Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לומר את האמת, אני לא מומחה גדול בניווטים (יש לי עוד זמן לרכוש את המיומנות).

לפני חודש נהגתי לדודתי ונתתי לחברי הטכנלוגי (ה-iPhone) להנחות אותי כל הדרך עד כפר וויתקין (אפליקצית Waze).

התוצאה? דרך שערכה לי כמעט שעה שלמה, שבפעול אמורה להמשך 40 - 50 דקות.

כעיקרון אני אמור להגיע מיבנה לקריית גת ובחזרה. הבעיה - לא רוצה לבזבז זמן יקר על חישובים לא מדויקיים של Waze.

למישהו יש המלצות דרך איזה כביש(ים) כדאי לנסוע כדי להגיע כמה שיותר מהר?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

כביש 4 עד מחלף אשדוד, לרדת לכיוון ב"ש (כביש 41),

כביש 41 עד צומת גדרה,

ימינה לכביש 40 וכל הזמן ישר עד קרית גת (יש שתי כניסות).

אם כביש 42 יותר קרוב אליך מאשר כביש 4, תיסע על 42 דרומה עד כביש 41, שמאלה, עד צומת גדרה וכנ"ל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הליקופטר, רצוי מהסוג שחמוש בטילים (למקרה שיהיו עוד חברי פורום עם שאלות דומות).

טיסה נעימה!

צחקתי. :lol:

ותודה לבחור מעלייך, שהראה קצת יותר בוגרות. :wink:

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
כביש 4 עד מחלף אשדוד, לרדת לכיוון ב"ש (כביש 41),

כביש 41 עד צומת גדרה,

ימינה לכביש 40 וכל הזמן ישר עד קרית גת (יש שתי כניסות).

אם כביש 42 יותר קרוב אליך מאשר כביש 4, תיסע על 42 דרומה עד כביש 41, שמאלה, עד צומת גדרה וכנ"ל.

אפשר בצומת גדרה להיכנס לכביש מספר 6 לכיוון דרום (פניה שמאלה בצומת גדרה ומיד ימינה ואז לפי השילוט ל-6 דרום). הנסיעה בקטע הזה של כביש 6 היא ללא תשלום.

(אל תפחד להסתמך על Waze, מנסיון שלי האפליקציה עובדת טוב ומחשבת מסלולים מהירים.

יכול להיות שהדרך היתה אורכת לך זמן רב יותר במסלולים חלופיים (פקקים, תאונות, עבודות...). אתה תמיד יכול לבדוק שם אופציות של מסלולים חלופיים לפני הבחירה במסלול המוצע, ותוך כדי נסיעה להתעדכן במסלולים אחרים).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

פורסם

בשביל מה להיכנס לכביש 6? יש לך 20 דקות רק עד הכניסה ומהכניסה ליציאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבורות של אנשים בנושאי גיאוגרפיה ומקומות בארץ הפצפונת שלנו מדהימה אותי כל פעם מחדש.

לא מזמן שמעתי מישהי (מרמת אביב ג', לא שזה משנה משהו, או שכן?) שדיברה עם מישהי והשיחה התגלגלה לכך שהיא שאלה אותה "מאיפה את"? והיא בתגובה ענתה "מפתח תקווה". אז הרמת אביבניקית שואלת: "איפה זה פתח תקווה?"

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שי ז.

בשביל להרגיש שאתה נוסע בכביש 6 חינם\לנסוע 120 -130 קמ"ש ללא חשש להתפס. :-P

יש לי חבר שגר באשדוד דרום.

הוא החליט למדוד את המרחקים ואת הזמן עד לב"ש.

הנסיעה בכביש 6 לקחה 4 ק"מ יותר ובדיוק אותו הזמן כמו דרך כביש 40.

בסוף התברר לו, שיותר טוב לנסוע מצומת סילבר (אשקלון ), אבל זה לא מתאים למי שגר ביבנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני חודש נהגתי לדודתי ונתתי לחברי הטכנלוגי (ה-iPhone) להנחות אותי כל הדרך עד כפר וויתקין (אפליקצית Waze).

התוצאה? דרך שארכה לי כמעט שעה שלמה, שבפעול אמורה להמשך 40 - 50 דקות.

תוכל בבקשה להסביר מהו ההבדל בין "כמעט שעה שלמה" ל-40-50 דקות?

ועוד משהו:

דרך אורכת זמן מסוים. מנהל עורך שגיאות כתיב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שי ז.

בשביל להרגיש שאתה נוסע בכביש 6 חינם\לנסוע 120 -130 קמ"ש ללא חשש להתפס. :-P

יש לי חבר שגר באשדוד דרום.

הוא החליט למדוד את המרחקים ואת הזמן עד לב"ש.

הנסיעה בכביש 6 לקחה 4 ק"מ יותר ובדיוק אותו הזמן כמו דרך כביש 40.

בסוף התברר לו, שיותר טוב לנסוע מצומת סילבר (אשקלון ), אבל זה לא מתאים למי שגר ביבנה.

זה הרבה יותר מ 4 ק"מ. יש לך בסביבות 8 ק"מ סיבוב שחוסך לבחור שיוצא מיבנה 4 רמזורים בלבד. מכל שאר הבחינות הכבישים זהים כי שניהם פתוחים וזורמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נתתי לחברי הטכנלוגי (ה-iPhone) להנחות אותי כל הדרך עד כפר וויתקין (אפליקצית Waze).

התוצאה? דרך שערכה לי כמעט שעה שלמה, שבפעול אמורה להמשך 40 - 50 דקות.

לפי וואלה מפות, מקריית גת לכפר ויתקין זה 101 ק"מ, וכתוב שזה לוקח שעה ורבע. לא ברור מאיפה הבאת את הנתון הזה.

סע על כביש 40 עד לצומת כנות, כביש 41, מחלף בני דרום=> כביש 4 ושלום על ישראל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תרחיש יבנה דרום(בן זכאי) :

צא מדרך 42 עד לפנייה של ישובי גדרות,פנה לכיוון ישובי גדרות עד צומת בית רבן(וושינגטון).

פנה שמאלה לכביש מס' 41, לכיוון צומת כנות,בצומת כנות פנה ימינה לכביש מס' 40 .

סעיף ב' :

סע ישר עד צומת פלוגות (מפגש עם כביש מס' 35) פנה שמאלה והרי לך כניסה ראשונה לק.גת.

או המשך לפי שילוט עד לרמזור (אם איני טועה) והרי לך כניסה שנייה לק.גת.

תרחיש יבנה צפון(מחלף כביש מס' 4):

צא על כביש מס 4 לכיוון דרום,רד במחלף הבא לכיוון כביש מס' 41,(היזהר מניידת צבאית העומדת בצד הדרך וחייל עם מצלמת/מכמונת מהירות,שדרך אגב לא מצליח לתפוס אף אחד :lol: ) המשך ישר עד צומת כנות,פנה ימינה והמשך מסעיף ב' בפיסקה הקודמת.

השאלה היא באיזו שעה אתה יוצא מיבנה?

כי ביקשת דרך מהירה..לשעה בה יוצאים יש חשיבות לאורך(זמן) הנסיעה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...