Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעלי נקסוס 7, נוט 2 וגלקסי S3 - תנסו את הוולפייפר הזה ותגידו מה דעתכם:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarlaAnimations.ChristmasWallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5DYXJsYUFuaW1hdGlvbnMuQ2hyaXN0bWFzV2FsbHBhcGVyIl0.

(אני אחראי לOpenGL ורוב הג'אווה, את הארט, וחלק מהג'אווה, עשו שתי בחורות מוכשרות מאוד)

ואם אהבתם, תדרגו. אם לא, תגידו לי למה לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 2.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי סמסונג גלקסי 3 חדש , בהורדת משחקים מהאפטוייד לאחר כמה שניות המשחק קורס.

יש למישהו פיתרון?

קורס בעת ההורדה? ההתקנה? הפעלת המשחק?

פורסם
בגרסאות מתחת ל 2.3 אין מה לעשות.

כנס לפורום של XDA, חפש את הטלפון שלך ברשימה ותתקין רומים חדשים יותר.

לחלופין, בדקת אם יש עדכונים?

בהצלחה:

http://www.cyanogenmod.org/devices/htc-inspire

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בעלי נקסוס 7, נוט 2 וגלקסי S3 - תנסו את הוולפייפר הזה ותגידו מה דעתכם:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CarlaAnimations.ChristmasWallpaper&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5DYXJsYUFuaW1hdGlvbnMuQ2hyaXN0bWFzV2FsbHBhcGVyIl0.

(אני אחראי לOpenGL ורוב הג'אווה, את הארט, וחלק מהג'אווה, עשו שתי בחורות מוכשרות מאוד)

ואם אהבתם, תדרגו. אם לא, תגידו לי למה לא.

בדיוק היום קיבלתי את הנקסוס 7 החדש שלי.. :lol:

אנסה ואדווח.

ובאותה הזדמנות, בתור בעלים של נקסוס 7, מהן המלצותיך המאסט.

פורסם

נקנה לאחרונה סמסונג פוקט (5300) לאחד מבני משפחה בתור סמארטפון ראשון.

לטלפון קיימת תופעה מהיום הראשון שהוא פשוט נכבה בעצמו (או אפילו הייתי אומר נתקע) כאשר הוא לא נמצא בשימוש של שעה+. שום דבר לא מחזיר אותו לחיים, מלבד הוצאת הסוללה והפעלה מחדש.

חיפשתי ברחבי האינטרנט ומצאתי המון תלונות דומות, ולכולם המליצו לשחזר להגדרות היצרן. הבאתי את המכשיר לחנות ממנה נרכש, והחזירו לי אותו אחרי "עדכון תוכנה" במעבדה. כמובן שזה לא עזר, והתופעה נמשכת.

יש למישהו רעיון בנידון, לפני שאני הולך להחזיר אותו סופית?

פורסם
בדיוק היום קיבלתי את הנקסוס 7 החדש שלי.. :lol:

אנסה ואדווח.

ובאותה הזדמנות, בתור בעלים של נקסוס 7, מהן המלצותיך המאסט.

אין לי הרבה אפליקציות. רוב מה שאני עושה איתו זה רדיט, ווב ואימייל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאחר ו"קניתי את זה לבן שלי בן ה8" :roll:

הורדתי גם משחקים בשבילו..

אני משחק עם זה בשעות האחרונות, מכשיר מגניב ביותר ללא ספק.

לגבי הוולפייפר,

זה עשיר, מפורט, חמוד, משעשע ושובב, רק שלדעתי הצבעים הבהירים יחסית, מעיבים על קריאת הכיתובים תחת האפליקציות, וחלק מהאייקונים עצמם גם. בניגוד לטפטים המונפשים הכהים הדיפולטיביים והמובנים.

נשחק עוד קצת.. :lol:

Screenshot_2012-12-27-00-15-48.jpg

Screenshot_2012-12-27-00-22-55.jpg

פורסם

זה השלב הראשוני שאתה מעמיס ואז מתחיל להוריד מה שמיותר.

ההשקה של המכשיר לילד תהיה מחר.. שיהיה לו מבחר.

אם כבר, ממגוון של מספר תוכנות אופיס, היחידה שמציגה מסמך וורד בעברית מיושר לימין ומסודר לחלוטין היא הקינגסופט אופיס.

לגבי קבצי PPT בעברית, אני עדיין חופר ולא מצאתי פתרון ראוי.

לגבי קבצי MKV, ממגוון תוכנות צפיה, או שאין קול, או שלא עובד כמו שצריך. היחידה שמשביעה רצון היא BSPLAYER.

הרמקול של המכשיר מאכזב.

המסך פצצה :lol:

פורסם

עדיף להשתמש ב DICEPLAYER , אחת היחידות שמשתמשת בחומרה לניגון הוידאו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אנסה אותה.

אני עושה את צעדיי הראשונים בעולם האנדרואיד כעת, ומתחיל להבין את מלחמות החורמה שבין הפאנבויז :lol:

מדוע אגב נפתח ת'רד נוסף באותו ענין? הרי הת'רד הנוכחי משלב מוקדם שלו כבר הפסיק להיות שירשור אפליקציות, כי אם שירשור תמיכה בדומה לזו של אסף (המלך :king:).

עושה רושם שיש למזג אותם, בבקשה מההנהלה המכובדת על מנת שלא תאבד אינפורמציה בחיפושים כפולים ובשאלות מיותרות.

בתודה מראש :lol:

פורסם

לא קראתי את כל 130 העמודים, אבל:

מישהו מכיר אפליקציה לאנדרואיד שמאפשרת לראות מצגות (ppt) בעברית בלי כתב מראה וסימני שאלה ושיט?

*חינמית לקמצנים כמובן*

משכנתא זה קל

פורסם

חן חן, תודה רבה.

אכן זה נראה הכי טוב מבין כל האפליקציות שניסיתי מבחינת פריסת הכיתוב העברי והיישור לימין, אך חסרה הפעלה אוטו' של המצגת, השקופיות יכולות לעבור ידנית בלבד, ואין את האפקטים של המצגת המקורית. זה עובר בתור שקופיות בלבד אחד אחרי השני, ידנית.

בניגוד למשל ל OfficeSuite המצוינת שיש בה הכל, רק שאין בה יישור לימין.

כנראה שעד שלא תצא גרסת אופיס לאנדרואיד (כנראה במאי), לא יהיה פתרון מושלם לכך.

• תוכן חדש...