Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה מחשב נייד (ישן כמובן) P2, יש בוינדוס98 הגדרות של רשת והכל מותקן וגם בלוח בקרה יש את הכרטיס רשת והוא מותקן וכנראה מבחינת תוכנה הכל תקין,

אבל, במחשב אין פיזית כרטיס רשת וזה מוזר, כי מצויין בפירוש שיש כרטיס רשת בדרייברים גם בלוח בקרה וגם בחלון של הגדרת רשת, מותקן שם אנפרא אדום וגם כרטיס רשת רגיל 3COM ETHERLINK,

אבל במחשב פיזית עצמו, אין חיבור בכלל של רשת (RJ45) אלא יש מין שקע אשר סתום עם פלסטיק, (מקורי) ומצוייר לידו ציור של רשת.

אני אמור לפרק איכשהו את הפלסטיק? ( זה נראה לי רק לשבור אותו).

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה השם הכללי, מה המודל המדוייק?

מתחיל בAM3 ואחריו אותיות ומספרים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המספר שרשמת לי מצביע על דגם של כרטיס מודם או רשת, לא ברור עדיין.

מצ"ב הפניה לאתר COMPAQ של הדגם שלך, אולי תמצא שם מידע מועיל. לפי מה שקראתי, לא כל הדגמים הגיעו עם כרטיס רשת, חלק רק עם מודם.

אם הכניסה אצלך סגורה אז כנראה והדגם שלך הוא ללא הכרטיס.

תמיד ישנה האפשרות לחבר כרטיס רשת לממשק הPCMCIA או לUSB.

פורסם

מה שמוזר זה שבהגדרות הוא מזהה כרטיס,

בכל מקרה כמה אמור לעלות כרטיס רשת(רגיל , לא אלחוטי) שמתחבר ל USB (וכמובן שמתאים לWIN98 )

או לממשק השני, ומה עדיף לי מבחינת מהירות? ועלות?

פרטים בה"פ .

פורסם

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=lan+pcmcia+card&_sacat=See-All-Categories

מבחינת נוחות עדיף הPCMCIA, גם ככה זה חרית יחסית מיותר לשימוש באופן יומיומי, תוכל להשאר את הכרטיס רשת מותקן בפנים.

הקישור הוא לכרטיסים מתאימים באיביי.

תמצא שם כרטיסים עם משלוח באזור ה10$.

פורסם

אין לי איך לרכוש מ EBAY, אני אבדוק אם יש בחנויות מחשבים בסביבה כרטיס שכזה. תודה.

פרטים בה"פ .

פורסם

זה לא מתאים אני צריך חוטי בלבד

בנוסף,הוא צריך להתאים ל-WIN98

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...