Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאשתי יש קרוב משפחה בארה"ב ויש לו CB350 ישן זרוק במחסן וזקוק לשיפוץ.

הוא מוכן לתת לי את האופנוע במתנה ולצורך העניין גם להוביל אותו לנמל בניוארק port elizabeth נדמה לי

מה עלי לעשות כדי לקבל אותו כאן באופן חוקי, איך מחושבים המסים אם שילמתי רק עבור ההובלה הימית

והאם יש סיכוי שהסכום הכולל ישאר באזור כמה Kש"ח בודדים?

תודה

ערן

פורסם

ראשית כל- את המכס לא מעניין מאיפה קיבלת את האופנוע- אם אתה לא מציג קבלה עם הסכום הריאלי (מבחינתם- תבדוק במחירון!)- הם יקחו ממך לפי המחירון.עכשיו: בשביל רישום החוקי בארץ אתה חייב את הטייטל שלו מ"שם", להגיש בקשה לרישיון יבוא- הכל "רגיל", תקרא מיליון ואחד יומן של היבוא כדי להבין וללמוד. מחיר ההובלה נחשב כתוספת למכס, אין מה לעשות.לא יודע מה אתה מתכוון "כמה ש"ח"- הסכום לא אמור להיות אסטרונומי, אבל מצד השני קשה לי להאמין שיהיה םחות מאיזו "עשיריה", וזה במיקרה הטוב! להיות יותר בטוח- תתחיל ללמוד מחירונים! בהצלחה! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ונניח שקניתי אותו ב 50 דולר? וההובלה עלתה 500 דולר

האם עדיין את המכס לא מעניין בכמה קניתי אלא רק השווי של האופנוע לפי איזהשהו מחירון?

פורסם

וע"מ לפשט את זה עוד יותר:

מיקרה "א": נניח ומחירון של האופנוע שלך- 5000 דולר. אתה בא ומצהיר שקנית אותו ב-800 דולר. במיקרה כזה במכ"ס חד-משמעית יקחו ממך את הסכום ע"פ 5000 דולר או מתקרב לזה, ולא יעזור שום שיכנוע או קבלה שתביא!

נקח מיקרה "ב": אותו מחירון- אבל אתה מצהיר שקנית את הכלי ב-4000 דולר- כאן כבר יש מקום לוויכוח, ובסופו של דבר סיכוי שבאמת יחייבו אותך ע"פ מה ששילמת בפועל. הבנת את העיקרון? -אתה לא יכול לצפות שמישהו ייתחשב בך עם ההפרש של "הכל או כלום", וכן יכול כאשר ההפרש הוא סביר והגיוני! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפי מחירון NADA השווי של האופנוע לשנת 74 מצב FAIR שזה הכי נמוך אצלהם הוא 450 דולר, כמה שאני יודע האופנוע של הדוד כנראה במצב גרוע יותר, אז האם 450 דולר יהיה הסכום המקסימלי לחישוב?

כמה יכולה לעלות הובלה ימית? בהנחה שלא עולה לי להוביל אותו עד לנמל.

פורסם

אם זה ככה- אז כן.

לגבי ההובלה תשאל את יוני- הוא הביא לא מזמן את הגולדוונג שלו...

פורסם
לפי מחירון NADA השווי של האופנוע לשנת 74 מצב FAIR שזה הכי נמוך אצלהם הוא 450 דולר, כמה שאני יודע האופנוע של הדוד כנראה במצב גרוע יותר, אז האם 450 דולר יהיה הסכום המקסימלי לחישוב?

כמה יכולה לעלות הובלה ימית? בהנחה שלא עולה לי להוביל אותו עד לנמל.

אם זה ככה- אז כן.

לגבי ההובלה תשאל את יוני- הוא הביא לא מזמן את הגולדוונג שלו...

אני יכול לענות גם בלי שהוא יישאל...

הובלה ימית בארגז, החלק של ההובלה עצמה, עלה לי פחות מ- 700$.

סביר להניח כי הגולדווינג שלי גדול משמעותית מהאופנוע שלך, ולכן אתה עשוי לשלם פחות. הכל שאלה איך תביא אותו.

גם כאן, כמו בכל מקום אחר, ישנם "טריקים" להוזלת עלויות, כמו הובלה לא בארגז (אם האופנוע ממילא במצב ירוד, אין טעם להכניס אותו לארגז), הובלה עם עוד דברים באותה המכולה, ועוד כהנה וכהנה.

קח בחשבון שאתה משלם מכס בנוסף על מחיר המחירון וההובלה, גם על הביטוח הימי שאתה עושה לאופנוע, אם אתה עושה לאופנוע ביטוח שכזה.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בררתי כמה פרטים על האופנוע, בסוף מסתבר שזו Honda CB77 Super hawk

305 סמ"ק מודל 68

אופנוע די קלאסי לדעתי

הבעיה היא שאי אפשר לדעת אפילו בקרוב כמה יעלה להביא אותו,והעלות יכולה להיות הרבה יותר גבוהה ממה שאני יכול להרשות לעצמי - וזה עוד לפני שיפוץ ואפילו שהאופנוע עצמו לא יעלה לי כמעט כלום :-(

פורסם

האופנוע לפי מה שאתה מתאר לא יעלה לך הרבה כסף.

הבעיה שהוא לא משופץ והשיפוץ יעלה לך לא מעט, זה מוריד את כדאיות היבוא.

במחיר כזה יש כלים בארץ תקנה בזול ותתחיל לשפץ לאט.

פורסם

ניתן להעריך בקירוב כמה יעלה להביא את האופנוע לכאן.

ההנחות:

1. האופנוע לא עולה כסף.

2. לא עולה כסף להביא את האופנוע לנמל בג'רזי.

3. הובלה ימית ללא ארגז וללא ביטוח(צריך לבדוק אם בכלל ניתן).

4. מצב האופנוע לפי דרגת מחירון נמוכה(450$).

ע"פ הנחות אלו יעלה להביא את האופנוע לארץ כ 1500$ +-20%

אם וכשתרצה לייבא, פנה בפרטי לטיפים נוספים.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אתה שואל שאלות חשובות, אבל את החשובה מכולן לא שאלת. מה מצב האופנוע?

"טוב" ו"רע" זה בעיני המתבונן. מה שבשבילי הוא מצב טוב, בשבילך גרוע. ניסיוני האישי אומר שאופנוע שמאוחסן בארה"ב ומוגדר כמצב "לא טוב", הוא הרבה יותר טוב מרוב מה שתמצא לשיפוץ בארץ. נקודה חשובה נוספת היא ה title . אם לאופנוע אין טייטל, מבחינת אפשרות היבוא לארץ הוא רק ערימה של חלפים שמחוברים ביחד.

בקש מהדודים שישלחו לך תמונות עדכניות של המתנה. כולנו נשמח לראות ולהביע דיעה.

נמרוד

פורסם

מבחינת הקרוב זו מתנה, מבחינתך ממש לא כי היא תעלה לך (על פי הערכה) לפחות 2000$.

אז השאלה הראשונית שצריכה להישאל היא האם האופנוע הזה מדבר אליך.

אם לא, תשקיע עוד 1000-2000$ ברכישה של משהו שכן.

בלאו הכי המוצר הסופי (עלות היבוא+השיפוץ) יעלה הרבה יותר.

בנוסף, כדאי להביא את האופנוע למצב מכאני מושלם לפני היבוא, זה אמור להיות יותר זול ובטח יותר מהיר וזמין מאשר לעשות זאת בארץ.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

עלות תחשיבית 450

הובלה ימית כ 500

שונות כ 50

הגענו ל 1000

מיסוי 115% = 1150 בהנחה כי יוצר ביפן.

סה"כ עלות כאן = כ- 1700 ירקרקים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היית משלם על אופנוע כזה "על הכביש בארץ" 15000-20000 ש"ח, כן או לא?

זה בערך בהערכה גסה מה שתעלה לך המתנה נוסעת אחרי שיפוץ כאן בארץ שווה לך? - רן

305superhawk.jpg

607543297_9ea0ec888c.jpg?v=0

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...