Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: אודי חושפת A6 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה אם חיצונית היא דומה ל-A6 היוצאת או ל-A8 הנוכחית, אומרים שלא צריך להתסכל בקנקן אלא במה שיש בו.

אודי מציגה A6 חדשה - מאובזרת יותר, חזקה יותר, חסכונית יותר, היברידית יותר.

אודי A6

A6-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הדמיון בין הדגמים השונים של AUDI מתחיל להטריד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל הדמיון בין הדגמים השונים של AUDI מתחיל להטריד.

אתה בהחלט יכול להגיד את זה - ולאחר שתצא סדרת 3 החדשה בשנה הבאה, תוכל להגיד את זה גם על ב.מ.וו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

משהו שמטריד אותי:

אין ספק שמדובר ברכב לעילא ולעילא, מהונדס עד הפרטים הקטנים ביותר ובנוי לתלפיות. ובכל זאת, לא איבדנו משהו בדרך?

לפני מספר חודשים יצא לי לקחת סיבוב לא ארוך על A6 מנוע 2000 טורבו. לא יודע אפילו איך לסכם את זה... הכל היה טוב מידי מכדי להיות אמיתי. קצת מזכיר את החזה של פמלה אנדרסון או השפתיים של ליז הארלי (לא שיצא לי לפגוש מי מהן במציאות) - נראה מדהים, (כנראה) מתנהג מדהים, אבל זה לא ממש הדבר האמיתי.

אז שוב יספרו לנו על עוד מנוע צנום נפח שמפיק הספק שיכול להניע מעבורת חלל קטנה, ושוב יספרו לנו כמה היא בטיחותית, מאובזרת ונוצצת, אבל בשורה התחתונה, זאת כבר לא המכונית במובן הקלאסי של המילה, זה שעליו גדלנו והתחנכנו כילדים.

אישית, הרבה יותר מלהיב אותי לנהוג באיזו איטלקיה זקנה ולא מפנקת. אני יכול למצוא את העניין בנהיגה של אפילו - שומו שמיים - סובארו פשע, אבל זרם המכוניות הזה, שה-A6 משתייכת אליו, כנראה שכח את מה שהוא תוכנן להיות מלכתחילה: מכונית.

אם בדגמי עבר של אאודי S6, אלפא 166 או בימר 5 עם מנוע בריא היה ניתן למצוא חדוות נהיגה לצד נוחות בלתי מתפשרת, אני חושש שהדגמים היו הרבה יותר מאוכווני נוחות (שעודנה בלתי מתפשרת) ומחשבה ירוקה. חדוות הנהיגה נהייתה דבר גס שהס מלהזכירו.

הלוואי ואתבדה והאאודי הזאת תוכיח שכל מה שכתבתי זה קשקוש אחד גדול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
משהו שמטריד אותי:

אישית, הרבה יותר מלהיב אותי לנהוג באיזו איטלקיה זקנה ולא מפנקת. אני יכול למצוא את העניין בנהיגה של אפילו - שומו שמיים - סובארו פשע, אבל זרם המכוניות הזה, שה-A6 משתייכת אליו, כנראה שכח את מה שהוא תוכנן להיות מלכתחילה: מכונית.

כי זה בדיוק מה שלקוחות ה- A6 מחפשים. קלעת לטעמם. אני לא יודע מה אאודי יעשו, באמת, בלעדיך...

דחילק, על מה אתה מלין? על זה שרכבים שמיועדים לנהגים שמחפשים להגיע מנקודה לנקודה בנוחות, בטיחות, פאר, וזריזות, לא מחפשים גם להתחרע בדרך לירושלים במכונית ידנית בלי מזגן? בדקת מה הגיל הממוצע של רוכשי A6 ומה הם דורשים מהרכב שלהם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אלעד, אני דיי לא מסכים איתך, בדגש על "כנראה שכח את מה שהוא תוכנן להיות מלכתחילה: מכונית."

זהו רכב יוקרה, פאר, זה תפקידו ולזה הוא תוכנן (ולא לאיזו מילה בסינית העונה לשם - מכונית :lol: ), ומכוניות בסגנון, כיום, עושות זאת מצויין!

אני לא חושב שייעוד רכבי הפאר הוא להיות קודם כל מכונית אלא - להיות קודם כל מפנק, יוקרתי, מאובזר, ואז, אולי, ככה על הדרך, להיות מכונית. את הרכב הזה קונים כדי להינות מהעור, ומהמיזוג למושב, או המסאז' לכתפיים (או לגב, או שניהם - תלוי מה תרצה בכל רגע) וזאת בזמן שצריך (כי טלפורט היום עדיין אין) לעבור ממקום למקום. אז אם כבר צריך - בוא נתפנק על הדרך 8)

ואם תרצה להינות מנהיגה, וממה שאתה מכנה - מכונית, יש סוג שונה לגמרי של רכבים בשביל זה, שמעבירים את המסר של ה - מכונית בצורה הטובה ביותר.

כן, כך פועל עולם הפיזיקה לצערנו הרב, בשביל לעשות משהו אחד מושלם - צריך לוותר על משהו אחר!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

הרבה יותר מיוחד? אני לא רוצה לומר שתא הנוסעים של ה-A6 החדשה הוא חיקוי של ה-5, אבל צריך להיות עיוור בשביל להסתכל על שני תאי הנוסעים ולא לראות שאודי קיבלו ממנו הרבה השראה.

צורתו הכללית יותר מזכירה את ה-5 מאשר את ה-A6 היוצאת.

פורסם
משהו שמטריד אותי:

אין ספק שמדובר ברכב לעילא ולעילא, מהונדס עד הפרטים הקטנים ביותר ובנוי לתלפיות. ובכל זאת, לא איבדנו משהו בדרך?

לפני מספר חודשים יצא לי לקחת סיבוב לא ארוך על A6 מנוע 2000 טורבו. לא יודע אפילו איך לסכם את זה... הכל היה טוב מידי מכדי להיות אמיתי. קצת מזכיר את החזה של פמלה אנדרסון או השפתיים של ליז הארלי (לא שיצא לי לפגוש מי מהן במציאות) - נראה מדהים, (כנראה) מתנהג מדהים, אבל זה לא ממש הדבר האמיתי.

אז שוב יספרו לנו על עוד מנוע צנום נפח שמפיק הספק שיכול להניע מעבורת חלל קטנה, ושוב יספרו לנו כמה היא בטיחותית, מאובזרת ונוצצת, אבל בשורה התחתונה, זאת כבר לא המכונית במובן הקלאסי של המילה, זה שעליו גדלנו והתחנכנו כילדים.

אם בדגמי עבר של אאודי S6, אלפא 166 או בימר 5 עם מנוע בריא היה ניתן למצוא חדוות נהיגה לצד נוחות בלתי מתפשרת, אני חושש שהדגמים היו הרבה יותר מאוכווני נוחות (שעודנה בלתי מתפשרת) ומחשבה ירוקה. חדוות הנהיגה נהייתה דבר גס שהס מלהזכירו.

הלוואי ואתבדה והאאודי הזאת תוכיח שכל מה שכתבתי זה קשקוש אחד גדול.

לטעמי תמיד אנשים אוהבים לחפש איזה משהו להתלונן עליו.

ואם אין בעיות אז מתלוננים שהכל טוב מדי.

אלפא 166 שיצאה נחשבה לאכזה וירידה ברמה לעומת ה"אלפות של פעם" מבחינת נהיגה.

הרכב הזה לא שכח לרגע מה הוא אמור להיות - הוא מכונית, הוא כלי רכב, הוא אמצעי תחבורה.

הרכבים החדשים נוחים, טובים ויעילים מבעבר.

את הייעוד העיקרי שלהם הם עושים הכי טוב.

הויתור היחידי הוא זה שאנו חובבי הנהיגה מרגישים - וזה סוג של תחושת ניתוק.

האמת? אני לא מרגיש את זה. אני מעדיף שהרכב ידאג לזנב הסורר הזה שמנסה לצאת ואני אוכל להתמקד בלנהוג מהר יותר וחזק יותר.

פורסם

אני חושב שלפחות חלקכם החמיץ את הרעיון שניסיתי להעביר. אם זה לא היה ברור, אז אין לי דבר נגד מזגן, ריפודי עור, מראה פוטואלקטרית או הגה כוח (גם אם הוא מתוגבר חשמלית). מה שאני טוען זה שבמירוץ המטורף של היצרנים אחר העלאת ההספק, הורדת הזיהום והינדוס של כל מילימטר מהרכב, הוא פשוט הפך למשהו סינתטי מידי - לפחות לטעמי.

אבל עזבו - העולם בסדר, זה רק אני דפוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה החלטת להביע את צערך דווקא בשירשור הזה?

האם ב-A6/אודי 100 לדורותיהם אי פעם היה את מה שאתה מדבר עליו?

פורסם

אני די מתחבר לדבריו של אלעד.

האודי החדשות מהירות, אוחזות, יודעות לעשות הכל אבל משהו חסר, תחושת הנהיגה עליהן היא כמו במשחק מחשב.

ה- A4 3.2 שעשיתי עליה נסיעת מבחן לפני מספר חודשים הוכיחה יכולת נפלאה וסגרה את הקטע שבין מלונות ים המלח לי-ם כמעט בזמן שיא, אבל חדוות הנהיגה הייתה חסרה, הכל קל שם מידי, ברכב הזה כל אחד הופך לשומכר וזה נאמר לא כמחמאה אלא להפך...

• תוכן חדש...