Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז בסופו של דבר אני די סיימתי לזמן הקרוב עם המערכת שלי (חוץ מאיטום שיגיע בזמן הקרוב), ואני מודה מאוד מאוד לכל מי שעקב אחרי במזן האחרון וער לי עם בחירת המרכיבים, עוד מאז שרק התחלתי לחפש.

אז ברשותי פיאט בראבה 96.

סטאפ:

Pioneer 5250

Pioneer 6/9 80 RMS (3way)

Morel Tempo

Rockford R3004 (צורה חדשה, ארבע ערוצים)

Rockford P3001 (פאנץ', סדרה ישנה, מונובלוק)

Rockford P3.

אתמול קניתי את הסאב אז לא היה לי יותר מידי זמן לכיוונים, אני מתכן היום להתחיל עם הכיוונים והחיתוכים. זה לא שעכשיו שהמערכת לא מכוונת בכלל, הכיוונים סבירים אבל לא עם יותר מידי השקעה.

מה שאני כן בא לשאול בשרשרו הזה זה 2 שאלות עיקריות.

1) והחשובה יותר בשבילי, לפי האוזן שלי הסאב נותן את הצליל שלו זמן קצר אחרי שהוא צריך לתת אותו (קצת פחות מחצי שניה, אבל עדיין מורגש), זאת אומרת שאני מרגיש שהוא סוג של "מאחר" ולפי דעתי זה דופק קצת את המוזיקה והשילוב לא נכון. ממה זה יכול לנבוע? מחיבור לא טוב? מחיתוכים לא כמו שצריך?

2)כמה גיין בערך לכוון במונובלוק? לא יותר מ40%?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי הרכיבים חדשים אז אין סיבה גדולה,

שהיה משהו לא תקין.

אני חושב שזה כיוונים נכונים, גם במערכת וגם במגבר!

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

פורסם

אם יש אפשרות ב-HU: תנסה לכוון את ה-TC

אם אין (וגם אם יש זו יכולה להיות אפשרות) - תנסה להפוך פאזות לסאב

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

Milk-Incתודה, אני אנסה בקשר לפאזות.

ובקשר לTC, מה זה בדיוק? אני לא חושב שאני ראיתי אצלי כזו אפשרות.

בקשר לכיוונים, יש טעות ספציפית שאני עושה שבגלל הסאב עובד ככה?

משהו בחיתוכים ובגיינים לא יחסי? או שזה משהו שהאוזן שלי צריכה לשמוע?

אין משו ספציפי שמכוון את זה?

פורסם

:-D (אהבתי)

בוא ניהיה מציאותיים ואופטימליים, אין כסף וגם סכום כזה לא ייכנס לתקציב בזמן הקרוב (בכלל שינוי לא יהיה בזמן הקרוב לפי דעתי). אבל מה כן אני יכול לעשות עם הכיוונים?

ותוכל אולי לענות לי גם על השאלה השניה?

פורסם

סאב מאחר זאת בעיה של רכבי סדאן. בדרך כלל ישנה מחיצה (כיסה אם ספוג עבה) בין בגאז ותא נהג שגורמת לחסימה והאטה של גלים נמוכים. גם שהסאב נמצא במרחק מירבי מאוזן הנהג לא תורמת לדיוק.

TC או הורדה של מושבים תציל את המצב.

לא גיין ולא פזה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

הבנתי.

ניסיתי לכוון כמה שאני יודע את המערכת (אני לא מקוצועי בכלל, פעם ראשונה שאני מכוון את מערכת וזה גם בהכי בסיסיות בעולם ולפי האוזן שלי)

אין לי TC ואת המושבים האחוריים אני לא מתכוון להוריד D:.

זה אומר שבינתיים אין מה לעשוץת?

פורסם

אין שום קשר בין הכיוונים או החיתוכים במכשיר לבין הזמן שבו הצליל מגיע לאוזן שלך, ככה שאין כל כך מה לעשות...

תסמוך עליי, תשקיע ב TC, זה לדעתי חשוב כמעט (אם לא יותר) מהרכיבים עצמם...אחרי ששומעים עם TC, אי אפשר לשמוע בלי

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם
סאב מאחר זאת בעיה של רכבי סדאן. בדרך כלל ישנה מחיצה (כיסה אם ספוג עבה) בין בגאז ותא נהג שגורמת לחסימה והאטה של גלים נמוכים. גם שהסאב נמצא במרחק מירבי מאוזן הנהג לא תורמת לדיוק.

TC או הורדה של מושבים תציל את המצב.

לא גיין ולא פזה.

יבגני - שאלה מכווינה - מה הקשר בין פאזה להשהייה בזמן? (יש קשר ישיר בין השניים)

שינוי פאזה בהחלט יכול לעזור כאן - לא בכל מקרה כי מדובר במשהו מאוד לא גמיש.

ברכב שלי באמת היתה בעיה חמורה של איחור של הסאב שאתה עלית עליה אבל מה שפתר בסוף את הבעיה הזו היה שינוי בTC לכל הרמקולים הקדמיים כלפי הסאב אבל התוצאה של זה הביאה אותי למצב שהייתי חייב להפוך גם את הפאזות למידים ולטוויטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה קשור פאזות מה קשור למען השם מדובר במקרה הקלאסי של רכבי סדאן בדיוק כמו ש OZIRO אמר , בעיית אקוסטיקה נפוצה ברכבים. כמובן אני לא מופתע מהתשובות של אותם "אודיופילים" חסרי מושג , תמיד אותם אנשים.

מה אפשר לעשות עם זה ? כנראה כלום. אני בספק ש T/A יעזור. זה המחסום שניצב בפני משפרי מערכות ברכב , מחסום שמאוד קשה לעבור , תאמין לי פותח השרשור אתה לא היחיד עם הבעיות האלה ולא האחרון , לפחות אתה מודע לבעיה בניגוד לאנשים אחרים שלהם זה "נשמע טוב" אז הכל בסדר.

תופעת העדר ישר להתחיל להציף בפתרונות לא קשורים למציאות כאילו אתם קוראים את זה מאיזשהי חוברת עזרה ראשונה למערכות.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל

היות שאתה כזה נחמד ואתה לא מדבר אליי באופן ישיר אני אשאל שוב את השאלה ואני אשאל אותה שוב ושוב ושוב עד שאתה או יבגני תענו לי...

איפה הקשר בין שינוי פאזה לבין זמן...

עכשיו תחשוב שוב וטוב על התשובה שלך.

עריכה - אני רק אוסיף כאן משהו - הדוגמא שנתתי לגבי הרכב שלי - אכן הTC היה הפתרון ובלעדיו לא היה ניתן לפתור את הבעיה הזו - העניין הוא שהפתרון הזה יצר בעיה אחרת שדרשה תיקון נוסף ואת התיקון הזה היה ניתן לעשות או בעזרת הפיכת פאזות או בעזרת משחקי TC נוספים.

פותחת השרשיר - אם היא תיישם את פתרון הTC - יש סיכוי גדול מאוד שהיא בכל זאת תיאלץ לשחק או עם הפאזות שלה בכדי לעשות תיקונים קלים או לעשות משחקים מורכבים יותר בTC עצמו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...