Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרופות סבתא להצטננות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסניף מי ים?

יש מגוון דברים שהייתי מעדיף להסניף קודם.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

טוב, הגיע הזמן לדיווח מצב:

ניסיתי מספר קומבינציות של כל מה שהומלץ כאן, בין היתר - מרק עם הרבה עוף, תה + דבש + לימון, קוניאק 4 פעמים ביום (האמת זה כי אני אלכוהוליסט בפוטנציה) והסנפת מי מלח.

במוצ"ש הצלחתי להתארגן על שום ובצל והבוקר גם על מיץ תפוזים.

בינתיים המצב נרגע ואני כבר יכול לעמוד מבלי שהאף יתחיל למלא את הרצפה בנזלת, במשרד הבוקר בניגוד ליום חמישי לא צרחו עליי ב"מה אתה מגיע חולה !?!?!?! עוף הביתה מיד ותחזור כשתהיה בריא !!!!!!!".

עדיין יש קצת סימפטומים לקראת סיום, אבל התחזית נראית טוב.

תודה לכולם על ההמלצות המועילות (ובחלקן ההזויות), אני בטוח אארגן לי איזה קובץ טקסט עם כל הרעיונות למקרים להבא.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

לאמיצים אבל הכי טוב שיש:

לקצוץ בצל שלם, לשים בכוס, לשפוך כמות נדיבה של דבש שתכסה את הבצל הקצוץ, לשים לילה שלם במקרר, לסנן ולשתות.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני ביום יום אוכל בצל כמו תפוח עץ, לי זה טעים.

אולי אחת הסיבות שרוב הזמן אני בריא ,

וכנראה הסיבה העיקרית שאשתי מתרחקת 8)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

זה רעיון מצויין הבצל עם הדבש, לי באופן אישי זה גורם לתחושת בחילה נוראית וריח בחלל הפה שיכול להעיר מתים מהקבר,אבל יעיל,אין מה לדבר.

נ.ב לבחור מעלי.

חוץ מזה שזה בריא, גם יותר זול מתפוחים.:lol:

פורסם
להסניף מי ים?

יש מגוון דברים שהייתי מעדיף להסניף קודם.

זה עובד מעולה כשצולחים, אם אתה קצת סתום וקשה לאזן לחצים באדניות, כמה הסנפות והכל זורם.

לאמיצים אבל הכי טוב שיש:

לקצוץ בצל שלם, לשים בכוס, לשפוך כמות נדיבה של דבש שתכסה את הבצל הקצוץ, לשים לילה שלם במקרר, לסנן ולשתות.

יעיל, אבל גרסה חיוורת של המקור. עדיף לעשות את אותו הדבר עם פרוסות של צנון שחור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...