Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרפה מטורפת בכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט שרפה בסדר גודל מטורף. ליבי עם משפחות ההרוגים והפצועים - ממש עצוב לשמוע על אנשים חסרי אונים שפשוט נשרפו בעודם בחיים. כל הכבוד לכבאים שפשוט מחרפים נפשם בזירה. היה ראיון לפני זמן קצר עם כבאי שכמעט פרץ בבכי כשסיפר את אשר ראה.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט זוועתי מה שהולך שם.

אני מסתכל בטלוויזיה ומצתמרר על כל הרוג שנוסף כל רגע.

כרגע הדיווחים הם מעל 50 הרוגים.

בנוסף אני לא מבין את צה"ל או שהוא מחכה לאסון או שלא יודע מה, עוד לא פינו את כלא 6 והשריפה כבר בחומות של כלא 6, ולפי מה שאמרו עוד לא מתכוונים לפנות משם חיילים בכלל.

פורסם

עד שהמדינה שלנו לא תתחיל להעניש ביד קשה את האנשים שגורמים לשריפות (גם אם מדובר ברשלנות כמו להשאיר מנגל דולק, שלא נדבר על כוונה תחילה והיו לא מעט מקרים) ימשיכו להיות פה שריפות כל שני וחמישי.

יש אנשים שמזלזלים בהכל אז אולי קצת פחד יעורר אותם.

פשוט זוועה מה שהולך בחיפה, 50 אנשים נשרפו למוות וכל היערות יחד איתם.

ממשיכים לשפוך כסף על חרדים שונאי מדינת ישראל אבל שירותי כבאות סבירים אין. לקח יותר משעה (!) עד שהגיע מטוס כיבוי מת"א אם היה מטוס כיבוי כונן בחיפה אולי הכל היה נמנע.

פשוט עצוב!

פורסם

מישהו יודע אולי אם נחסמו כבישים או משהו כזה?

אני אמור להגיע לקצרין היום בלילה :roll:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

במזבלה הזו כל הזמן יש שריפות, משום מה הפעם התפתחה האש בכמה מוקדים מה שמרמז על הצתה לדעתי.

השריפה במימדי ענק וכבר משעות הבוקר ענני עשן ענקים מעל חיפה צובעות את העיר בצבע שחור וכתום.

רק שלא תגיע אלי הביתה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הריח מגיע עד איזור אחוזה, רוב הכבישים באיזור חסומים, כל העיר מלאה בפטריית עשן, ממש תוהו וואו..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

פשוט כואב הלב על כל האנשים שאיבדו את כל הזכרונות שלהם עם הבית בשריפב.

ליבי עם המחלצים ומי יתן שלא יהיו עוד נפגעים בגוף ובנפש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי,

רב סרן שמועתי מדבר על 17 כבאים שנותק איתם הקשר כבר בסביבות 5 ועל כ 20 תושבי איזה ישוב קטן בסביבה שגם הם לא נמצאו עדיין (למרות שיודעים שהם באזור השריפה).

נקווה שיגמר בטוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משום מה תמיד חשבתי שהאסון הסביבתי הכי כבד בתולדות המדינה יגיע בעקבות רעידת אדמה. כנראה שטעיתי.

בכל אופן, מאד מעודד לשמוע את הנשיא אומר שהם "מתפללים לנס". זה גם גורם לי להרגיש טוב בתור אדם חילוני

וגם סמוך ובטוח שלרשויות יש את כל הכלים, המשאבים והידע הנחוצים ע"מ להתמודד עם האסון.

נו טוב, גם באמריקה לא ידעו להתמודד עם מה שקרה בזמנו בניו-אורליאנס, אז עכשיו התקרבנו אליהם בעוד צעד.

פורסם

מ-12 בצהריים אני רואה את עמוד העשן גדל, קטן וזז מהחלון במשרד.

הגעתי הביתה ושמעתי על האוטובוס, ועל קיבוץ בית אורן.

מזעזע.

משכנתא זה קל

פורסם

אפרופו

התחילו להפיץ את זה ברשת וחשבתי להדביק את זה פה

פעולת סיוע מיידית (רק מי שבעל יכולת פיזית!) - בגלל שריפת הענק בכרמל, יש צורך

דחוף באנשים צעירים בעלי יכולת פיזית טובה. יש להגיע לכניסה לישוב כרם

מהר"ל שם נפתח חפ"ק של ארגון "השומר החדש". משם תקבלו תדריך ומשימות המשך

לעזרה!מדגישים שוב: מי שאינו כשיר שלא יגיע!דגש שני: אם מישהו בדרך מרגיש

סכנה, שיפנה לאחור ולא יגיע! נא להפיץ ולשתף הודעה זו - בשל גודל האסון יש

צורך בעזרה.בירורים - 0508818205

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם אני ראיתי משעות הצהריים המוקדמות את הענן הכבד הולך ותופח דרך חלון משרדי.

בהתחלה עוד פחדתי שזה יהיה גדול כמו השריפה שהיתה לפני 12-13 שנה, ככל שהשעות נקפו, הבנתי שזה הולך להיות הרבה יותר גרוע.

אין מה להגיד, אסון בכל קנה מידה: אקולוגי, אנושי, לאומי. הכי מפחיד שזה עוד לא נגמר.. לך תדע מה יהיה.

מרגיש כמו סרט אסונות הוליוודי, רק שזו המציאות - ואנחנו כבר יודעים שהפי אנד לא יהיה כאן.

:cry:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...