כדי לתת לך את האפשרות לחזור למצב הקודם שלך מכל מצב תוך כמה דקות.

keyser

האם ניסית את התוכנה SCREEN ON שנכתבה ע"י KONSTANTINOS משהו משהואוס ? [שכחתי את שמו המלא]

כל עוד התוכנה שאתה רוצה עובדת אפילו ברקע, היא שומרת על מסך מואר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוני,

ממה שהבנתי, בפעם הראשונה שאתה מתקין רום חדש, עקב הצורך ברוט למכשיר, אין אפשרות "להעביר" את ההגדרות לרום החדש. האופציה היחידה לעשות את זה היא דרך תוכנת גיבוי (אני משתמש בMY BAKCUP PRO), ולעשות קובץ גיבוי של ההגדרות. כמו נורטון GOHST.

את הקובץ תשמור במחשב (או אולי על SD במכשיר) ופשוט תמשוך את הגיבוי משם.

אחרי הפעם הראשונה אין צורך בכל ההתעסקות.

אני חושב שהמכשיר שלי כבר עבר רוט (ככה קיבלתי אותו). יש לי titanium backup. זה טוב?

אם אתה על רומים מבוססי 2.3.4 רגילים אתה יכול להחליף ביניהם בלי בעיה ואפילו לפעמים בלי WIPE מלא.

תוכנות כמו TI BACKUP עושות חיים קלים במקרה הזה גם ככה.

תמיד מומלץ להשתמש ב BACKUP מהריקאברי [במידה והחלפת קרנל] כדי לתת לך את האפשרות לחזור למצב הקודם שלך מכל מצב תוך כמה דקות.

אני על 2.3.3. מחכה ליציאה רשמית של 2.3.4 עבור המכשיר. אני מניח שה-CM7 יצא כבר עבור הגרסה הזו ואז תהיה תאימות טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה-נחמד,זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אהבתי את האפשרות של סרטוני וידאו לגבי המשחק/אפליקציה.

ובכלל עיצוב יפה ונקי. (יש שיגידו שהאריחים מזכירים את WP7 אבל שטויות).

פורסם
אני חושב שהמכשיר שלי כבר עבר רוט (ככה קיבלתי אותו). יש לי titanium backup. זה טוב?

רוני

אם קבלת אותו עם רוט, ראה הערתי כבטלה.

לא מכיר באופן אישי את הטיטניום, אבל מחברים הבנתי שהוא מוצלח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

הטיטניום מעולה, מגבה לך את כל העולם ואחותו.

בשילוב עם סנכרון הג'מייל ובקאפ בריקבורי כמעט ואין סיבה לא לעשות וויפ וקצת ניסויים עם המערכת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה לעריכת קבצי ppt - power point?

הדבר היחיד שאני צריך מהתוכנה זה שאוכל להוסיף/להוריד טקסט ממצגות.

תודה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

^^

התקנתי quickoffice pro - בדיוק מה שחיפשתי, הממשק מאוד נוח ויש שם בדיוק את הפונקציות שאני צריך, תודה! :-D

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי בעייה עם סקייפ ב-S2. הוא כל הזמן כותב לי reconnecting, כשבפועל הוא דווקא מחובר. נראה לי שזה גם מחסל את הסוללה יותר מהרגיל. יש פתרון? (שלא כולל התנתקות מהסקייפ)

רוני

נ.ב. הוייבר לא עובד לי - אומר שאני מנותק ולא נותן מקום בו אפשר להתחבר...

נ.נ.ב. קבלו תיקון - עובד. פשוט לקח לו שעה להתחבר. כשאני לא ב-wifi הוא אוכל הרבה רוחב פס?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הויבר רץ ברקע קבוע, לא אמור להעביר כמעט מידע בזמן מנוחה וגם לא לזלול סוללה. בפועל בעניין הסוללה זה אכן נכון, לגבי המידע אין לי שמץ.

אני כבר מעל חודש עם ויבר (בטה טסטר) והם שיפרו את האפליקציה דרמטית בכל הזמן הזה, אז יש על מי לבנות מבחינת תיקונים ופיתרון בעיות. רק שימו לב שהם לא תומכים ברומים מקוסטמים אלא במקוריים בלבד אז למי שיש בעיה עם רום מקוסטם שישכח מפיתרון מחייב. בשטח אני לא סובל עם רום מקוסטם על DHD, אבל יש המון תגובות שליליות על ויבר עם פיילוט על הגלאקסי S1.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...