Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לאנטיס 97 אוטומט ושמתי לב שבזמן האחרון אני מרגיש יותר קפיצות בעת העברת ההילוכים, זה נגרם בכל ההילוכים.

היום שמתי לב כאשר חזרתי מהעבודה שבנסיעה של 100 קמ"ש הטורים קצת יותר גבוהים מהרגיל משהו כמו 3000 סל"ד.

הם מישהו יודע משהו בקשר לזה?

פורסם

לא ציינת כמה קילומטרים הרכב עבר או האם הגיר עבר שיפוץ מתישהו או מתי הוחלף שמן גיר.

לגבי הסל"ד במהירות 100 קמ"ש נראה לי סביר ביותר, כמעט כל המכוניות שנהגתי בהן שהיו 1.6L אוטומטיות הסל"ד היה קרוב ל-3000 סל"ד, למעט טויוטה קורולה (1998).

על מוט ההילוכים ישנו כפתור over drive o/v תלחץ עליו ותראה אם יש שינוי, יתכן והגיר לא נועל מומנט בהילוך רביעי.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

הרכב עבר 210,000 ק"מ.

המנוע הוא מנוע 1.8 וכפתור האוברדרייב לא לחוץ.

ניסיתי כרגע ללחוץ על הכפתור במהירות של 90 קמ"ש ומרגישים שהאוטו מוריד הילוך.

פורסם

אתה יודע מתי לאחרונה הוחלף שמן? אני מניח שהגיר לא עבר שיפוץ או החלפת שסטומיםץ

לפי מה שאתה כותב איני רואה בעיה ביחס סל"ד ומהירות.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

הרכב נמצא אצלי 15,000 ק"מ ואני לא החלפתי שמן.

לא ידוע לי על שיפוץ או החלפת שמן אצל הבעלים הקודמים.

אתה חושב שהחלפת שמן גיר תפתור את הבעיה?

פורסם

אני מציע לך לפנות למכון גירים, להם יש את הנסיון והידע לגבי הגיר (תחפש בפורום על המלצות).

אופציה נוספת זה להכנס למוסך שיש בו את המכשור (דיאגנוסטיקה) המתאימה לרכבך (מוסך מורשה לא רק), להתחבר למחשב ולראות מה בדיוק התקלה אם יש.

ללא קשר תראה אם תוכל לקבל/לברר קצת היסטוריה זה בהחלט יעזור להמשך.

המלצה: תנסה לקבל יותר מחוות דעת אחת.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

מה לגבי תושבות המנוע? תושבת הגיר תקינה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברוב המכוניות ניתן לראות את התושבות העליונות והתחתונות של המנוע(מצריך להכנס מתחת לרכב), לגבי תושבת גיר סביר להניח שיהיה לך קשה לראות (כמעט בכל הרכבים).

כמו שכבר כתבתי אתה יכול לבקש מהמוסך לבדוק לך גם את התושבות, אני לא חושב שיגבו על זה תשלום נוסף מעבר לדיאגנוסטיקה.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

• תוכן חדש...