Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

למי שלא מכיר את האתרים האלה של הקנייה החברתית (שיכיר ומהר) יש עכשיו מבצע על קורס שכזה במסלולים... רציתי לשאול האם מישהו מכיר את זה, האם זה שווה משהו?

 

מי שרוצה לקנות שובר (הפרטים באתר) יכול להיכנס דרך כאן:

 

http://www.grouper.co.il/r/298837-2067927049

 

(אני מקבל מהלינק הזה 10 "שקל")

 

או דרך האתר עצמו

 

http://www.grouper.co.il/telaviv/deal/311329

 

למי שלא מרגיש נדיב היום :roll:

 

בנוסף יש את האתר getitall.co.il שמרכז את כל אתרי הקנייה החברתית, שימושי. זהירות לא להתמכר ולקנות שוברים למכונות קפה ורהיטים ואז לגלות שאין לכם ממש מה לעשות איתם :cry:

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...