Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מעוניין בגו לאונצ'ר, גו לוקר, גו לאקרדה או גו גו פאואר ריינג'רס... רק בשינוי למסך הנעילה וזהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טפט חי אחר. או לשנות את המידע שמופיע עליו- להוסיף דברים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מסתבר ש-Tapatalk4 היא חינמית (כרגע? תמיד? אין לי מושג, כל הגירסאות האחרות בתשלום), זאת אפליקציה שמאוד מקלה על החיים כאשר גולשים בפורום מהטלפון.

אחת האפליקציות, השתמשתי גם בגירסאות הקודמות ואין עליה לפורומים.

מי שצריך launcher מהיר ופשוט תורידו את adw launcher הגירסה החינמית מספיקה לרוב המשתמשים.

פורסם
טפט חי אחר. או לשנות את המידע שמופיע עליו- להוסיף דברים.

אמורות להיות לך אופציות לשנות את הטפט של מסך הנעילה בsettings-> lockscreen

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

האם יש אפליקציה חינמית שמאפשרת שליחה וקבלה של פקסים מהמכשיר?

בינתיים כל מה שראיתי, דורש הרשמה באיזה שרת חיצוני לא ברור, ועוד בתשלום פר פקס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מישהו יכול לתת אפליקציה איכותית לעריכת רינגטונים ולא הזבל החינמי בפליי.

מה אתה צריך בדיוק? בשביל לחתוך רינגטונים מספיק Easy MP3 Cutter.

פורסם

Mp3 ringtone maker

ועכשיו לשאלה שלי עם אפליקציית פקס בבקשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק חבל שהיא טוענת את ה20 השניות הראשונות של השיר וזהו.

היא טוענת את כל השיר, תשקיע עוד קצת זמן ותבין איך משתמשים בה.

פורסם

אני פשוט אניח שהבעיה אצלי ובגלל שהתוכנה לא מחבבת אותי היא טוענת רק את הדקה הראשונה.

מה יש ללמוד, אני לוחץ edit וזהו, יש מעבר לזה?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ringtone toolbox

טוען - חותך - להתראות.

אם בא לך, יש לך אפילו אופציה להקליט.

לגבי אפליקציה לפקסים - אין לי מושג, מצטער.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלום למומחים,

יש לי S2 מסלקום שקיבלתי מהעבודה, לאחרונה מופיעה לי אזהרה "השטח אוזל", הכוונה לשטח האחסון של המערכת.

העברתי את כל האפליקציות שאפשר להעביר לכרטיס SD (פייסבוק ועוד כמה זה לא נותן להעביר) ומחקתי אפליקציות למרות שחלקן היו בשימוש ועדיין האזהרה מופיעה לי, אפילו השטח גדל מבלי שאעשה כלום, אני כבר על 1.8 מתוך 1.97 ג'יגה.

הטלפון מתחמם בטירוף, איטי ובכלליות דוחף אותי לשבור אותו לחצי על הברך :evil:

כיוון שהטלפון מהעבודה, הייתי שמח לשמוע עם יש פתרון לבעיה מלבד איפוס/מחיקה כללית או ROOT

למה לעזאזל סלקום שמים את כל החרא שלהם על טלפון שגם ככה בקושי זז וחונקים את המערכת עם שטויות?

איפה האידיוט שחשב על זה ואיך עדיין מעסיקים אותו?!?

כבר חתמתי...

פורסם

יש פתרון - לגבות מה שאתה צריך (אנשי קשר וכו' וכו') להעביר למחשב ולהתחיל למחוק דברים, תמונות, שירים וכו' וכו'

אצלי תפס הרבה מקום הארכיון של AppMonster שעושה גיבוי לכל תוכנה שאתה מתקין (+גירסאות שלה) ככה שהארכיון הזה תפס בסופו של דבר בערך 4.5 ג'יגה, אתה צריך למצוא אצלך את התיקייה הזאת שתופסת לך את רוב המקום ולשחרר אותה

אם אתה ממש רוצה אתה יכול גם לעשות Factory Reset וזה יעיף גם את כל התוכנות המותקנות אצלך, ואז להתקין רק מה שאתה רוצה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...