Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה בקשר למותחנים.

כנראה המותחנים שלי הלכו לעולמם שאני מניע את האוטו יש מכיוון המותחנים רעש כזה של מיסב גמור רציתי לשאול מאיפה אני משיג 2 כאלה אורגינלים לא תחליפיים סיניים או תחליפיים איכותים מאוד ואת הרצועות עם כבר אני מחליף תמותחנים על הדרך שווה להחליף את הרצועות אז איזה רצועות אני שם. אני מאיזור עפולה ויש לי עוד שאלה שפעם שעברה סגרו לי איזה שמן גיר ושמן מנוע אתם ממליצים לי להשים משהו איכותי ורציני ומאיפה אני מסיג ספר הואות יצרן תודה.!

פורסם
שמן מנוע אני משתמש בסינטטי מלא 5W40 SHELL HELIX ULTRA

 

שמן גיר מקורי בלבד של רובר ולנד רובר נקרא MTF 94 לא לשים משהו אחר!

 

אני יכול ללכת למקום של חליפים ולבקש את השמן גיר הזה או שזה רק בחברה של לנד רובר ולי יש את ה216 זה משנה או שזה אותו גיר (רגיל כמובן לא אוטומט) ?

×
×
  • תוכן חדש...