Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב99% מהדיבוריות והאוזניות זה 0000 1111 1234

אחד מהשלושה.

בכל מקרה חיפוש בגוגל של דגם הדיבורית יחשוף את הקוד

תותח על!

זה אכן היה 1234 :roll:

ישר נזכרתי בקטע הנ"ל:

כבר חתמתי...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, לעשות רוט ולהתקין אפליקציה בשם adfree (לחפש את ה-apk או להוריד מהבלאק מרקט, גוגל הורידו את כל החוסמי פרסומות מהפליי סטור).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

וואוו,פעם כל יום היו פה שאלות ותשובות ולא היה צריך להקפיץ את השרשור מהאוב - מה קרה פתאום? :p

ולענייננו אנו אשר לשמו התכנסנו כאן היום :

אני מחפש מגן אחורי+קדמי לSGS2.

יש מוכר של DIZTRONIC שקניתי ממנו בעבר,ויש לו סחורה מעולה,אך לצערי אין לו כרגע (יש לו רק לדגמים שמוכרים בארה"ב)

ובכלל,בכל מקום שחיפשתי (אתרים,איביי,אמזון,ועוד) כמעט ויש רק לדגמים שבארה"ב :| כאשר אני צריך לדגם האירופאי\"עולמי" (I9100).

מי יוכל לעזור? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תקשיבו יצא משחק חינמי בשם Jungle Heat וזה אחד לאחד Clash of clans, כמובן הגראפיקה שונה אבל המשחק מדהים ואני מאוד ממליץ למי שמכיר את הז'אנר או אוהב אסטרטגיה.

פורסם

שי,מגן אחורי למכשיר ומדבקה למסך עצמו כמובן.

הייתי קונה את זה אבל המוכר בעייתי משהו (בלשון המעטה) מבחינת פידבקים..

http://www.ebay.com/itm/BLACK-MATT-FLEXISHIELD-SOFT-CASE-COVER-SKiN-SHELL-FOR-Samsung-Galaxy-S2-i9100-/170771034517?hash=item27c2bf3195

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפליקציה נחמדה עם WIDGET , שמבוססת לפי קובץ (עדכון אחרון היה היום) ומתריעה מפני מצמות מהירות , סוג של צ'יטה לעניים

radardroid

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שי,מגן אחורי למכשיר ומדבקה למסך עצמו כמובן.

הייתי קונה את זה אבל המוכר בעייתי משהו (בלשון המעטה) מבחינת פידבקים..

http://www.ebay.com/itm/BLACK-MATT-FLEXISHIELD-SOFT-CASE-COVER-SKiN-SHELL-FOR-Samsung-Galaxy-S2-i9100-/170771034517?hash=item27c2bf3195

כאחד שדי מעורה בכל מה שקורה באיביי

הוא נראה כמו מוכר מעולה.

אחוז השליליים הוא ממש זניח כשיש כמות כזאת עצומה של פידבקים.

תמיד יהיו את הטמבלים שיתנו לך שלילי על דברים לא קשורים כמו זמן משלוח ארוך שלא קשור אליך

או חבילה שאבדה או הגיעה חבולה.

בקיצור אתה יכול לקנות ללא חשש.

בנוסף הוא שולח מבריטניה ומהנסיון שלי זה מגיע די מהר.

פעם אחת קיבלתי חבילה מאנגליה אחרי 4 ימים, וזה היה בדואר רשום רגיל לא אקספרס או משהו.:shock:

פורסם
וואוו,פעם כל יום היו פה שאלות ותשובות ולא היה צריך להקפיץ את השרשור מהאוב - מה קרה פתאום? :p

ולענייננו אנו אשר לשמו התכנסנו כאן היום :

אני מחפש מגן אחורי+קדמי לSGS2.

יש מוכר של DIZTRONIC שקניתי ממנו בעבר,ויש לו סחורה מעולה,אך לצערי אין לו כרגע (יש לו רק לדגמים שמוכרים בארה"ב)

ובכלל,בכל מקום שחיפשתי (אתרים,איביי,אמזון,ועוד) כמעט ויש רק לדגמים שבארה"ב :| כאשר אני צריך לדגם האירופאי\"עולמי" (I9100).

מי יוכל לעזור? :)

כמעט לכל דגם יש לפחות גירסת GSM ("אירופאית"), CDMA ("אמריקאית"), לפעמים גם LTE, לפעמים יש מפעילים שמקבלים גירסה מיוחדת מהיצרן עם דגם ומספור שונה, אבל חיצונית ומידתית כולם זהים

לאיזה דגמים ספציפית כן יש לאותו מוכר?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים, נואשתי. אני לא מוצא POWERAMP פרוץ. מישהו יכול לסייע בידי?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לכל הסטודנטים בעבר הרחוק ולאלה לעתיד במקצועות ההנדסה, יש אפליקציה שהיא למעשה אמולציה של מחשבון HP48G.

למי שלא מכיר זה מחשבון עם סולבר למשוואות מורכבות, אינטגרלים והיתרון הכי גדול זו ספריית נוסחאות הנדסיות כולל סולבר.

היא נקראת DROIDִָ48

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חברים, נואשתי. אני לא מוצא POWERAMP פרוץ. מישהו יכול לסייע בידי?

אין פריצה שועבדת לנגן הזה.

ממליץ על הנגן music palyer pro, הרבה יותר אפשרויות והרבה יותר נוח מה POWERAMP וגם ניתן למצוא פרוץ.

פורסם

ר'נ'ב תודה. האם הוא קורא את הכל בעברית או שהוא רושם בג'יבריש (זו הסיבה שאני עובד עם POWERAMP).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

roeibf

שלחתי לך בפרטי קישור להורדה של פוואר אמפ פרוץ ( גם אצלי יש את הנגן הזה הוא מצויין ! )

יום נעים ,

אבירן .

• תוכן חדש...