Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא ראה את ההודעה מאתמול , אז הנה שוב תמצית הדבריים :

המשתמשים שנרשמו בשמות:

colt77

יואב

naor56

tal_18_2004

cyber_sound

soundDomain

tal tel-aviv

beyond the sound

cheaper

הם בעצם אותו משתמש שנרשם המון פעמים תחת שמות שונים .

באופן מקרי (או לא) כל המשתמשים המליצו על קנייה דרך האתר CHEAPER או על מוצרים שהוא מוכר, חלקם אפילו קראו לעצמם ככה או שמו בחתימה שלהם קישור לאתר עצמו .

אין לנו שום הוכחה חותכת ומשפטית שיש קשר כלשהו לאתר cheaper אבל שכל אחד יסיק את מסקנותיו .

המטרה הכי גדולה שלנו זה להישאר אובייקטיבים, יש המון אי אלו אנשים אינטרסנטים שרוצים לדחוף את היד שלהם לכיס שלכם, אנחנו נעשה הכול כדי שזה לא יקרה.

פורסם

שי משה מנכ"ל - CHEAPER.co.il

שלום לכל גולשי הפורום.

אתמול פורסמה הודעה אשר אין בה שמץ של הוכחות לגבי המשתמשים הנ"ל אשר קשורים בדרך זו או עקיפה לפעילות אתר CHEAPER באינטרנט.

אנו מתנצלים בפני כל משתמשי CARSFORUM אשר נפגעו ממשתמשים פיקטייבים אלו אשר כלל אינם נמנים עם צוות צ'יפר.

הנני מאחל הצלחה להנהלת CARFORUM להיפטר מכל המפרסמים הפיקטיביים אשר גורמים לכל המשתמשים באתר לאילו הן חילוקי דעות למוצרים ומכשירים באתרים אחרים.

אני ממליץ להנהלת CARSFORUM לאמת את דבריה להבא לפני ההוצאה של ההודעה ולאפשר מתן תגובה נאותה של החברה לפני הוצאת הדיבה.

על החתום:

שי משה

מנכ"ל CHEAPER.co.il

פורסם

יש אפשרות כמובן שזה לא מישהו שנמנה על צוות האתר שלכם , שזה מאוד הגיוני שיש לכם קהל מעריצים בארץ ובעולם, ממש כמו מנצ'סטר יונייטד .

מעריצים שמוכנים לעשות הכול בשבילכם, לפתוח כתובות מייל ולהירשם לאתר.

מעריצים כ"כ מתוחכמים שהם מתחברים עם USER מסויים, שואלים שאלה "תמימה" מתנתקים ואז עונים עם USER אחר.

אני לא אומר שזה אתם חס וחלילה , זה מעריצים שלכם .

פורסם

אם אתה אומר ... :roll:

עדיין לא ירד הספק מהכובע הבוער על ראש הג*ב.

והם גם כותבים "בהדגשה" במקרה כמו הרשום למעלה.

פורסם

להפך תמיר זוהי הוכחה שהפורום הוא לא מכור. אם הדברים נעשים כאן הם נעשים בכל פורום רק שכאן למזלנו הם נחשפים.

היה חשד גדול באותם המשתמשים כבר מספר ימים אך הדבר נפל על סוף שבוע ולא היה ניתן לבצע בדיקה מעמיקה.

פורסם

כל הכבוד לחברה שהשתתפו במבצע הזה :mm_yeah:

שלומי אני דורש שתיידעו את הפורום המקביל אוטוסאונד כי אני רואה

שם את המשתמשים הפיקטיביים מבצעים את זממם קבל תמונה:

חארות.JPG

חארות 2.JPG

פורסם

כן נכון גם שמה הם חוגגים.

מנסים לעשות על כולם היפנוזה וליקנות MAC AUDIO.

רוצה לראות איך אתה תופס את כול הגו'קים הקטנים?

תפתח נושא בשם : מה דעתכם על MAC AUDIO?

אתה רואה הם מתפקדים שמה ורק משכנעים אותך לקנות.

:wink: חזק לא?!

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תגובה לדברי שי משה

הנני מאחל הצלחה להנהלת CARFORUM להיפטר מכל המפרסמים הפיקטיביים אשר גורמים לכל המשתמשים באתר לאילו הן חילוקי דעות למוצרים ומכשירים באתרים אחרים."

כל הנושא של המשתמשים הפיקטיביים כידוע מאוד הציק לי ולכן החלטתי עוד שלשום לנסות ולהגיע לחקר האמת....,

ומצאתי כי אחד מהמשתמשים הפיקטיביים NAOR 56 מוכר מספר מוצרים של....פנאסוניק מאק אודיו ומאגנאט (אותם מוצרים שאותם משתמשים המליצו)והחלטתי להתקשר לפלא 054909817 ולראות במה דברים אמורים...

התקשרתי אתמול יום א בבוקר לטלפון וענה לי בחור צעיר בשם טל ולאחר ששאלתי שאלות "חימום" אודות המערכת שאלתי היכן אני יכול לעשות "התקנה מקצועית" כפי שרשום בהודעה ?

טל ענה לי שהוא עבד/עובד בחנות ושמדובר במוצרים חדשים אותם קיבל מהבוס שלו וכי הם באריזה וכששאלתי מי זה הבוס –כי חשובה לי שההתקנה לא תתבצע ברחוב אז הוא ענה לי תתקשר לבחור בשם תומר(לפלא 051-721010 ) שיש לו עסק בשם CHEAPER ותתאם איתו את ההתקנה,

היום בשעה 15.00 לערך התקשרתי פעם נוספת לטל ע"מ לרחרח והוא אמר לי שבמקרה תומר נמצא לידו ואני יוכל לדבר איתו אודות ההתקנה....הצגתי את עצמי בפני תומר ואמרתי שאני מעוניין לקנות את המוצרים אבל חשובה לי ההתקנה ואז הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג שיש לו עסק בשם CHEAPER

והם עסק מכובד עם שני שותפים והם עומדים לפתוח חנות בהוד השרון בשם SOUNDOMAIN (אחד מהשמות הפיקטיביים)ואז שאלתי מי זה השותף שלך אולי אני מכיר כי התקנתי הרבה מערכות בחיים שלי ואז הוא ענה לי שלשותפו קוראים שי.... ועוד פעם שמדובר בעסק רציני והסביר לי כי אני אקבל חיווט טוב למגבר וגם שהם לא חאפרים ונתן לי גם את הטלפון בעסק 03-6499912

ובכן מישהו זקוק לעוד הוכחות בעניין....

להלן קישור להודעת המכירה של NAOR 56 (או טל)

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=37873

מר שי משה הנכבד

לעיתים עדיף לאדם להודות בטעותו (כולנו בני אדם –כולנו טועים ולא להסתבך בשקרים)

פורסם
גם אתה מדגיש את הכתב.. :lol:

כמו כל המעריצים שלך.

למי שלא הבין תקן אותי אם אני טועה התכוונת שיכול להיות שגם זה זיוף? :lol:

פורסם
גם אתה מדגיש את הכתב.. :lol:

כמו כל המעריצים שלך.

למי שלא הבין תקן אותי אם אני טועה התכוונת שיכול להיות שגם זה זיוף? :lol:

הוא התכוון או שזה אחד מהצוות או המנהל עצמו .אין מצב שזה

מישהו אחר סתם מישהו שיש לו מגבר מהחברה והוא יודע את

כל המחירים של המוצרים שנמכרים באתר אני משער

שזה המנהל או צוות העובדים וזה ממש רמה מאוד נמוכה

נראה לי שלא קיימת חברה כזו בכלל ושזה סתם אתר

פורסם

גועל נפש!! :mad:

כדאי לשים לב לטלפונים ולאנשים שmagic הזכיר בהודעה שלו, בטוח נראה אותם פותחים חנות אחרת תחת שם חדש...

magic, ח"ח על הבילוש! :)

Scooby WRX

פורסם

כל הכבוד על עבודת הבילוש! אני מציע לקדם את MAGIC ו-EBARI (מי שזוכר על מקרה עם lidi527) למחלקת אבטחה ושמירת הפורום. :wink:

אין מה לעשות או להסתיר האמת התגלתה! חבל רק שגם בפורום המקביל של AUTOSOUND המזיקים חוגגים.

MAGIC באמת סחתיין על העבודה שביצעת, רואים שהספרים על שרלוק הולמס באמת השתלמו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...