Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדתי את הקוודרנט הזה שאתם מדברים עליו. יצא 2600 לגלקסי S2 בלי שום "טיפול". סתם לידיעה (לא שיש לי מושג מה זה אומר, אבל היה לי ברור שזה יהיה גבוה עם דואל קור...).

ואם כבר, אז שאלה נוספת (לא שקיבלתי תשובה על הקודמת :-P:wink: ).

יש שיטה לקבוע צלצול לקבוצה שלמה של אנשי קשר? למשל, יש לי קבוצה של "משפחה" וקבוצה של "חברים" ואני רוצה לקבוע צלצול שונה לשתי הקבוצות. האם חייבים לעבור אחד אחד על כל אנשי הקשר שבהן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלת 2600? הS2 בצורת סטוק אמור לקבל באיזור ה 3400 - רק מראה לך עד כמה איכותיות המפעילות בארץ עם התוכנות שלהן :)

בנוגע לאנשי קשר, אף פעם לא ניסיתי קבוצה שלמה למען האמת - אבל ממליץ עם GO CONTACS בתור תוכנה לניהול אנשי הקשר.

ובכלל, כל מה שקשור לקבוצת הפיתוח של GO הוא מעולה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מישהו הצליח למצוא תוכנה שמקליטה שני צדדים? כי TOTAL RECORDER 1.8 ,משום מה, מקליט רק את הצד שני ואותי הוא לא.

מדובר בS2 עם רום של Cognition 1.07

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
קיבלת 2600? הS2 בצורת סטוק אמור לקבל באיזור ה 3400 - רק מראה לך עד כמה איכותיות המפעילות בארץ עם התוכנות שלהן :)

גם אני קיבלתי באיזור הזה (פעם אחת 3000 ופעם אחת 2700), גם אני עוד לא הספקתי להתקין שום רום, אבל קניתי את המכשיר מאותו מקום שרוני קנה, ככה שאולי זה מסביר...

למפעילות הסלוללריות מן הסתם אין קשר לעניין כי הן עדיין לא החלו לשווק את המכשיר והמכשיר לא נקנה מהן.

פורסם

2700 אכן ציון נמוך לחומרה כמו של הSGS2.

הבעיה היא לא במערכת הפעלה (ברום), מכשירים מחנויות פרטיות מגיעים לרוב עם רום בסיסי ומופשט של היצרן, נטול מכל הזבל, bloatware, שהמפעילות דוחפות אחרי זה.

הבעיה היא בקרנל -מה שמקשר בין החומרה לתוכנה במכשיר. הקרנל הבסיסי של היצרניות מאוד "פושר" בלשון המעטה, ואינו מנצל עד תום את החומרה אפילו על תדרי/מתחי סטוק.

תבצעו root ותתקינו (מומלץ עם SGS kernel flasher, מאוד פשוט) קרנל טוב מפורום המכשיר שלכם בXDA-forums, תראו איך הציון משתפר פלאים. :wink:

אם אתם רוצים רוצים להאריך את חיי הסוללה עדיף להתקין קרנל מסוג UV -Under Volt.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעניין, אני מקבל 3200 עם רום מעפן של לייטנינג 1.5 (שיוחלף ברגע שיהיה קצת זמן).

רוני, לשאלתך.

נכנס לCONTACTS משם לGROUPS בסרגל שלמעלה, בוחר קבוצה ולוחץ על כתור האפשרויות בצד השמאלי תחתון של המכשיר.

עכשיו בוחר בEDIT GROUP ומתפרע לך עם הצלצולים.

תהנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

על CM7 עם OC ל 2.3 ג'יגה הרץ

הם הוציאו מהמכשיר 11000 :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לך תסתובב עם המהרה של 2.3 גיגה הרץ.

אם אתה מחזיק אותו בכיס זה כמו לשחק רולטה רוסית עם הביצים שלך.

נ.ב

מאיפה המידע?

הCM7 עדיין לא יצא עד כמה שידוע לי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני גוזל מידע מ CODEWORKX ו ATINM כל פעם שמשעמם לי :) [המפתחים הראשיים של CM לסמסונג]

הם נחמדים, קצת עם עצבים אבל נסבלים

זה היה רק משחק שלהם, לא צריך להסתובב עם זה.

תקרא לזה ניסוי כלים

מה שכן לפחות ב SGS2 ה RIL יותר פתוח וזמין להם.

הבעיה היחידה ב CM7 ל SGS הרגיל שאני רואה כרגע זה החיי סוללה הגרועים ביותר שהמכשיר מקבל בגלל ה 3G.

מתברר שזו בעיה כלשהי ב RIL של המכשיר שהם עדיין לא ישבו עליה.

נראה מה יהיה בעתיד.

בינתיים הם בפול גז לפיתוח גרסא ראשונית בסיסית ל SGS2 ובגלל זה הפיתוחים ב SGS קצת מתעכבים :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

קצת באיחור, אבל אם כבר אז כבר:

אקסודוס - תודה על העזרה.

דברים נוספים:

1. האם הקוודראנט בכלל מתייחס לעובדה שהמכשיר הוא דואל קור?

2. הורדתי בנצ'מרק אחר בשם antutu. קיבלתי 5700 בערך. מכשירים עם הגדשה ל-1.7 ג'יגה הרץ מקבלים 7000+.

3. האם כדאי לי לשנות רום? אם כן - לאיזה? אני רוצה משהו עמיד ובלי באגים. לא דורשני במיוחד משום בחינה. אני פשוט לא מבין במדויק מה החשיבות של החלפה לרום אחר.

4. יש לי באג מוזר - במסך הבית, לפעמים, אחרי יציאה מאיזו אפליקציה, נעלמים כמה קיצורים (שמתי במסך הראשי 16 קיצורים לאפליקציות). מישהו מכיר את זה? יודע איך לטפל בזה? קרה לי עד עכשיו פעמיים בלבד, אבל עדיין.

5. הדבר היחיד שמפריע לי באמת במכשיר הוא זמן הסוללה. אני יוצא בבוקר מהבית עם 90 אחוז נניח, וחוזר מהעבודה עם 20 בקושי. נכון, אני עדיין משחק איתו די הרבה וגם הויפי וה-GPS דלוקים קבוע, אבל זה מוגזם. הבנתי שגרסה 2.3.4 אמורה לטפל בזה. מתי היא יוצאת רשמית?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1. לא, הקוואדראנט כבר נחשב די ישן, אפילו בשביל ה CM7 הוא כבר לא אפקטיבי רק כי שינו את המערכת קבצים שם.

2. אותו הסיפור, אל תתייחס. אתה מקבל ציון של CORE אחד מהשניים, הבנצ'מרקים הם לא MULTITHREADED

3. כן, ותמיד מומלץ, לא מכיר רומים ל S2, אבל ממליץ לחכות ל CM7 שעומדים לשחרר ל S2 :) - לבינתיים אתה יכול להשתעשע עם רומים שונים ומשונים וקרנלים פה ושם. סה"כ זה לא קשה וזה נחמד.

4. -- מצטער, לא מכיר. בטח בעיה של ה TOUCHWIZ. [אולי פיצ'ר?]

5. 2.3.4 כבר משוחררת, ממליץ לחפש [לא דרך המפעילות] למרות שהבעיות סוללה ען מה RIL, הרום עצמו עלול לפתור אבל רק אם הוא מהונדס כהלכה

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

עברתי כבר כמה screen on וכאלה, רק שהבעיה איתם היא שהם שומרים על המסך דלוק - אלא אם נכנסת שיחה, ואז כשמנתקים המסך שוב ננעל :\

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה elik,

3. אני ממש לא רוצה להתעסק עם עשרות רומים. אני מעדיף גם לא לבטל שום דבר מהסטאפ שסידרתי לעצמי. איזה שינויים יש בהתקנה של רום חדש? מה כל כך מיוחד ב-CM7?

5. ראיתי שהיא משוחררת, אבל עדיין לא ל-S2 באופן רשמי (יש גרסה לא רשמית). אני מעדיף לחכות לגרסה נטולת הבאגים (או מעוטת הבאגים...).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני,

ממה שהבנתי, בפעם הראשונה שאתה מתקין רום חדש, עקב הצורך ברוט למכשיר, אין אפשרות "להעביר" את ההגדרות לרום החדש. האופציה היחידה לעשות את זה היא דרך תוכנת גיבוי (אני משתמש בMY BAKCUP PRO), ולעשות קובץ גיבוי של ההגדרות. כמו נורטון GOHST.

את הקובץ תשמור במחשב (או אולי על SD במכשיר) ופשוט תמשוך את הגיבוי משם.

אחרי הפעם הראשונה אין צורך בכל ההתעסקות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...