Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , יש ברשותי סובארו איפרזה 2002 , מבחינה מכנית האוטו במצב טוב..עבר טיפול לא מזמן וגם טסט.

מה שמפריע לי זה שיש לי כמה שריטות ושפשופים בכמה וכמה מקומות על הרכב..במיוחד באזור של הטמבון.

מה שרציתי לדעת פעם אחת ולתמיד זה האם פוליש וקס , ולא משנה כמה יעלה...האם זה יכול לעזור במקרים כאלה ולהעלים את אותן שריטות ושפשופים שהזכרתי ולשפר בכמות ניכרת את מצב הרכב מבחינה ויזואלית?

תודה רבה.

פורסם

תקרא טוב את מה שאני אומר לך. פוליש לא מעלים שריטות. נקודה. הוא מעלים שיפשופים שהם בולטים מעל לצבע.

דבר שני

אל תעשה פוליש לצבע מטאלי. שום פוליש.גם לא עם חומר "פוליש לצבע מטאלי". לא משנה כמה עדין תעשה אתה אחרי זה תתחרט על זה .הרכב שלך לא בן שנה הצבע שלו כבר לא כמו חדש גם ככה פוליש שמוריד שכבה סתם יהרוג אותו.

תעשה ווקס ותחיה עם השריטות (מקסימום תעשה מכחול).

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

דבר שני אתה בטוח שזה לא מעלים שריטות? שמע אני לא מדבר על שריטה רצינית שרואים כבר את הפח בפנים..אני מדבר על שריטות כאלה שאפשר אולי להעלים..

פורסם
קודם כל תודה על התגובה.

דבר שני אתה בטוח שזה לא מעלים שריטות? שמע אני לא מדבר על שריטה רצינית שרואים כבר את הפח בפנים..אני מדבר על שריטות כאלה שאפשר אולי להעלים..

תראה זה לא מטשטש את השריטות לעומק. זה מוחק את השריטות שבולטות (שריטות שנעשו מצבע למשל של רכב אחר שהשתפשף על רכבך) תעלה תמונות..

פורסם

אני יותר ויותר שומע שמשתמשים בלקה לציפורניים בכדי לתקן שריטות ברכבים עם צבע מטאלי ושזה עובד נהדר.

מה שכדאי לעשות זה לתקן את השריטות, לתת לזה להתייבש - לעשות פוליש הכי עדין שרק אפשר ורק אז ווקס.

על צבע מט זה ממש לא בעיה אבל צבע מטאלי - לפעמים זה באמת הימור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...