Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה לרכישת רכב ב-10 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עצתכם ברכישת רכב עד 10 אלף ...

הרכב ישמש כרכב שני לאחי שהוציא רשיון לפני מס חודשים ומעוניין ברכב קטן וחסכוני שיקח אותו לעבודה ולסידורים קטנים.

הרכב חייב להיות אוטומטי... איך לדעתכם קיה פרייד?

אחי אמור לסוע ברכב 20 ביום...

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

הפרייד היא, ובכן, קטנה ואוטומטית. לגבי כל השאר, הרשה לי לסכם את זה בסימלון אחד: :mm_eek:

מדובר בשריד לתקופה הפחות יפה של קיה. מדובר במכונית עתיקה המתבססת על מאזדה 121 משנות השמונים וככה היא גם מרגישה. אני הייתי הולך על המקור ומחפש מאזדה 121.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם אחיך הביא בחשבון שהביטוח יעלה יותר ממחצית מחיר הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
האם אחיך הביא בחשבון שהביטוח יעלה יותר ממחצית מחיר הרכב?

ביטוח חובה + מקיף לנהג צעיר וחדש מתחת לגיל 18 עם וותק של פחות משנה על הכביש עולה 6000₪. חובה עולה משהו כמו 2500₪. חובה וצד ג' (שזה מה שרוב הצעירים עושים למכוניות ישנות) עולה 4000₪ בערך.

הרכב שלי באופן אישי מבוטח במקיף וחובה, בהתאם למחיר שלו.

רכב שעולה 10 אלף שקל יכול לטעמי להיות מבוטח בצד ג' וחובה.

מה ההמלצה שלי? יש פה ושם סיריונים, אקסנטים, אטוסים, שריידים, יורו סוויפט. זה מה שכדאי לטעמי לחפש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק. נקודות .. משונות .. זה לא .. סימ..ני פיסוק.. ***

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם
ביטוח חובה + מקיף לנהג צעיר וחדש מתחת לגיל 18 עם וותק של פחות משנה על הכביש עולה 6000₪. חובה עולה משהו כמו 2500₪. חובה וצד ג' (שזה מה שרוב הצעירים עושים למכוניות ישנות) עולה 4000₪ בערך.

הרכב שלי באופן אישי מבוטח במקיף וחובה, בהתאם למחיר שלו.

רכב שעולה 10 אלף שקל יכול לטעמי להיות מבוטח בצד ג' וחובה.

מה ההמלצה שלי? יש פה ושם סיריונים, אקסנטים, אטוסים, שריידים, יורו סוויפט. זה מה שכדאי לטעמי לחפש.

אני בדקתי את השוק לפני מספר חודשים והחובה לבד עלה קרוב ל-4000 ש"ח, כיון שיש במשפחה גם רכב ליסינג שאין לו בעית כיסוי ביטוחי לצעירים לא התעמקתי יותר. עם זאת הכוונה שלי היתה לכך שאני לא בטוח שבחור מודע למשמעות של הוצאות אחזקת רכב - כיון שהוא מחפש רכב ישן מאוד הוצאות האחזקה צפויות להיות גבוהות ולמרות שהדבר לא נכתב, סביר שיתקשה לעמוד בהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר קיה אז ספיה שהיא בעצם מזדה 323 עם מנוע מנוון ל1.5 ליטר... אותה הגברת רק בשינוי אדרת.

רכב טוב סה"כ היה לנו 5 שנים (שנת 95) ומעבר להיות הרכב "קצת" עגלה לא היתה לנו מילה רעה נוספת לאמר עליו.

ואם אתה רוצה קצת יותר תגובה מהרכב - קיה שומה... 1.8 ליטר אבל רכב יחסית יפה, מרווח ויש לו כלשהיא חווית נהיגה בניגוד לבתי הקברות על 4 גלגלים שהן הספיה והפרייד...

הפרייד אפרופו זה רכב שיש בו משהו... נשי הייתי אומר - טוב אוקיי אני לא יכול להחזיק את עצמי

it's a classic mom wagon god damn it!

:-D

איך אתה יכול לעשות מעשה מרושע שכל כך ולהמליץ על רכב שכזה לאחיך!!! יהיו לו בעיות תדמיתיות לכל הרוחות! :)

וואיי זה היה טוב :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קיה פרייד היא רכב פשוט ויעיל. אין שום דבר מעבר לזה. יש לי חבר שקונה כאלה לילדים שלו כי הוא יודע שאין סיכוי שמישהו מהם ירים מכסה מנוע בשביל לבדוק מים או שמן, יקח לטיפולים, ימלא אוויר וכד'. והמכוניות נוסעות ונוסעות ונוסעות. לרכב כזה ממש לא עושים מקיף. רק חובה וצד ג'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קיה שומה... 1.8 ליטר אבל רכב יחסית יפה

יופי זה עינין של טעם. אבל, כאשר קנינו שקודה אוקטביה, ביקרתי גם בסוכנות קיה וראיתי את שומה (הדגם עם העיצוב המוזר, ללא פגושים - מכה קטנה ואין כנף) : מרווחים בפאנלים היו לא אחידים, מרווחים בין דלתות וגוף הרכב, מכסים וכד' גדולים מאוד - אפשר להכניס אצבע.

אני זוכר אפילו את היחס האדיש של סוכנת מכירות (שאלתי אותה אם אפשר להתרשם מהרכב, היא אמרה "ברצון" ולא זזה מילימטר מעיסוקים שלה למרות שהסוכנות הייתה ריקה), אני באתי ליראות את הרכב והיא לא ניגשה עלי. בסופו שד דבר עוד התברר שהרכב יקר יותר לנכה (מחיר ללא מכס) מאשר שקודה.

אני במחיר דומה הייתי רוכש את סיטרואן קסארה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני בדקתי את השוק לפני מספר חודשים והחובה לבד עלה קרוב ל-4000 ש"ח, כיון שיש במשפחה גם רכב ליסינג שאין לו בעית כיסוי ביטוחי לצעירים לא התעמקתי יותר. עם זאת הכוונה שלי היתה לכך שאני לא בטוח שבחור מודע למשמעות של הוצאות אחזקת רכב - כיון שהוא מחפש רכב ישן מאוד הוצאות האחזקה צפויות להיות גבוהות ולמרות שהדבר לא נכתב, סביר שיתקשה לעמוד בהן.

מוזר מאוד, הגטס שלי מבוטח במקיף + חובה במחיר של משהו כמו 5500₪ לשנה.

גם הרכב של הוריי (i30CW) יכול להיות מבוטח במחיר דומה.

קיה פרייד היא רכב פשוט ויעיל. אין שום דבר מעבר לזה. יש לי חבר שקונה כאלה לילדים שלו כי הוא יודע שאין סיכוי שמישהו מהם ירים מכסה מנוע בשביל לבדוק מים או שמן, יקח לטיפולים, ימלא אוויר וכד'. והמכוניות נוסעות ונוסעות ונוסעות. לרכב כזה ממש לא עושים מקיף. רק חובה וצד ג'.

לא כל הנערים שנוהגים הם ככה, יש מביניהם שדואגים ומטפלים באוטו (אני?) לא פחות טוב מאדם מבוגר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...