Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

לפני כחודשיים רכשתי את הרכב הנ"ל, ככה שאני לא יודע הרבה על ההיסטוריה שלו, אבל בבדיקה הדבר היחידי שנמצא זה נזילת שמן מזערית בטורבו, מעבר לזה הרכב הורץ על מתקן במשך כ-5 דקות במהירות 150 קמ"ש ללא שום תקלה וקומפרסיית מנוע הייתה 98%.

רק לציין שלפני שבועיים הרכב עבר טסט בהצטיינות ובוצע טיפול 15K הכולל שמן LM, פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר אויר, פילטר מזגן, תוסף דלק על 7/8 מיכל ורפידות אחוריות.

בכל מקרה, אני חווה 2 בעיות:

1. בעת עמידה, בסרק או בהילוך נסיעה, בצורה ראנדומאלית, הטורים עולים מה-800~700 סל"ד לאיזור ה-1200~1100, לפעמים זה יורד מייד ולפעמים "נתקע" שם לעיתים אפילו דקה.

2. תופעה שגיליתי ביום שישי האחרון ומאז קורה כל הזמן, כל פעם שאני עולה עלייה רצינית (יש לנו לא מעט כאלו בחיפה...) כשאני עושה את זה בצורה מעט אגרסיבית, כשהרכב מגיע לאיזור ה-3000~2500 סל"ד והרכב בהילוך 3~2 פתאום מרגישים איבוד כוח דרסטי, הסל"ד לא עולה יותר (לא משנה מה עושים לדוושת הגז), הוא רק יורד כשמורידים את הרגל מהדוושה, כשאני מנסה לתת לו קיק, הוא לא מגיב בכלל...

לעומת זאת אם אני עושה את כל העלייה על רבע דוושה, הרכב עולה מצויין ואף מגיע למהירויות של 100~80 קמ"ש (לוקח לו יומיים, אבל בסוף מגיעים).

ההרגשה הכללית כאילו הטורבו הפסיק לעבוד ואתה נוסע בתצורת SDI... והגיר ברוגז ולא מחליף הילוכים!

אף פעם לא נתקלתי בתופעות כאלו ברכבים שהיו לי, וכבר היה לי רכב טורבו אחד (אמנם בנזין אבל שיהיה...).

ממה זה נובע? מה צריך לעשות/לתקן/להחליף?

אם מישהו מכיר, מנחש או יודע, אשמח לקבל תשובות והמלצות... הארנק שלי כבר מזיע!

תודה, אלי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

התקלות הפשוטות יכולות להיות:

1) צינור ווקום שמתחבר לטורבו נקרע

2) בעיה בחיישן הזרימה

לבדיקה פשוטה של חיישן הזרימה יש אפשרות לנתק אותו ולבצע נסיעה.

maflocation.jpg

פורסם

מה שקורה זה במקרה של תקלה האוטו ניכנס למצב חרום כדי לא לגרום נזק , גש למוסך וסרוק את המחשב ,

לא צריך להזיע הבעיה בדרך כלל פשוטה , צינורות ואקום , צינור קרוע , n75 , הזרוע שעל הטורבו ואו ניקוי

של הטורבו מפיח .

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה אצלך היא כנראה "גדישת יתר" שמכניסה את המנוע למצב חרום

כדי להגן עליו .

התקלה בבורה הזאת נגרמת בדרך כלל מדליפות ווקום במערכת שמפקחת על פעולת המגדש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
התקלה אצלך היא כנראה "גדישת יתר" שמכניסה את המנוע למצב חרום

כדי להגן עליו .

התקלה בבורה הזאת נגרמת בדרך כלל מדליפות ווקום במערכת שמפקחת על פעולת המגדש .

קודם כל תודה על התגובה המקצועית.

זה אומר שאני צריך להחליף את הכבלים של הוואקום?

המקוריים שחורים ונראים שזורים כאלו, כשהייתה לי איביזה טורבו הייו לי מסיליקון, החלפה כזו תעזור?

תודה, שבת שלום.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

• ספונסר פורום
פורסם

אין צורך בסיליקון ,צינורות ווקום רגילים זה מספיק טוב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...