Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם שחזור אפליקציות מהחנות.

המכשיר שלי מזמן לא מקבל תמיכה של HTC והרום שמותקן עליו זה פורט כזה או אחר של CM 10.1.

היום למשל מחקתי את כל המכשיר וניקיתי את הכרטיס זיכרון, התקנתי את הרום מחדש, ורק חלק מהאפליקציות שוחזרו לטלפון באופן אוטומטי. חלק מהאפליקציות שלא שוחזרו כלל גם אפליקציות חינמיות ככה שלא מדובר רק באפליקציות בתשלום\לא חיוקיות.

יש לי גיבוי כמובן של הכל אבל זה לא העניין.

נכנסתי לחנות של גוגל דרך המחשב ודבר ראשון כשאני נכנס לתוך my apps אני רואה את כל האפליקציות שהתקנתי אי פעם במכשיר (ואת הרוב מחקתי כבר מזמן) וקשה מאוד לנווט שם, האם זה תקין או שזה אמור להראות רק את האפליקציות שמותקנות על המכשיר?

נכנסתי לאחת האפליקציות כדי להתקין אותה, ואז רשום שם לאיזה מכשיר להתקין ולחצתי על המכשיר שלי ואז כתוב למטה Last used: undefined

האם זה מצביע על הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ר'נ'ב תודה. האם הוא קורא את הכל בעברית או שהוא רושם בג'יבריש (זו הסיבה שאני עובד עם POWERAMP).

אין בעיה עם עברית.

הסייר תיקיות שם מצויין, טוב יותר מ POWERAMP.

פורסם

חברים אתר שיפתור לכם הרבה חיפושי סרק ושאלות וכאבי ראש

apkmania.co

יש בו כמעט הכל , כולל תוכנות פרוצות.

פורסם

יש המלצה לאפליקציה לשליטה מלאה באמת על startup?

יש לי יותר מידי דברים שעולים ללא שימוש וללא רצוני.

in the face

with a chair

פורסם

יש למישהו igo להורדה? צריך מפות של בולגריה ואוקראינה (נסיעה מבולגריה לאוקראינה)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בקיצור אתה יכול לקנות ללא חשש.

בנוסף הוא שולח מבריטניה ומהנסיון שלי זה מגיע די מהר.

פעם אחת קיבלתי חבילה מאנגליה אחרי 4 ימים, וזה היה בדואר רשום רגיל לא אקספרס או משהו.:shock:

רכשתי,קיבלתי (אחרי שלושה ימים! נשלח בשני,אתמול בצהריים כבר היה בתיבה),נראה טוב :)

שמח שהקשבתי לך ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חברים, הצטרפתי היום לחבילת גלישה, 5GB של אורנג'

משום מה מראה לי רק 2/4 מגה מהירות בבדיקות מהירות.

שאלה על WAZE,

למה הוא לא מנווט אותי (פנה ימינה וכו') אלא רק מראה לי את הרכב שלי ואת הדרך...

מדי פעם היא מזהירה אותי כשיש רכב מסוכן בשוליים

אפשר להחליף את הקול/שפה?

פורסם

שלום חברה

האם יש אפשרות להתגבר על הגבלת גודל שליחת הסרטונים בוואטסאפ? (זה מתסכל שאין אפשרות לשלוח יותר מ16 מגה שזה בערך 10 שניות סרטון)

פורסם
חברים, הצטרפתי היום לחבילת גלישה, 5GB של אורנג'

משום מה מראה לי רק 2/4 מגה מהירות בבדיקות מהירות.

שאלה על WAZE,

למה הוא לא מנווט אותי (פנה ימינה וכו') אלא רק מראה לי את הרכב שלי ואת הדרך...

מדי פעם היא מזהירה אותי כשיש רכב מסוכן בשוליים

אפשר להחליף את הקול/שפה?

אל תטעה,5GB זה נפח החבילה שלך,2 עד 4 מגה זה המהירות גלישה שלך,אלו שני דברים שונים.

כשעשית את החבילה היית צריך לשאול באיזה מהירות גלישה היא כי אין שום קשר בין נפח למהירות,יכול להיות לך גם חבילה של 100GB במהירות של קילובייט לשניה(סתם הגזמה).

בכללי,ממוצע של 3 מגה בייט מהירות גלישה זה מעולה לסמארטפון.

לגבי הניווט כנס לוויז,תלחץ על הריבוע בצד שמאל למטה עם התמונה של הוויז,ובצד השמאלי העליון של החלון שנפתח יהיה לך ציור של רמקול,תלחץ עליו פעמיים עד שתראה הודעה "קול מופעל".

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
אל תטעה,5GB זה נפח החבילה שלך,2 עד 4 מגה זה המהירות גלישה שלך,אלו שני דברים שונים.

כשעשית את החבילה היית צריך לשאול באיזה מהירות גלישה היא כי אין שום קשר בין נפח למהירות,יכול להיות לך גם חבילה של 100GB במהירות של קילובייט לשניה(סתם הגזמה).

בכללי,ממוצע של 3 מגה בייט מהירות גלישה זה מעולה לסמארטפון.

לגבי הניווט כנס לוויז,תלחץ על הריבוע בצד שמאל למטה עם התמונה של הוויז,ובצד השמאלי העליון של החלון שנפתח יהיה לך ציור של רמקול,תלחץ עליו פעמיים עד שתראה הודעה "קול מופעל".

אני יודע שאלו דברי שונים, פשוט אמרו לי שמהירות הגלישה תהיה בין 5 ל 20 מגה, ואני רואה ממוצע של 2 בלחץ, למה זה ככה? מה מהירות הגלישה שלכם?

ובוויז הקול מופעל, היא מדברת רק כשיש סכנה, לא אומרת לי:" בעוד 200 מטרים פנה ימינה" וכאלה...

אפשר לשנות את הקול? להחליף את השפה שלה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מידי פעם אתה מוצא את עצמך משתעמם במקום ציבורי ואין לך למי להציק.

למשל ברכבת, אוטובוס, קופת חולים וכ"ו.

האם יש אפליקציה שעובדת על חיבור BT או כל חיבור אלחוטי אחר שרואה מי לידי ואפשר סתם להעביר את הזמן בצ'אט שכזה?

ראיתי מספר אפליקציות מעטות עם מעט הורדות ככה שסיכוי קלוש שיהיה את זה לאנשים בארץ.

in the face

with a chair

פורסם

אפליקציות צא'ט: WhatsApp, Kik, Facebook Messenger, KakaoTalk

אפליקציות כלליות: טרווליסט (להשוואת מחירי טיסות),Waze, Moovit, Shazam, Facebook, Youtube וגוגל כרום.

משחקים: Drag racing, Crime city וLogo quiz

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש תחליף ל-google music?

אני מחפש מקום שאני יכול לשים בו קבצי MP3 ועם אפליקציה לשמוע בסטרימינג כמו באייפון.

יש לי דרופ בוקס ויש לי גוגל דרייב, הבעיה זה אפליקציה.. המיוזיק דורש הרשמה עם כרטיס אשראי אמריקאי (לא בעיה), אבל אני לא רוצה לתת פרטי כרטיס בשביל שירות חינמי שהם נותנים. הכרטיס נועד כנראה להבטיח שמדובר באזרח אמריקאי ולא חוצפן כמוני שנרשם דרך פרוקסי לשירות שלא קיים לישראל.

in the face

with a chair

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מבקש המלצה לתוכנת שליטה באפליקציות שעולות אוטומטית עם הפעלת מכשיר אנדרואיד. (4.1 )

כמו שיש בחלונות תוכנה לשליטה וניהול STARTUP.

מה ששקורה שיש תוכנות שאינני משתמש בהן, בין אם באו עם המכשיר או צצו מישום כזה או אחר, הן מפעילות את עצמן לאחר הדלקה ואז גזולות משאבים ומפריעות (גם לשחק...). אני כמעט לא עושה כיבוי-הדלקה למכשיר.

ברוב המקרים - לחסל אותן ב- Clean master לא עוזר, כי הם מאתחלות את עצמן מחדש.

אם יש לחכמי הסמארטפםונים המלצה ונסיון בתוכנה כזו לאנדרואיד - אשמח לקבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...