Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולכם! בשבת האחרונה סגרו יחד איתנו חברה מהפלח"יק התנחלתי להם במגורים וחצי מהשבת עברה לי בפלייסטישן.לפני זה מעולם לא יצא לי לשחק ליותר מ5 דקות בקונסולה והייתי מעריץ שרוף של משחקי מחשב אך זה פשוט גרם לי להתמכר וחשבתי לעצמי,למה שלי לא יהיה דבר כזה בבית?

בדקתי מחירים וראיתי שיש חדשים דנדשים ב750+- ויש גם משומשים ב600 לערך(כולם עם צ'יפ).

יש מס' דברים שאני לא מבין, אמרו לי שעדיף להזהר מקונסולות משומשות מאחר ואני לא יודע איך עבדו איתם והעינית יכולה להשרף שם וזה פתח לתקלות וכול החסכון ילך לי..

אמרו לי שישנם המון סוגים של צ'יפים וחלקם עושים בעיות לקונסולה עצמה האם זה נכון? האם עצם העובדה שמותקן שם צ'יפ אומרת שאני יכול לקנות משחקים מזוייפים ולשחק כמו שאני רוצה? האם עצם קיום הצ'יפ מונע ממני לשחק במשחקים מקוריים?

אילו דברים עלי לבדוק בפלייסטישן משומש?

מה דעתכם עדיף למצוא מציאה ביד2 או ללכת על בטוח ולקנות חדש?

בגדול אני אשחק בא פעם ב3 שבועות בערך(יציאות 17-4-18-3) אבל אני רוצה שקט.

האם יש מה לחשוש מקונסולה בת שנתיים?

ושאלה אחרונה שמעתי שטלויזיות LCD לא הולכות טוב עם קונסולה הזאת ועדיף טלויזיה פשוטה(CRT) האם מישהו יכול לשפוך אור על האמת?

מודה לכם מקרב לב על העזרה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בשביל הפרש של מאה חמישים שקל - קנה חדש.

בנוגע לLCD הפליסטיישן 2 שלי היה מחובר ל37 אינצ' ועבד סבבה.

אם תקנה מהחנות עם צ'יפ אתה תהיה מכוסה על הקונסולה כולל הצ'יפ תחת האחריות לשנה של החנות. הצ'יפ יאפשר לך לשחק משחקים צרובים ומשחקים מקוריים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת על קונסולת האיקס בוקס. היא יותר יקרה אבל המשחקים לפי דעתי הרבה יותר איכותיים (גרפיקה) ויש גם את הקינקט עכשיו.

אני יודע שאני לא עונה לך על השאלה, אלא נותן עוד כיוון לחשוב עליו.

פורסם

השאלה האמיתית היא למה שלא תשקיע עוד קצת ותקבל קונסולה שיותר מתקדמת , עם צ'יפ קורא צרובים , כשרוב המשחקים החדשים יוצאים אליה? למה לא XBOX? זה גם מצויין לבסיס , בבסיס משחקים בסוני 2 רק מי שמביא סוני 2 שיש לו מזמן עוד לפני הבוקס והסוני 3.

ככה לפחות אצלי בבסיס , אף אחד לא הביא אקסבוקס או סוני 3 , אם אתה קונה בבית ,עדיף שתקנה משהו איכותי יותר

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני מאמין שכמו לכולנו,אין לבחור בחדר בבסיס איזה פלאזמה או LCD,במצב הטוב טלוויזיה עם מסך שטוח וכניסת בננה,

ככה שלקנות אקסבוקס או סוני3 יהיה ממש מבאס.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

האמת היא שחשבתי על איקסבוקס אבל אני עדיין בקטע של פלייסטישן גם בגלל הקטע הכספי. אם כבר הייתי משקיע רציני בקונסולת משחקים הייתי הולך על PS3.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אם פלייסטיישן עולה לך בסביבות ה700 שקל , ואקס בוקס ארקייד 1200 , ההפרש הוא לא סכום ענק , אבל התמורה כן.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תתפלאו, אבל ספירת המכירות המשחקים של ה-PS2 נפסקה רק שנה שעברה. כמעט עשור מאז השקתה, וחמש שנים מאז השקת הדור הבא. עד לפני שנתיים וחצי, היו המון משחקים אקסקלוסיבים שיצאו לקונסולה הנ"ל ביפן ודרום קוריאה.

• תוכן חדש...