Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך שום תוכנה בשביל זה.

תכנס ל Apps -> All ותבצע Disable לכל תוכנה שלא באה לך בטוב (בעיקר ובייחוד לדרעק המיותר של גוגל שלא ניתן להסרה, כדוגמת G+ ושות'). תוכל לאפשר את כל מה שביטלת מחדש ב Apps -> Disabled. כל תוכנה שהשבתת לא תטען מחדש לאחר אתחול המכשיר.

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא פיתרון נכון, זאת פשוט דרך עקיפה ולא נוחה.

סתם לדוגמה, פייסבוק שרץ כל הזמן ברקע, אבל אני משתמש בו פעם או פעמיים ביום. אתה חושב שכל פעם אני אכנס ואתחיל עם Disabled\Enable? מסורבל מידי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תחפש ב PLAY STORE תוכנה שנקראת Disable Service, במחשבה שניה, הנה הלינק :)

היא לא תראה לך מה עולה עם הפעלת המכשיר אבל היא כן תראה לך את כל ה Services שרצים כרגע על המכשיר ותוכל בעזרתה לעשות להם Disable. אני מוריד כל מיני Services שאין לי בהם צורך, זה מפחית בכמות ה RAM שהמכשיר משתמש בו וחוסך בסוללה.

פורסם
אני מבקש המלצה לתוכנת שליטה באפליקציות שעולות אוטומטית עם הפעלת מכשיר אנדרואיד. (4.1 )

כמו שיש בחלונות תוכנה לשליטה וניהול STARTUP.

מה ששקורה שיש תוכנות שאינני משתמש בהן, בין אם באו עם המכשיר או צצו מישום כזה או אחר, הן מפעילות את עצמן לאחר הדלקה ואז גזולות משאבים ומפריעות (גם לשחק...). אני כמעט לא עושה כיבוי-הדלקה למכשיר.

ברוב המקרים - לחסל אותן ב- Clean master לא עוזר, כי הם מאתחלות את עצמן מחדש.

אם יש לחכמי הסמארטפםונים המלצה ונסיון בתוכנה כזו לאנדרואיד - אשמח לקבל.

תוריד TitaniumBackupPro ותעשה לתוכנות שאתה לא רוצה Freeze.

ממליץ מאד לא להסיר את היישומים/שירותים שאתה לא מעוניין בהם וכן לעשות FREEZE.

אפרופו פייסבוק, אחת האפליקציות שאוכלות הכי הרבה סוללה במכשיר ועם Wakeloks הכי גרועים. אם אתה נכנס פעם-פעמיים ביום לפייסבוק כמוני, ולא מוטרד מעניין הNotifications כמוני - הסר את התוכנה וכנס דרך הדפדפן.

***לפני שאתה מקפיא (FREEZE) יישום/שירות מסויים עדיף לחפש בגוגל ע"פ דגם מכשיר שלך. נניח ויש לך I9500 חפש:

bloatware to freeze on I9500

bloatware safe to freeze on i9500

bloatware safe to remove/uninstall on i9500

וכן הלאה, קרא חוו"ד של משתמשים אחרים.

יהיה יישום אחד שאתה תשתמש בו ואחד אחר שהקפיא אין לו בו צורך ולכן הקפיא - על כן תיזהר.

בהצלחה :)

עריכה:

לזה שאמר שלא צריך שום אפליקציה ואפשר פשוט לעשות Disable ליישום דרך "כל היישומים שרצים" - טועה בגדול כיוון שיש הרבה מאד יישומים שלא ניתן אפילו לעצור (לעשות STOP) במכשיר. זה נכון שיש יישומים שכן אפשר לעצור משם אבל לא את כולם.

8)
פורסם

אנדרואיד אסיסטנט. אחלה תוכנה.

מבקש המלצה לתכנה לגיבוי מכשיר ללא רוט, I9000 (גלקסי דור ראשון), אנדרואיד 2.3.3 דומני. תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחלה אפליקציה שהומלץ לי עליה (בטח כל הפורום ואשתו כבר מכירים :oops: אני תמיד אחרון בקטעים האלה)

SoundHound

אפליקציה לזיהוי שירים + לינק ישיר ליוטיוב ואפילו לפעמים מילים לשירים!

נבדק באירוע רב המוני (חתונה) \ מוזיקה מזדמנת מרדיו בא"ת רועש,ועוד מקומות - אחלה דבר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שלום חברה

האם יש אפשרות להתגבר על הגבלת גודל שליחת הסרטונים בוואטסאפ? (זה מתסכל שאין אפשרות לשלוח יותר מ16 מגה שזה בערך 10 שניות סרטון)

אפשר אם תוריד whatsapp plus

פורסם
אחלה אפליקציה שהומלץ לי עליה (בטח כל הפורום ואשתו כבר מכירים :oops: אני תמיד אחרון בקטעים האלה)

SoundHound

אפליקציה לזיהוי שירים + לינק ישיר ליוטיוב ואפילו לפעמים מילים לשירים!

נבדק באירוע רב המוני (חתונה) \ מוזיקה מזדמנת מרדיו בא"ת רועש,ועוד מקומות - אחלה דבר :)

למקרה שאתה לא מכיר, יש עוד חלופה מעולה.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=en

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אנדרואיד אסיסטנט. אחלה תוכנה.

מבקש המלצה לתכנה לגיבוי מכשיר ללא רוט, I9000 (גלקסי דור ראשון), אנדרואיד 2.3.3 דומני. תודה!

אפשר לדעת למה אתה מתעקש להשאר עם ה2.3.3?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה על העצות בעניין השליטה על תוכניות בסמארטפון.

אנסה את האסיסטנט של הברווז.

לנטרל זמנית תוכנית אני יכול גם עם המאסטר קלין שיש לי, אבל ציינתי שהן מאותחלות מחדש. למי שלא מכיר זו אפליקציה לניהול הזכרון והעפת מה שלא רצוי, יש גם אפשרות לניקוי קבצי זבל וכו'.

גם נסיונות עצירה כפויה ע"י ניהול האפליקצין שיש באווסט לא עוזרים. (היא גם אנטי וירוס וגם כלי טוב למקרי אובדן/גניבה של המכשיר).

אין כוונה להסיר אותן, מה שלא רצוי כבר לא נמצא, אלא רק למנוע עליה ותפיסת זכרון 'סתם ככה'. באופם כללי מאוד - ניהול הזכרון באנדרואיד לא מוחק תוכנית עם סיומה אלא מרדים אותה (כשהיא תופסת מקום) עד השימוש הבא.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אפשר לדעת למה אתה מתעקש להשאר עם ה2.3.3?

אני לא.

אני גם פוחד לנסות לפרוץ את המכשיר לבד, ולא בא לי ללכת לחנות שיקלקלו ויגידו לי שאין אחריות. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה לא פורץ,אתה משדרג את המערכת הפעלה :) (זה לא אייפון שצריך JB ודומיו)

בכל מקרה,זה לא כזה ביג דיל כמו שאתה חושב,אם אתה טיפ-טיפה יודע את דרכך במחשב ובתוכנות פשוטות,אין יותר מדי מה להסתבך.

עוד אחרי זה בכלל תחשוב איך לא עשית את זה קודם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המכשיר עדיין באחריות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...