Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוספת קטנה

גם עם דולפין HD זה קורה, עם FF זה עובד מצויין (אבל לא התלהבתי מהדפדפן עצמו) והאופרה מיני איטי להחריד ברמה של 5 דקות לטעון דף בחיבור WIFI ובנוסף גם שם אין אפשרות לגלול.

הסקאי פייר גם לא מתפקד בתחום הזה

בקיצור, רק השועל הותיק עושה את העבודה, אבל הוא לא נעים בשאר הדברים. יתכן ויש בעיות בהגדרות במכשיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תוספת קטנה

גם עם דולפין HD זה קורה, עם FF זה עובד מצויין (אבל לא התלהבתי מהדפדפן עצמו) והאופרה מיני איטי להחריד ברמה של 5 דקות לטעון דף בחיבור WIFI ובנוסף גם שם אין אפשרות לגלול.

בקיצור, רק השועל הותיק עושה את העבודה, אבל הוא לא נעים בשאר הדברים. יתכן ויש בעיות בהגדרות במכשיר?

תנסה את הOPERA MOBILE ולא הMINI.

פורסם

עדיין האופרה כבד יחסית, בנתיים הכי נוח זה מה שבא עם הרום, והוא גם עם תפריטים בעברית ומתאים 100 אחוז לעברית ורץ בקלות. הבעיה היחידה איתו זה רק הגלילה של התיבות האלה (וזאת בעיה שקיימת בעוד דפדפנים חוץ מהשועל ומהאופרה מובייל).

in the face

with a chair

פורסם

מצאתי פתרון לבעיית הסוללה בגלקסי S2:

Juice Defender.

תמצאו ברשת את הגרסה המלאה (ultimate). צריך להוריד את הגרסה הרגילה ואחרי שמתקינים אותה להתקין את הגרסה המלאה. תקנפגו אותה שתפעיל ותכבה wifi במרווחי זמן מסוימים כשהמכשיר על idle ושתפעיל אותו רק בהורדת קבצים וכשהמסך עובד.

מ-wifi דולק קבוע בבית או בעבודה עברתי לזמני הפעלה קצרים משמעותית שלו - רק כשצריך. הודעות מייל ושאר עדכונים עדיין זמינים בדחיפה בלי בעיה (אפשר לקנפג את האפליקציה לאפשר סינכרונים) והזמנים שהמכשיר awake ירדו משמעותית.

ביצעתי ניסוי לפני יומיים - בקושי נגעתי במכשיר והסוללה נגמרה לחלוטין אחרי בערך 24 שעות.

אחרי הפעלת התוכנה, ברגע זה אני על 10 שעות על הבטריה ויש בה עוד 83% - וזה כשמופעלים כל מיני זוללי סוללה כמו shake them all (וולפייפר משעשע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איך אתה אמור לקבל מייל בדחיפה אם האינטרנט שלך סגור באותו הזמן שנשלחה לך ההודעה?

סליחה, תיקון. לא בדחיפה - לפי תדירות הסנכרון. אפשר גם דרך ה-3G.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תוספת קטנה

אני איתך.. יש פתרון?

פורסם

באופרה הרגיל יש אפשרות לגלול אם אתה רוצה, אבל שוב, זה כבד מידי ומרגיש כמו טנק לעומת המקורי שהגיע עם הרום של CM.

in the face

with a chair

פורסם

אם כבר JUICE DEFENDER

תנסו את TASKER.

תוכנה עילאית!

אני לא משתמש באף אחת מהשתיים, אבל קראתי לא מעט על שניהם.

אין לי צורך בהן :)

התחלתי לכתוב כמה סקריפטים לניהול הסוללה\זכרון נראה לאן זה יביא אותי:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה די סוגר את כל הרעיון של הדחיפה למי שצריך, או אפליקציות סגנון ויבר.

תראה, לתוכנה יש עוד המון אופציות ולא התעמקתי - אני מאמין שיש פתרון סביר. אני לא חייב את הדחיפה ואין לי בעיה לקבל מיילים קצת באיחור, ובוויבר אני לא משתמש, אפילו שהיא מותקנת.

אם כבר JUICE DEFENDER

תנסו את TASKER.

תוכנה עילאית!

אני לא משתמש באף אחת מהשתיים, אבל קראתי לא מעט על שניהם.

אין לי צורך בהן :)

התחלתי לכתוב כמה סקריפטים לניהול הסוללה\זכרון נראה לאן זה יביא אותי:p

הדבר היחיד שעילאי בה הוא רמת הסיבוך של השימוש בה. יש אמנם שני טריליון אופציות לשליטה על כל מה שזז, אבל להתעסק עם זה מעבר לדברים פשוטים זה בלגן. לעומתה "מגן המיץ" (:lol: ) ממש פשוט לשימוש ועושה מספיק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מבקש עזרה בגלקסי S2. כאשר הסוללה יורדת ל-10%, הבהירות של המסך ישר יורדת למינימום (לפעמים לא רואים כלום כמעט באור יום). ניסיתי לבטל את "מצב חסכון בסוללה", וגם לא עוזר. גם בהגדרות שם של "בהירות" , כאשר הורדתי את ההגדרה הזאת (שהבהירות תשאר כמו שהיא) זה לא משתנה. גם כאשר אני נכנס ל- תצוגה-> בהירות, הוא לא מאפשר לי כניסה לשנות את הבהירות! יש מישהו שיכול לעזור לי? אובד עצות :|

נ.ב

רק כאשר אני מטעין את המכשיר הבהירות חוזרת והוא כותב לי "מצב חסכון בחשמל מושהה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה על רום מקורי

כשהבהירות מתחת ל 10 או 15 אחוז

אתה לא יכול לשנות בהירות

כשאתה מקבל שיחה הפלאפון לא מצלצל, הוא על שקט

ואתה לא יכול להדליק מצלמה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...