Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
VillainRom 2.3

הרום שהכי קרוב לסטוק עם שינויים דרושים (זה בעצם מה שיש לך עכשיו רק ששלך גרסא 1.4) ועם חיי הסוללה הכי טובים בינתיים מכל הרומים שיצאו, יתאים לך בול.

+1

תווים תווים תווים תווים תווים (צריך 5 לא?:wink: )

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטרף להמלצה על וויליאן 2.3,אני על הרום הזה כבר מ2.0 והוא פשוט מעולה!

הכי קרוב לסטוק,מאוד מהיר וחיי סוללה מצויינים!

יש את הרום הזה עם תיקוני עברית מובנים...

http://www.multiupload.com/VLZW9TXHCV

יש כבר 2.4. אני מתקין עכשיו. איך מתקינים אח"כ את הפאטצ' של העברית? באותה הצורה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את הRTL?

כן, אותה הצורה בכל רום כל הזמן.

לי אישית כבר נמאס לשדרג כל פעם שיוצא משהו חדש.

ה2.3 עונה על הצרכים שלי ואיתו אני אשאר עד שיצא משהו שממש ירים את הרף.

פורסם

טוב, ציפיתי משום מה שהטיטאניום באקאפ יחזיר לי את כל הקונפיגורציות שהיו לי על הטלפון, אבל הוא ממש לא עשה את זה. כל האפליקציות עלו, בערך, אבל חלק מהסטאפ של הלאונצ'ר שלי נעלם, כל התזכורות ביומן נעלמו ועוד כל מיני וידג'טים עברו סוג של ריסט.

יש דרך לדאוג שהכל יחזור? עשיתי גם גיבוי דרך ה-CWM - אולי עדיף לעשות ריסטור דרכו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עשיית ריסטור תחזיר אותך בדיוק לנקודת הזמן בה היית במעמד הגיבוי, כולל תזכורות, סטאפים שונים ושאר ירקות.

כמדומני ניתן לגבות את רוב הדברים על ידי סנכרון גוגל, למשל מספרי טלפון והודעות, לדעתי גם תזכורות.

סטאפים וקיצורי דרך הם כבר סיפור אחר.

אגב, הנה משהו שהוא קצת יותר מסתם RTL:

http://iandroid.co.il/forum/topic41160.html

בחסות חברינו בIANDROID.

פורסם

titanium backup מחזיר את רוב הדברים אבל לא את הכל. הוא משחזר אפלקציות כולל הקינפוג שלהן, נק' WIFI, חשבונות וכו'.

על מנת לשמר את רוב הקינפוג מומלץ להשתמש במס' אפלקציות ולעשות הכל לפני החלפת הרום. קיצורי דרך ועוד מס' דברים לא נשמרים אבל זה זה מחיר קטן לשלם על שיפור ברום.

Veni Vidi Vici

פורסם

ומה הריסטור של ה-CWM עושה? הוא עובד יותר טוב?

מה שבלינק ששמת זה בדיוק מה שאני עומד להתקין בשביל העברית. אני רק רוצה לוודא שהכל עלה כמו שצריך לפני זה, ובינתיים אני לא רואה את התזכורות ביומן, למשל. אני מנסה לעשות שוב ריסטור דרך הטיטאניום אבל הוא עושה כאילו הוא תקוע על 0% (זה קרה לי גם קודם).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רגע רגע רגע, או שאני לא מבין אותך או שאתה לא מבין את מהות הריסטור של CWM.

הריסטור מוחק את הרום שהתקנת ומשחזר את המכשיר למצב שבו היה כשעשית גיבוי (BACKUP), אני מקווה שעשית גיבוי.

כלומר, עשה ריסטור וזה יהיה כאילו מעולם לא התקנת את הווילן 2.4, התזכורות יחזרו אבל השדרוג יעלם.

פורסם

אה, הבנתי. אז לא משנה, זה אומר שיש לי רק את הטיטאניום בתור גיבוי.

עכשיו תסביר לי איך אני מחזיר את כל הקונטקטס שלי, כי כל החדשים שהוספתי וכל השינויים שעשיתי נעלמו ויש לי רק את מה שנמצא בסים, שזה באסה רצינית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה לא.

אלה אם כן עשית סנכרון עם החשבון שלך בGMAIL.

להבאה אני ממליץ לשמור אנשי קשר, חדשים וישנים כאחד, על החשבון בGMAIL, ככה לא תגיע למצב הזה.

פורסם

ואם אעשה ריסטור לרום המקורי הם יחזרו? כי אז אני יכול לעשות סנכרון לג'ימייל ולהחזיר את הוילאן...

רגע, עשיתי סינכרון עם ה-kies, אני חושב. אולי זה יעזור?

ולמה הטיטאניום לא החזיר לי למשל את הווייז?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יחזור כל מה שהיה לך במכשיר במעמד הגיבוי, השאלה היא מתי עשית את הגיבוי.

אם עשית את הגיבוי שניה לפני ששדרגת לווילן ועשית וויפ אז כן.

אבל, וזה אבל גדול, אני אף פעם לא נסית לשחזר בעזרת הריסטור אנשי קשר או הודעות, לכן אני לא מדבר מניסיון אלה מהיגיון.

הסטאפים, קיצורי הדרך ושאר ירקות חוזרים בוודאות.

סנכרון עם הKIES אמור לעזור בוודאות, ידוע לי שניתן לשמור עליו אנשי קשר.

בKISE אתה לבד, לא עובד איתו.

טוב נו, כמה קשה זה כבר יכול להיות?

הטיטניום מחזיר את כל מה קיבל גיבוי, כנראה לא גבית את הוויז.

פורסם

כנראה שקשה מאוד. ה-kies הזה זו תוכנה מחורבנת למדי, היא עובדת לאט בטירוף ונתקעת או מוציאה שגיאות כל הזמן. כרגע היא בכלל לא מצליחה להתחבר לטלפון שלי - כלומר היא מתחברת אבל אי אפשר לראות עליו את הקונטקטס דרכה. באותו האופן אני לא מצליח לעשות ריסטור ממנה אליו. בכלל, אני לא מצליח להביא אותו למצב בו הוא מזהה שהוא מחובר דרך USB (אמור להופיע ציור של USB עליו במקום המסך הרגיל).

האם מישהו יודע בוודאות אם אנשי הקשר וההודעות חוזרים כשעושים ריסטור לרום המקורי? כי אם כן, אני אעשה את זה, אגבה הכל דרך גוגל ואתקין מחדש את הוילאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תעשה גיבוי למצבך הנוכחי, עשה ריסטור לרום המקורי עם אנשי הקשר ותגלה לבד.

אם זה לא יעבוד פשוט תעשה ריסטור לגיבוי החדש יותר עם הווילן החדש ובלי אנשי הקשר שעשית לפני הניסוי.

ממש מסע בזמן.

פורסם

ריסטור מחזיר הכל,כל עוד במעמד הגיבוי היה את מה שאתה צריך...

עשיתי בסופש הזה סבב רומים וקרנלים כמה תובנות:

הייתי עד יום שישי עם וויליאן 2.4.2,החלטתי לנסות קוגנישן ולייטנינג.

הלייטנינג מאוד מהיר בתפריטים ועושה רושם של רום מאוד מהיר,מחקתי אותו אחרי כשעה בגלל שאין תיקון RTL ולא היה לי כוח להמשיך איתו.

את הקוגנישן יצא לי לנסות למשך יום,מהירות די זהה לוויליאן אבל הסוללה די נזללת..

עכשיו חזרתי בחזרה לוויליאן 2.4.2 שאותו מישום מה אהבתי הכי הרבה,אולי תודות לחיי סוללה מרשימים יחסית.

קרנלים:

השתמשתי בסטוק,נינפו וספיד מוד.

קרנלים של נינפו וסטוק הראו תוצאות ביצועים באמצעות quadrant בין 3000-3300 בכל הרומים,אבל הספיד מוד הפתיע לטובה והשיג לי תוצאות של בין 3600-3850,עם קוגנישן וויליאן.

תאמת אני די בספק לגבי אמינות התוכנה הזאת ובכלל ההרגשה שיש למהירות המכשיר בהתאם לתוצאות.

בנתיים אני נשאר עם ספיד מוד לראות כמה ימים את חיי הסוללה וביצועים לאורך זמן.

מקסימום נחזור לנינפו...

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...