Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 280 SE

דני לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש קצת אינפורמציה וידע על מרצדס 280 דגם SE מנוע 4.5 ליטר מודל 1971

חבר מבקש לייבא מקליפורניה רכב כזה במצב כחדש (שילם 6300$ )

מה דעת מומחים אומרת?

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

לשכן שלי יש אחת כזאת בדיוק שהוא ייבא לאחרונה (גם כן 4.5) אבל במצב הרבה פחות טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לרכב הזה יש 41000 מייל סה"כ,אני רק מבקש קצת מידע טכני,נקודות חולשה,זמינות חלפים,חברי נטול יידע טכני והבטחתי לנסות לקבל אינפורמציה דרך חברי הפורום (בזלטין נטפל אח"כ:-P)

מירוצי מכוניות

פורסם

לאחי יש כזו בדיוק במיאמי, מודל 1972, בודי 108, קרבורטור, 210 כוחות סוס

רכב חלומי, מעט ''אלכוהוליסט'', (1:6.5) אין הרבה בעיות,

מומלץ לבדוק גומיות ואבזור פנימי (יקר להחריד),

מעט בעיות חשמל.

המחירים בין 5,000 ל- 10,000 דולר

תלוי במצב הרכב

ללא סאן רוף - פתרת המון בעיות

עשרות אתרים לחלפים - זמינות נפלאה

מחירון קראוס, שלח לי בפרטי, אפרט לך

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מה דעת מומחים אומרת?

דני

משהו מרכזי ומהותי חסר ברכב!

הנהג !

אני בטוח שתוכל למצוא נהג מתנדב בפורום...

הרכב נראה מדהים, ריר נוזל לי מהפה מרוב חשק לנהוג בו.

לחבר שלי היתה כזו בארץ בשנות השבעים רכב מדהים!

שתהיה לכם הנאה בהנעה ובתנועה.

שלמה דן גדרון

פורסם

אהבתי , רק לא ברור למה בן אדם קונה רכב כזה ונוסע בו 1000 מייל בשנה.

אני רוצה להיות נוכח בבדיקה עם זלטין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לרכב הזה יש 41000 מייל סה"כ,אני רק מבקש קצת מידע טכני,נקודות חולשה,זמינות חלפים,חברי נטול יידע טכני והבטחתי לנסות לקבל אינפורמציה דרך חברי הפורום (בזלטין נטפל אח"כ:-P)

עצה שלי כבעל מרצדס אספנות להחליף את כל הנשמים של מערכת הדלק שבאיזור הסעפת וגם את המזרקים /קרבורטור

הם חלקים ישנים וגומי זה גבר שמתייבש במיוחד שהוא במגע עם דלק למרות שהוא מיועד לזה ,ולמרות שהרכב עשה קילומטרז נמוך ו/או שופץ עדיין שווה להחליף, בחו"ל קיט של נשמים ומזרקים זה דבר זול מאוד (כמה דולרים בודדים) ובארץ קשה להשיג ואם כן אז כל נשם אחד עולה כמה מאות שקלים טובים כנ"ל מזרקים /קרבורטור

פורסם

מה דעת מומחים אומרת?

דני

לינק נחמד מהימים שבדקתי אפשרות לשים יד על 300SEL שנת 70'...

http://mercedesw108w109.com

פורסם

מדהים מדהים מדהים

יש לי 280se שנת 71 (יד ראשונה!) וזה הרכב הכי נפלא שיש והיה לי.

אין טעם לדבר יותר מידי על איך היא נראית ונוסעת (נפלא!) רק אזכיר שהיא שוקלת רק 1460 ק"ג שזה בערך כמו סי קלאס מודרנית, כלומר על מנוע כזה, מדובר במטוס.

כמובן שאיכות הייצור מופלאה, מה שאי אפשר להגיד לגבי הפח. הן מחלידות מאוד, בעיקר בחיבורי הכנפיים הקדמיות והאחוריות ובתפרי הדלתות. נקודת החולשה הכי גדולה של הרכב הזה, ולכן כדאי להביא רק רכב שבא מאיזור יבש , ושלא עבר פחחויות מיותרות. כמו שהרכב הספציפי נראה זו לא בעיה.

למיטב ידיעתי אותו מנוע וגיר כמו ב sl שלך מה שאומר זמינות חלפים אין סופית, ואמינות נדירה גם אם ה 3.5 שבאה עם גיר 4 מהירויות עלולה להיות טובה יותר. נסעתי ב 3.5 והיא היתה טיל בליסטי.

כדאי לבדוק אקצנטרים קדמיים, בולמים ובקאקס (אגב, עוד נקודת חולשה. נוטה להשבר בפתאומיות) אקצנטרים לא תמצא פה, בולמים מאוד זולים שם ויקרים פה אם תמצא, ואים יש איזשהו רעש מהבקאקס מיד לשפץ או להחליף. יש גם ספורטים קדמיים שכדאי לבדוק לפני שמביאים אותה לכאן.

בכל מה שקשור למנוע נראה לי שלמרכז איילון יש את כל מה שצריך, אם בכלל צריך. כמובן שתמיד שווה לבדוק עישון יתר ולחץ בבוכנות אבל זה רגיל וסטנדרטי.

מה עוד? אולי גם לבדוק רכיבי מזגן וחימום, פה לא יהיה קל להשיג (כרגיל) ושם יש כמה שרק תרצה ולא בהרבה כסף.

אם כסא הנהג לא מושלם (שקוע) אפשר לחפש ולמצא שם את בסיס שער הסוס שנמצא מתחת לריפוד, רק הוא יתן את תנוחת הנהיגה הנכונה (והמושלמת!)

זהו פחות או יותר, פשוט כלי אדיר

תתחדשו!

• תוכן חדש...