Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב סביר, אמין ובטיחותי משנתון 2007\2008 שייקח אותי לעבודה ואת הבת שלי לגן (כולל עגלה!)

סיריון\גטס\פונטו - לא רלוונטי - באגז' קטן מדי

סוויפט\מאזדה 2 - באגז' קטן מדי

ג'אז - יקר מדי

פג'ו - לא מתעסק עם צרפתיות

מאזדה 3\ פוקוס\ קורולה - גדול ויקר מדי

יאריס- רובוטי מדי

מה שמשאיר אותי עם אקסנט (?!)

רכב די מצו'קמק אבל עושה את העבודה, באגז' גדול, אמין, צריכת דלק סבירה וכמובן - זול (60 אלף לרכב יד שנייה מ2008)

חשוב להגיד שלא מעניין אותי נוחות נסיעה (היה לי אקסנט ואני מכיר טוב טוב את כל המהמורות בכבישים של האיזור :wink: )

לדעתי המסקנה שלי לא הגיונית... אקסנט ?! מה אני מפספס???

תודה!

פורסם

היי,

תחשוב על סקודה פאביה.

בגאז' סביר ביותר (לי נכנסת שם עגלת בוגאבו...)

בטיחותית, אמינות של וופלקסווגן, לא יקרה מדי, מנוע חזק וגיר אוטומטי "רגיל" 6 הילוכים (בשנתון 2008.

בהצלחה!!!:lol:

פורסם

בעיקרון רעיון לא רע אבל ביד 2 יש רק שתי סקודה אוט למכירה, חוצמזה שזה מנוע 1600... חבל לי על הכסף של הדלק והביטוח...

פורסם

הפוקוס זה לא אמריקאי.

זה לא מייקר את הטיפולים,ביטוחים.

בטווח של 10% זה מייקר אולי את צריכת הדלק,שלדעתי זה מחיר קטן לשלם על עדיפות גדולה בבטיחות,במיוחד

כשהילדים שלך ברכב {קצת יותר חשוב מכמה שקלים}.

זה הפיספוס שלך!!!

פורסם

אני אבדוק את זה תודה,

מישהו מכיר את האקסנט מבחינת בטיחות\אמינות?

קראתי באתרים בחו"ל שהיא קיבלה ציונים גבוהים - אבל לא במבחנים של ncap....

פורסם

יש לך המון פספוסים חבר...

הראשון הוא ההנחה המיידית שרכב 1.6 יהיה זללן דלק יותר גדול מ1.4

השני הוא שעלויות אחזקה של רכב סופר מיני יהיו יותר זולות מעלויות אחזקה של משפחתומטית ממוצעת

השלישי הוא הדבקות לשנתון מסויים בזמן שאם תרד קצת בשנתון ותמצא רכב שתוחזק כהלכה - אתה יכול להרוויח כאן רכב הרבה יותר טוב.

קודם כל - מה לגבי גרנדה פונטו? נכנס בתקציב יד שניה?

תיקח בחשבון שליונדאי אקסנט יש אחות שנקראת קיה ריו שגם כן שווה בדיקה.

מה עם לרדת בשנתון ולנסות רכבים כמו יונדאי אלנטרה? אמנם תצרוכת הדלק לא משהו מדהים...

חסכוניות בדלק? רנו מגאן, טויוטה קורולה - אבל כן, להתפשר קצת על השנתון.

אבל... מה לגבי

סוזוקי סוויפט החדשה? סוזוקי ליאנה?

מה לגבי

סוזוקי ספלאש? לדעתי עגלת תינוק תיכנס שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס, לא קראת את המגבלות של הבחור. הסויפט החדשה עדיין לא קיימת בארץ, אתה מתכוון לדגם שיצא לשוק ב-2004 ועומד להיות מוחלף בקרוב. לדגם זה תא מטען קטן מאוד, אני מניח שיכיל עגלת תינוק ועוד משהו (אבל הדבר מצריך בדיקה) - אבל עגלה + קניה שבועית כבר תהווה בעיה. הספלרש עו יותר קטן. כך לגבי מרבית הסופרמיני חסרי הישבן, ויש צורך לבחון אותם פרטנית - לקחת את העגלה לסוכנות ולבדוק איך היא נכנסת. יש דגמים עם תא מטען שמאפשר הכנסת עגלת תינוק בצורה די נוחה.

לגבי הליאנה - רעיון מצויין, בתקציב אמורה להיות אפשרות לרכוש מכונית מדגם 2007. אמנם לא חסכונית בדלק אבל עם טיפה מזל חסכונית מאוד בתיקונים. הבחור לא מספר מה הנסועה שלו, אבל אני מניח שלא גבוהה במיוחד כך שעניין צרוכת הדלק לא כל כך קריטי. מבחינת הבטיחות הליאנה סבירה ביותר (מבחני USNCAP).

ועניין אחרון - אם הבחור מוכן להתאמץ ולחפש רכב יוצא ליסינג במצב טוב הוא יוכל למצוא בתקציבו משפחתומטיות 1600 שיהיו בהחלט מספיק מרווחות (קורולה\פוקוס וכו', אפילו מאזדה 3 תתאים לדרישותיו למרות שלטעמי היא קצת צפופה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספרייל

אני גם בדיעה של משפחתומטית וליאנה קיימות גם בליסינג.

אבל לא - אני לא מפספס - כשאני אומר סוויפט החדשה אני מתכוון בעצם לדגם היוצא.

יש בתא המטען של הדגם הזה מקום אחסון לארגז כלים מתחת לרצפת המטען - אפשר להסיר אותו ואז יש עוד קצת מקום.

לגבי קניות ועגלה - אפשר גם לשים את הקניות בקבינה של הרכב...

לגבי ספלאש - אמנם תא המטען קטן - אבל עד כמה שזכור לי ניתן להזיז את גב המושבים האחוריים קדימה על חשבון נפח תא המטען - ולתינוק, הצטמצמות שכזו לא תפריע ואז אתה יכול לדחוף שם שתי עגלות ואולי אפילו שלישית מעליהן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הפוקוס זה 1600 ואמריקאי...

סתם מייקר את הדלק\ביטוחים\טיפולים ועוד...

דעה שלי : אתה אדיוט!

הפוקוס זה אוטו ממש טוב , אמין ולדעתי גם נוח.

כל הרכבים שרשמת ברשימה למעלה הם מיני ולא מפשחתיים!

בתקציב שלך ובדרישות שנתון שלך אתה או מביא צרפתיה או שקונה יפנית אבל שנתון נמוך.

האקסנט לדעתי זה פח עם מנוע ולא יותר מזה.

אם אתה מחפש בטיחות , אז זה צרפתייה שגם על הדרך תיתן לך נוחות נסיעה.

תפסיק עם מחשבה ש 1600 זה ביזבוז דלק.

ברגע שאתה מכניס עגלה + ילד + עוד קניות + + + + פתאום תראה שאתה צריך סל"ד יותר גבוה ואז צריכת הדלק של המנועים הקטנים עולה.

אם תגדיל את התקציב הייתי אומר איזה 1400 TSI גולף תתאים לך טוב

אני אישית נוסע על קורולה 2004 שעושה בממוצע 1/12 ועולה לי בביטוח כ 3300 לשנה שזה כולל מקיף והטיפולים שלה לא כאלו יקרים במוסך

פורסם
דעה שלי : אתה אדיוט!

הפוקוס זה אוטו ממש טוב , אמין ולדעתי גם נוח.

כל הרכבים שרשמת ברשימה למעלה הם מיני ולא מפשחתיים!

בתקציב שלך ובדרישות שנתון שלך אתה או מביא צרפתיה או שקונה יפנית אבל שנתון נמוך.

האקסנט לדעתי זה פח עם מנוע ולא יותר מזה.

אם אתה מחפש בטיחות , אז זה צרפתייה שגם על הדרך תיתן לך נוחות נסיעה.

תפסיק עם מחשבה ש 1600 זה ביזבוז דלק.

ברגע שאתה מכניס עגלה + ילד + עוד קניות + + + + פתאום תראה שאתה צריך סל"ד יותר גבוה ואז צריכת הדלק של המנועים הקטנים עולה.

אם תגדיל את התקציב הייתי אומר איזה 1400 TSI גולף תתאים לך טוב

אני אישית נוסע על קורולה 2004 שעושה בממוצע 1/12 ועולה לי בביטוח כ 3300 לשנה שזה כולל מקיף והטיפולים שלה לא כאלו יקרים במוסך

בסדר, נניח שהוא אמין ונוח, אבל הוא כל כך חלש... הוא המשפחתי 1.6 הכי חלש שנמכר בארץ עם אותו מנוע כבר איזה 7 שנים...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקיה ריו נמכרת בזול יותר לעומת האקסנט, ללא סיבה מיוחדת למעט השם הדפוק שיצא לקיה בזכות היבואן המהולל.

דגמי ה-1.4 יהיו גמישים יותר מבחינת ההפחתה מהמחירון.

קיה ריו מהשכרה תימכר ב-20% פחות מהמחירון הרגיל - שווה בהחלט אם אתה מחפש רכב זול שיתן לך פתרון של התניידות מנקודה א לנקודה ב.

פורסם

תחפש לך נסן נוט.

לדעתי, יהיה מצויין לדרישות שלך.

לא גדול מדי חיצונית, אבל מרווח בפנים ובגאז' לא קטן.

זריז ולא זללן, ביטוחים זולים, אמינות טובה מאוד.

נוט הרבה יותר "רכב" מאקסנט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...