Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נוהגים בחורף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוריד מהירות. מגביר קשב, מבצע פעולות ניהוג עדינות ומדודות יותר, משתדל "לקרוא" את הכביש ממול ולחפש שלוליות, קטעים חלקלקים, ועקבות שמן\צבע\בוץ. רק היום ראיתי חמישה כתמי שמן ברחבי רמת-גן, מה נהיה?!

פורסם

נוהג 15-20 קמ''ש פחות מהרגיל שהכביש יבש.

לוקח פניות בזהירות יתרה ובמהירות נמוכה שלא עולה על 25-30 קמ''ש, שומר מרחק יותר גדול ממכוניות לפניי.

אם מישהו מאותת להכנס לנתיב שלי אני מאט ונותן לו להיכנס, לעומת בדר''כ שאין לי סבלנות ואני פשוט נותן גז ושיכנס אחריי :lol:.

קורא את הדרך לפניי כדי לא להיכנס לשלוליות\עצים\עמודים\רמזורים\בניינים שקרסו (יש הכל מהכל באשדוד תתפלאו).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מוריד במהירות. שומר מרחק גדול יותר מביום יום ובמיוחד ברמזורים\עצירות. מתחיל עליות בהילוך שני אם צריך (בתנאי גשם בעלייה קשה למשל). מביט יותר במראות ומסביבי דרך החלונות (לחפש את הזודיאקים). משתדל לא להיכנס לשלוליות גדולות אם ניתן. מדליק אורות בלי קשר לחוק (גם בקיץ אם צריך ביום עם ראות על הפנים). בגדול זהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נהיגה בגשם זה אחד הדברים האהובים עלי משום מה.

עירנות עירנות עירנות.

אין יותר מידי מקום לטעויות כשהכביש רטוב.

סיפור קצר להמחשת המצב.

לפני כשלוש שנים היה לאחותי פיאט פונטו 95 ידנית ששימשה גם אותי ביום יום.

לילה אחד נסעתי על כביש די חשוך צמוד לדיונה באשדוד (המקביל ליג' למי שמכיר) פתאום משום מקום רץ לי בחור מהדיונה (החשוכה לגמרי) לצד השני, ישר לחצתי על הברקס וראיתי שאני ממשיך קדימה כאילו אני באתר סקי, שברתי את ההגה והרכב עשה שתי סביבובים במקום ובסוף נעצרתי לרוחב הכביש, חוסר את 2 הנתיבים, התגברתי על ההלם הרגעי ונסעתי משם, כמובן תוך כדי שאני מקלל את אותו גאון שמטייל בדיונה בגשם, אין לי מושג למה.

אז שוב, עירנות וזהירות.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מגביהה את הרכב לפני כניסה לשלולית :-D (C5).

ביום ראשון היתה שלולית לאורך חצי מרחוב גושן בקרית ביאליק.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

בנהיגה בגשם זלעפות בניגוד לנהיגה בשמש אני מחייך כמו ילד קטן בחנות צעצועים ונהנה פי 2 D:

לאיודע למה, אבל החורף וההגה עושים לי טוב. כמובן שאני זהיר והכל..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כמו שרשמו קודמיי - קודם כל הפחתה במהירות. לאחר מכן תשומת לב לשלוליות מים ולדברים לא רצויים על הכביש. אפילו חברה שלי אמרה לי אתמול "מה קרה יש גשם אתה נוסע לאט?" וצחקה :oops::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הנהיגה עצמה בחורף כיפית עם מזגן על חום וכדומה..אבל מה שמעצבן זה שנהיה מלא מלא פקקים..ושממש יש גשם חזק קשה מאוד לעבור נתיבים. עם גשם עדין וקור סבבה לנסוע,..אבל גשם ממש חזק ושלוליות זה כבר לא כיף וגם יוצר מלא פקקים..

אני מוריד מהירות ומשתדל לשמור על הימין ולהכנס בעדינות לסיבובים ושלוליות, וגם לא להשפריץ מים על הולכי רגל....איזה מבאס זה שמישהו הולך ברגל ואז בא רכב ומתיז לו שלולית על הבגדים.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...