Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נהגתי נסיעת מבחן ברכב והוא מאד נוח בהשוואה לטויוטה היאס בו אני נוהג כיום.

רוצה לשמוע ממי שמכיר לגבי האמינות של הרכב הזה לאחר 100,000 ק"מ.

מי שנוסע בו כבר שנתיים או שלוש בודאי יכול לייעץ לי.

תודה ושנה אזרחית טובה לכולנו.

אביים

פורסם

הייתה ברשותי ג'מפי 2004 .

מבין המכוניות הרבות שהיו לי זה האוטו הכי טוב שהייה לי.

האוטו עבר איתי כ-250K ק"מ כמעט ללא תקלות.למעט תקלה אחת חמורה של נפילת דוושת הקלאץ.(אחרי 150K )

הרבה יתרונות לאוטו ברמת המשפחה.9 מקומות ישיבה. מרחב מכובד לכל היושבים. מזגן מפוצל שחלק האחורי עם שליטה נפרדת.מנוע חזק וגמיש וגיר עם חמישה הילוכים. 1000 ק"מ בממוצע למיכל דלק. רכב שיושב יציב על הכביש עם יכולת עבירות טובה בשטח.הגעתי איתו לעין עקב .מסלול שמוגדר לרכבי 4X4 והג'מפי עשתה זאת בגבורה .גם אשתי אהבה מאוד את האוטו והתחברה מהר לאוטו למרות שהוא אוטו גדול.

למעשה כשהגיע זמן ההחלפה של האוטו ולא ניתן היה לג'מפי חדשה ,מכיוון שסיטרואן שידרגה את הג'מפי כמובן שגם המחיר שודרג,

ממחיר של 170K ש"ח קפץ המחיר ל-220K ש"ח.לגבי הדגמים החדשים שהוסיפו תא מטען גדול יותר (לכן הוא ארוך)ואיבזור ורמת גימור גבוהה יותר אני לא יודע מה רמת האמינות .מה שמפתיע שלא זכיתי לראות הרבה מהדגם החדש על הכביש.

שיהייה בהצלחה!:-)

צ'צ'יק

• תוכן חדש...