Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לה. איזה חלק במוביל הנייר בברדר 425 ששרתה אותנו ב-7 שנים, לפחות.

עלות התיקון גבוהה והיא מעל 200 שח - לא כדאי.

מבקש המלצה למדפסת ביתית, סורק+פקס, איכות הדפסת צבע טובה ככל האפשר, בעלות 300-400 שח.

אין לה הרבה עבודה, מקסימום כ-50 דף בחודש, בממוצע. חשוב שתהיה אפשרות שימוש בדיו תחליפי.

איכות ההדפסה בצבע חשובה כי אני משתמש בה להדפיס מדבקות חימום לחולצות עבור בני (יש נייר מיוחד לזה).

מהירות ההדפסה או עלות לדף - לא חשובות. לא קריטי חיבור לרשת.

ראיתי קנון mx320 - קצת מגושמת ויש קושי להשיג דיו חליפי. יש גם אפסון 510 שכרגע ניתן להשיג בזול יחסית. או hp4500.

אפשר לקבל המלצות בעד או נגד דגמים אלו ואחרים שיש לכם?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ממליץ לך להשאר עם ברדר. איכות טובה, אמינה, ויש דיו חלופי וזול במיכלים נפרדים. היא זוכה במדגם הלא מייצג שלי (ושלך) - קניתי לאשתי ברדר לפני שנתיים וחצי, ומייד אחרי זה אפסון לאמא שלי. האפסון התקלקלה כבר לפני חצי שנה (לא מדפיסה בצבע).

:turn-l:
פורסם

לי יש את ה-MX320, מאוד משתלמת למחיר שלה אבל סובלת משתי מגרעות: מעט מסורבלת לתפעול (ממשק/תוכנה)

ואיכות ההדפסה בצבע מבחינת התאמת צבעים למסך רחוקה מלהבריק (אין לי מושג לגבי הדפסה מהסוג שאתה מבצע,

אני מדפיס רק על נייר רגיל וההשוואה שלי היא ל-HP 970CXI ישנה, שאיכות הצבע בה הייתה עדיפה משמעותית).

פורסם

דיו חליפי זול מידי ידפוק לכם את המדפסות, היות ואני מדפיס המון אני יכול להגיד שCD CENTER באזור הם בסדר ואילו אצלי הדיו של דיו סנטר הספיק ליסתום 2 ראשי הדפסה.

אני ממליץ על הHP היות ויש לי 4580 בתור מדפסת ביתית.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני בשנים האחרונות מאוד התאכזבתי ממדפסות הזרקת דיו, כולל אפסון (המדפסת הגרועה ביותר שהייתה לי אי פעם), HP וקאנון.

החלטתי שחבל על הכסף, על הדיו שנגמר מהר וקניתי מדפסת לייזר צבעונית. ישנם גם מכשירים כאלה משולבים מכונת צילום ופקס.

הבעייה במדפסות דיו שכמות דיו פשוט בדיחה - 4 מילי ליטר (במדפסות של פעם היה 30 ואפילו יותר), הראשים נסתמים, ניקוי לוקח שליש מיכל ומחיר הדיו גבוה מאוד, קרוב למחיר הטונר. במדפסת לייזר הדיו מספיק להרבה יותר זמן, הוא לא מתייבש, לא נסתם ואיכות הדפסה בכללי יותר טובה, הדפים יוצאים יבשים ולא מקומטים מהדיו שנספג בהם.

אני חושב: מדפסת דיו = חבל על הכסף (כאן הפתגם מה שזול יוצא יקר מתאים בדיוק).

עריכה: עם מדפסות דיו (כולל ראשים נפרדים) היה יוצא לי 3 ראשים על 500 דף. בינתיים על מדפסת לייזר הדפסתי כבר מעל 1,000 דף והדיו השחור ירד לחצי, הצבעוניים מלאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

HP גם רגישה לדיו מקורי, ימח שמה. נשענים על השם והמוניטין ומוציאים ח*א של מדפסות לשוק הפרטי (ולא שהעסקי יותר טוב, אה צ'יבורשקה? :wink:) הפטנט שלהם שמיכל הדיו כולל גם את ראש ההדפסה הוא פטנט מטופש, בלתי "ירוק" בעליל ומייקר בצורה משמעותית את עלויות ההדפסה. אם זה לא מספיק אז ביום בהיר אחד המדפסת תתעורר עם הודעת שגיאה ש"יש כשל במחסנית ההדפסה ויש להחליפה". אינעל אבוק.

אני גמרתי עם HP. רכשתי לפני כמה חודשים Brother MFC-295CN ואני מבסוט ממנה, עדיין עם הראשים שאמורים להספיק להדפסה-שתיים, ניתן להחליף כל ראש בנפרד ובד"כ יש מבצעים טובים על הראשים המקוריים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המדפסות לייזר של HP מצויינות.

יש אצלי במשפחה בין היתר MFP1522NF שהיא משולבת לייזר (שחור לבן) והיא נהדרת. מדפיסה כ1800 עמודים על כל טונר. אפס תקלות.

יכול להיות שזה לא נחשב ביתי אלא SOHO אבל המחיר הוא בסביבות ה1000 שקל, לא נורא.

המדפסות הבאמת גדולות של HP גם מעולות אבל זה לא רלוונטי.

לגבי הזרקת דיו - אכן הצעצועים האלו ש-HP מוכרת בתחום הם לא להיט. אבל אני לא חושב שהמצב בשאר היצרנים יותר טוב.

אם חובה צבע אז אפשר לייזר צבע. קניתי לקרובי משפחה לא מזמן סמסונג לייזר צבע, CLX3175FN ב1400 שקל.

בינתיים מרוצים, אבל היא עוד חדשה אז אין נתונים על נצילות טונר/אמינות.

מה שקצת מרתיע בלייזר צבע הוא העובדה שיש שם 4 טונרים שכל אחד הוא איזה 200 שקל. אבל הם אמורים להחזיק הרבה עמודים, והם לא מתייבשים לעולם (טונר זו אבקה, לא דיו נוזלי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...