Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברמת השרון שווארמה נחמדה בצומת של סוקולוב-וייצמן-ביאליק, נדמה לי שזה נקרא שווארמה בשדרה. זה עובד בפורמט השירות עצמי, כלומר אתה מקבל לאפה\פיתה וממלא מה שאתה רוצה. אחלה סידור.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקום בו אני אוכל הכי הרבה הוא סבסטיאן בהרצליה פיתוח (המסעדה האחות של קפה נואר באחד העם בת"א). תמיד טוב ולא יקר במיוחד, לפחות לא בצהריים..

סבסטיאן טובה מאוד בכל פרמטר אבל אם נכניס למשוואה את המחיר, אז היא אפילו מעולה!

אני נוהג להגיע לשם הרבה, אישתי מכורה לרביולי כמהין שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

סבסטיאן בהחלט טובה. אין לי מושג מה תקרות המחיר, אבל מ-א-ו-ד ממליץ על אברקסס צפון, ואם בכלל אתה מוכן לפוצץ כסף, אז הסלון של אייל שני אמור להיות דבר שאין שני לו.

הבאה בתור אצלי היא ללא ספק "שקוף".

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אייל שני פרסונה מאוד מיוחדת אבל טבח מאוד בינוני, לא שום דבר מעבר לזה.

אם תיקח את כל השפים הבאמת מעולים בארץ, תגלה עובדה מעניינת, מעולם לא שמעת את השם שלהם או ששמעת אותו פעם או פעממים בעבר, לעומת זאת, אם תיקח את כל השפים המפורס(ת)מים תגלה שמדובר בבעלי מקצוע בינוניים שעיקר עיסוקם הוא יחצנות, תוכניות טלויזיה וסגירת מסעדות סידרתית.

אכלת פעם אצל צוק? אבל שגב? דראעק של אוכל!

אפילו חיים כהן לא עשה בקרן אוכל טוב (או אוכל שאפילו מתקרב ברמתו למחיר שדרשו עליו).

יוצא הדופן היחיד מכולם הוא אהרוני, פה מדובר בטבח בחסד עליון (שגם הוא, סגר את כל המסעדות הרבות שפתח).

פורסם

עקבתי אחר מספר תוכניות של צוק ואחר המתכונים שהוא מפרסם לאחרונה ב-YNET

ואין אפילו מתכון אחד, אחד! שמעורר בי אפילו סקרנות לבדוק מה הולך שם במסעדה.

רק מרשימת המרכיבים אתה מקיא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש ברמת השרון שווארמה נחמדה בצומת של סוקולוב-וייצמן-ביאליק, נדמה לי שזה נקרא שווארמה בשדרה. זה עובד בפורמט השירות עצמי, כלומר אתה מקבל לאפה\פיתה וממלא מה שאתה רוצה. אחלה סידור.

על הפינה עצמה יש שתי שווארמיות. אחת נמצאת ממש במרכז שדרות ויצמן (פחות מומלצת, לדעתי). השנייה נמצאת ממש בפינה של ויצמן-סוקולב, והיא מצויינת.

20 מטר משם, על סוקולוב, יש את הפעמונים. שם יש גם אחלה פלאפל וגם אחלה שווארמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה נתון לוויכוח בגירה. אני לא ממש מסכים איתך, למרות שיכול להיות שאני לא אוכל במספיק מקומות עם תפריט מגוון ויוצא דופן על מנת לבצע את ההשוואה. אגב, שכתחתי להמליץ על ויולט באודים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני אשמח להמלצות עדיפות באותו תקציב.

ערב או צהריים?

גם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם בכלל אתה מוכן לפוצץ כסף, אז הסלון של אייל שני אמור להיות דבר שאין שני לו.

כל המלצה מתקבלת בברכה, אבל את אופציות הגורמה אשאיר לפגישות שלי עם לקוחות.

בכל אופן, טוב לדעת. תודה.

אז מישהו יודע מה קורה בימים אלה עם נמל ת"א? עדיין עומד על תילו, או שהושמד ע"י הסופה?

• אחראי פורום
פורסם

ולנושא השרשור: בכניסה לחיפה יש מסעדת בשרים ממש טובה בשם "הבוקרים" (מול קניון חיפה). לא ברמה של דוניה רוסה (שגם אני מצטרף להמלצה ואחזור לשם בקרוב גם בשביל לתמוך ובעיקר בגלל הטעם :-)), אבל עדיין מצוינת.

אם תעלה את פרויד ותגיע לכרמל, יש בשד' מוריה את "סינטה בר" ו"קניבר" המצוינים (בשריות, כפי שבטח הבנת מהשם).

מחזק מאוד לגבי שלושת המסעדות המוזכרות! בעיקר הסינטה בר.

בקטיגוריית ה"הרבה כסף" יש את קלואליס ברמת גן. דגש על דגים\פירות ים, מקום מרווח ושירות מעולה. אוכל מדהים. בצהריים אפשר לסגור עסקית ב150 ש"ח לבנאדם, בכל מצב אחר תתכננו על 200-250 ש"ח לבנאדם לפחות. זכורה לי פעם אחת שנגמרה ב1200 ש"ח לזוג. הימים הטובים וחסרי הדאגות...

אחי עובד שם כבר כמה שנים. בזכותו יצאנו שלושה טוחנים ב-1100 ש"ח נזק בלבד.

בהחלט אוכל מדהים.

המלצות שלי:

NG, נווה צדק

פויקה, יפו

רובינשטיין, נתניה

הלנה, קיסריה

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לגבי הנמל - אין כמו נמל תל אביב, ובשבת אחה"צ שמשי ונעים אני הכי אוהב להוריד פיש & צ'יפס ב-Pier 23. החומרים תמיד טובים ואין נפילות בביצוע, גם בפיש וגם בצ'יפס... כנ"ל הקלמרי ושאר הירקות שיש שם, תפריט לא גדול אבל מכסה את רוב הטעמים. לוקחים מהדלפק תופסים שולחן שני מטר מהגלים, והחיים טובים.

אגב, אנשים טובים ישלחו אותך לגילי'ז בנמל - עדיף לך לוותר, המקום פשוט חלש ולא מצאתי שם שום דבר באמת שווה. סתם עומדים בתור.

שווארמה - יש אחת ממש שווה, אם אתה בעניין של כבש, ביגאל אלון 90, במיקום האסטרטגי שבין אולמות אבארת' ואלפא...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
רובינשטיין, נתניה

נגעת בנקודה רגישה.

את רובישנטיין רואים מהחלון של הבית שלנו בנתניה,הוא נמצא מעבר לכביש (החוף).

הבעיה היא שהשירות שלהם הפכפך - פעם טוב פעם לא טוב. פעם קודמת היה טוב.

יש להם מזל שהאוכל עדיין ברמה עילאית, זה ותפריט הלילה שלהם הם שילוב מנצח.

** עריכה: ערן - תודה, וברכותיי על האיטלקיה החדשה! 8) **

פורסם

תודה, בכיף. אגב לשאלתך הכללית לגבי הנמל, כל השבילים פתוחים ונגישים, אנחנו בקביעות מגיעים לנמל מהפארק באופניים או ברגל, ומשם לכל האתרים שמשיקים לנמל ממזרח ודרום, הסופה לא גרמה שום נזק ארוך טווח (והנמל הזה מרוויח בלי רעה מספיק כסף כדי לתקן מה שצריך...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני רואה שהסתדרתי לא רע בחיים, יש לי אחלה קשרים:

• אחד המפקדים שלי לשעבר מנהל את BMW
  • זה שהחליף אותו (גם הוא מפקד שלי לשעבר) מנהל את אלעל
  • פעם אחרונה שבדקתי, המפקד של הבסיס שלי ניהל את נמל ת"א

מעניין, אם אני ארים להם טלפון עכשיו, הם יזכרו אותי? :-D

עכשיו שניה של רצינות... התפריט של NG נראה ממש מוצלח, נראה לי שאחרי כל הדיבורים עליו הגיע הזמן לבקר שם סופסוף.

האם יש להיערך לעומס גבוה ואווירה קולנית, או שיש סיכוי לנהל שם שיחה נורמלית ולא לדפוק מרפק בראש לזה שיושב מאחוריי?

פורסם

המלצות שלי:

הלנה, קיסריה

לטעמי האישי, בישול סתמי לחלוטין.

אם אתה לא גר בקיסריה או באור עקיבא, כל נסיעה מיוחדת להלנה היא מיותרת לחלוטין.

עדיף כבר לשבת בפונדק הצלבנים (גם כן בנמל קיסריה), לאכול דגים ופירות ים טריים וטעימים (ללא כל שמץ פלצניות או גורמה, בישול בסיסי וטוב מחומרי גלם איכותיים) ולצאת בחצי מהכסף.

• תוכן חדש...