Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם לגבי 106 שנת 99 ידנית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצויות רבות החלטתי שאני הולך בסוף על 106

ורציתי שנייה לפני שאני סוגר את העסקה להתייעץ איתכם...

מדובר ברכב מסוג פיג'ו 106 שנת 99 נפח 1.4 ידנית, דגם XT 5 דלתות.

הרכב יד 2 ועשה 245 אלף קילומטר (שזה החלק שממנו אני קצת חושש) , היה מטופל במוסך מורשה עד לפני שנתיים מאז עבר לטפל אצל אחד מחבריו וגם לטיפולים אלו יש תיעוד, משתמש במים ירוקים ושמנים איכותיים.

מבקש את דעתכם מכיוון שהקילומטרז' קצת מדאיג אותי, ד"א לרכב יש טסט לעוד 8 חודשים והוא דורש על הרכב 8 וחצי אלף ש"ח.

תודה, אביחי.

פורסם

אין 106XT - יש או XR (הדגם היותר פשוט) או XS (הדגם המשודרג טיפונת).

אני לא בטוח שרכב במחיר כזה הייתי לוקח לבדיקה במכון, אבל בהחלט לקחת לבדיקה במוסך טוב, ואצל פחח טוב, כדי לוודא שאין שלדים בארון שלו, שהוא בטיחותי, ושהמנוע לא הולך לשבוק מחר. מעבר לזה, ובמידה והרכיבים העיקריים עוברים את הבדיקה, מדובר ברכב פשוט וטוב, שיתן שרות אמין (לי יש אחד כזה, גם שנת 99, כבר כמעט 7 שנים).

פורסם

תודה על התיקון, אכן זה דגם XR 5 דלתות.

לגבי הבדיקה אני ייקח אותו למוסך טוב שייבדוק את כל החלקים המכניים וחלקי הפח.

דבר שמציק לי נורא זה הקילומטרז' שהרכב עבר, מישהו יכול לתת לי קצת יותר רקע על הרכב הנ"ל ואם הקילומטרז' מאוד משמעותי.

תודה, אביחי.

• תוכן חדש...